Gravidute prin FIV (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Am schimbat semnatura, pt psihicul meu e importanta trecerea acestui prag.
Julia m-am hotarat demult sa nasc dupa tine si Flori, de cand am venit la odisee va urmaresc si ma tin de voi
Azi am constatat ca m-am ingrasat doar 7,6 kg, nu e prea putin, voi ce ziceti sa incep sa iau elevitul zilnic(il iau la 2 zile)
burticile

Mihaela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Madutz:noi schimbam semnatura in aceeasi zi si aveam si aceealasi nr de saptamani,acum am observat

Miha:eu am luat pana acum 6,6kg...Sper sa fie ok bb,asta e important...Oricum,cred ca de-acum o sa mai pun cateva kg pana nasc...Apropo,fetele care sunteti pe ultima suta de metri,cate kg ati luat in ultima luna?

Valeria:sa va fie de bine botezul,sa va traiasca micutii crestini si sa mergeti cat mai curand acasica cu totii!Va pup si ma gandesc la voi!

Cami:multumim tare mult ca ne tii la curent cu evolutia puiutilor mici.Burtica ta ce face?

Mirela:cu siguranta bb o sa stea la mami in burtica atat cat e nevoie.Imi pare tare rau ca a trebuit sa stai internata....

Julia:tu ai fost toata sarcina atat de optimista si plina de viata...Te admir sincer

Rami:ai grija de tine si de burtica

BB meu e un zburdalnic.De 2 zile cred ca si-a schimbat pozitia(ca s-a foit rau la un moment dat,de ma durea si burta) si de atunci burtica mea face valuri-valuri,de nu ma mai satur sa ma uit la ea

Va pupic si o zi buna va doresc.

------------------
Flori 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor, eu sunt DISPERATA!!Iar m-au napadit d-nii HNU MAI POT, NU STIU CE SA MAI FAC!!
Am imcercat cu niste unguente naturiste dar degeaba..mai rau ma usrura si ma doaaareee! Si asta de la deranjat la stomac., nu de la constipatie!M-am tot foit prin casa,..parca vad ca ma iau contractiile!!Dar nu-mi gasesc locul!

34+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Multumesc pentru felicitari!
Si eu vreau sa felicit in avans mamicile care sunt pe ultima suta (50 chiar) de metri!
Eu am impresia ca asa de greu trece...
Am fost azi pt recoltare la TT , iar dr zicea ca se pare ca nu voi avea nevoie de amnio.(adica nu este recomandata, doar pt linistea mea). Oricum astept rezultatul sero.
A mai aparut o problema.2 de fapt.
1.Nu ne putem decide la nume. Voi de unde v-ati inspirat? (avem nevoie de un nume scurt)
2. am o usoara iritatie vaginala pe care o tratez cu bicarbonat de sodiu si voi incepe si cu un unguent. Ati mai patit careva asa ceva?
Va pup.

Bq 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Marush, offf, te inteleg.... incearca servetelele umede CARA pt hemoroizi... pe ai mei i-au mai calmat...

Andrada

manu 33+ +

AMR 3-4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Bombonique despre iritatie te sfatuesc sa iti iei o lama sa vezi de la ce e, am patit si eu la 16 sapt dupa cerclaj din cauza dezinfectantului si mi-a trecut cu tantum rosa in cateva zile
Despre nume ce sa zic, nici noi nu ne-am hotarat stiu doar ca o sa aiba 2 nume unul ar fi Maria dar sotul meu nu e de acord asa ca ...om vedea.
Fetelor stiti cumva cand s-a publicat legea maternitatii in monitorul oficial sau poate stiti voi daca eu primesc 85% din venitul societatii comerciale pe care o detin .
Flori ce putin ai luat, eu am intrebat medicul si a zis ca bb e in parametri si ca nu conteaza cat pun eu dar tot nu m-am linistit mai ales cand am vazut la ultimul control ca toate gravidutele de acolo aveau burtica mai mare ca a mea

Mihaela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Miha - nu conteaza marimea burticii - conteaza bebe sa fie bine dezvoltat si-n parametrii. Nici eu nu am cine stie ce burta, este in functie de conformatie, asa mi-a spus doctorita.

Cami 23+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragelor, la mine, anul asta, Mos Craciun vine mai repede asa ca m-am pregatit:
- m-am spalat, m-am pieptanat (pt prima impresie )
- mi-am taiat unghiile din carne ca sa nu zgarii cumva printesele
- mi-am pus masca cu argila sa fie atingerea mai moale la prima intalnire
- mi-am dat cu strugurel ca sa fie primul pupic finut si moale
- am desfacut bagajul si l-am facut din nou
- m-am mai gandit o data ce-mi doresc pt fetite si am vorbit cu ursitoarele
... cred ca sunt pregatita acum, nu?
Maine e prima zi a noii mele vieti!

Va pup pe toate si va multumesc pt majorete! Nu va enumar ca nu sunt in stare acum dar ma gandesc la toate si va tin pumnii sa va fie bine cat lipsesc eu!

Miky, Carmen sa aveti bebici sanatosi si mancaciosi si nasteri usoare!

Andrada 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Andrada: nastere usoara si sa te bucuri de bebelinele tale, sa fie sanatoase si frumoase ca mami a lor

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Andrada - numai bine iti doresc, emotionanta ziua de maine pentru tine. Sa ai 2 bebelushe sanatoase si cuminti care sa va aduca numai bucurii.

Cami 23+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput