Gravidute prin FIV (24)
Raspunsuri - Pagina 4
Marush spune:
Juliaeu am trecut de la cupa C la D, si de-aia simt nevoia sa le tin in ceva. As vrea sa am bustiere pentru cand voi alapta si voi sta in casa, cu sutienul, chiar daca e Triumph si am dat o gramada de bani pe el , nu ma simt confortabil in permanenta...am testat!
Am gasit niste bustiere dragute si avantajoase pe quelle, la articole sport! Cred ca voi comanda de acolo!
33+!
Asa crestem Noi!
aurel_cris spune:
BIANCA sotul meu tot asa mustacea dar vrand nevrand atunci ai nevoie de el acolo crede-ma.Eu am nascut natural in Manchester,in UK nu nasti altfel decat daca ai probleme adevarate.Sincer ma inspaimanta gandul vroiam epidurala dar pana au gasit ei loc pt mine a fost prea tarziu pt. ea.Asa ca am nascut natural,a durat cam 5 ore toata afacerea,iar la un sfert de ora dupa ce mi-au pus 2 copci faceam dus singuraDeci avantaje si dezavantaje pt nasterea naturala...ce ma surprins aici este faptul ca femeile nu concep sa nasca altfel decat natural,la noi e moda cezarianei.
Eu am luat vitamine pe toata durata sarcini parca intreba cineva de ele.
toate mamicile si burticile
Cristina deBianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
rami 73 spune:
Adevarul e ca la noi se accepta cu destula usurinta cezariana, mai mult din comoditatea doctorului, intr-adevar... Si eu sunt tot adepta nasterii naturale, daca totul e in regula, bineinteles, astfel incat sa nu pui in pericol copilul. In plus, si refacerea e mult mai usoara dupa o nastere naturala.
Fetelor, apropo de freza in locul cu pricina, eu apelez in continuare la cosmeticiana si la ceara ei minunata, si sper s-o pot face pana la final. Incerc sa merg cat mai des, astfel incat sa nu se indeseasca prea mult problema. N-am constatat sa am vreo problema dupa epilat, chiar deloc. Cosmeticiana mi-a zis ca vin la ea tipe si cu 3 zile inainte de nastere sa le aranjeze. Decat sa-l pun pe al meu si sa-l boscorodesc la cap sa nu ma taie etc., mai bine ma lipsesc. Plus ca eu m-as irita nasol de la lama. Dar fetele care stau numai in pat n-au ce face, trebuie sa-si puna consortii la treaba.
Merci mult, Carmen, o sa ma apuc sa iau Zymafluorul.
Flori, ma bucur ca esti bine, spor la amenajari !
pozici
rami 22+ Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Bianca B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aurel_cris BIANCA sotul meu tot asa mustacea dar vrand nevrand atunci ai nevoie de el acolo crede-ma.Eu am nascut natural in Manchester,in UK nu nasti altfel decat daca ai probleme adevarate (...) ce ma surprins aici este faptul ca femeile nu concep sa nasca altfel decat natural,la noi e moda cezarianei. Cristina deBianca Maria(4.03.2008) |
Ai dreptate Aurel_cris , au englezii o vorba "to posh to push" au facut parca si o campanie pe tema asta. In schimb in Ro femeile nici nu concep sa nu alapteze pe cand aici majoritatea dau bebelusului inca din primele zile lapte praf sau cum s-o fi numind. Sa vezi ce bucuroasa a fost moasa cand i-am spus, fara pic de ezitare, ca vreau sa alaptez, zicea ca rar intalneste gravide care vor sa alapteze din proprie initiativa. In general in zonele cu emigranti mai numerosi se inregistreaza cele mai multe astfel de gravidute.
Bianca 22+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
bombonique spune:
Da aurel cris, eu intrebam de vitamine. Ce anume ati/ai luat si in ce cantitate.
Te-ai ingrasat cumva suplimentar?
Ai avut pofta de mancare mai mare?
Merci mult de raspund.
Bq 13+
aurel_cris spune:
BOMBINIQUEeu am luat SANATOGEN echivalentul ELEVITULUI in Romania,in greutate am luat cam 15 kg pe toata perioada si sau dus repede dupa ce am nascutAcum ce sa zic depinde de conformatia fiecaruia dar eu personal am vrut sa iau vitamine pt a avea bebe de unde lua ce-i trebuie
BIANCAdaca in privinta nasteri naturale nu se discuta in privinta alaptatului las de dorit.Mie moasa mi-a zis ca putea nici sa nu mai intrebe caci femeile din est alapteaza majoritatea
burticile
Cristina deBianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
carmendu spune:
bombonique- eu am luat elevit pana in sapt 22 dupa care i-am spus dr ca prefer sa iau materna pt ca ma constipasem rau. nua comentat. a zis ca sunt cam acelasi lucru. deci, eu iti recomand materna.
35+ Victor
pozele noastre
bombonique spune:
Aurel cris , carmendu va multumesc mult.
Saptamana viitoare voi merge din nou la dr pt eco dar si la dr de fam si am sa le propun sa-mi prescrie. Pana acum nu m-am ingrasat, sunt si inaltuta si nu se prea vede!
Bq 13+
amzulica spune:
Fetelor - ati adormit? Cam slaba miscarea pe aici.
Am pus si io poze cu bebele meu de la morfofetala de marti si plus dovada de "big balls" cum zicea Kittyke. Asteptam bebelushele interesate de dl. cu big balls. Nu va inghesuiti. Ramy stai la coada ca l-am promis si lui Aurel_cris.
Hai Kitty ai venit acasa? Sa ne pove si noua cum a fost.
Fetelor stie cineva daca la Giulesti exista rezerve pe bani?
Cami 21+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
Andrada.P spune:
Amzulica Waw ce baiat!! O sa ai coada la usa
la Giulesti sunt rezerve pe bani si sunt si destul de ieftine (cred ca vreo 10 eur/zi). Doar ca sunt putine. Cred ca trebuie sa vorbesti cu dr tau din timp.
toate fetele si bebeii!
Andrada 34+