Gravidute prin FIV (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

andrada - scot agiatatele pentru tine.

sa ai o nastere usoara si sa-ti tii fetitele sanatoase in brate.

37+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Andrada,
O sa fie bineeeee... Doamne ajuta!!!

manu 33+ +

AMR 3-4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Andrada!
Nastere usoara si fetite frumoase si sanatoase!

Madi 33+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ANDRADA P
nastere usoara, printese sanatoase si frumoase

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andrada,m-ai facut sa plang de emotii...

Iti doresc din toata inima sa ai o nastere usoara,bb-linele sa fie sanatoase,mancacioase si fara colici si sa revii cat mai curand pe forum sa ne spui cum e sa fii MAMICA!!

------------------
Flori 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Andrada nastere usoara, bebeline sanatoase si voioase si, dupa cum zice si Flori, fara colici !!!

Iar am inceput sa ma simt obosita si somnoroasa, sper sa nu am iar anemie. Sapt viitoare tre' sa repet analizele, abia astept rezultatele!
Auziti compliment de la al meu sot: "a'mu am si io de ce prinde mai bine ca' ai si tu si " Auzi la el dom'le! normal ca in prima secunda mi-a venit sa-i dau una de sa vada stele verzi dar am zis ca n-are rost sa stric frumusete de seara! Ca razbunare l-am pus sa-mi faca masaj in fiecare seara

Bianca 24+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andrada, scot majoretele...cam tarziu dar acum am venit de la dr. Nu te mai sun pt ca sper ca dormi la ora asta. Maine ma gandesc la tine, sa ai cea mai frumoasa zi din viata ta.
Fetelor e tarziu, va povestesc maine ce-am facut la dr, pe scurt va spun doar ca dr nu-mi recomanda statul la pat, cica nu ajuta, daca e sa nasc, nasc si gata. Bineinteles ca nu ascult si stau la pat strict macar o saptamana. Va pup pe toate.

Mirela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Fetelor astept un SMS de la sotul Andradei , am emotii pentru ea cum aflu ceva va scriu !!!!!

ANDRADA SUNTEM TOTI ALATURI DE TINE !!!!!

Kittyke mamica lui Fanni si Mark

http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andrada, sa ai o nastere usoara, refacere rapida, mult laptic, doua bebeline sanatoase, mari, papacioase, somnoroase, necolicioase, sa fiti fericiti cu totii toata viata !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor: s-a deschis un NOU CAPITOL
CAP 25: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129031, NE VEDEM ACOLO!

34+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput