Gravidute prin FIV (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Burtici dragi, multumesc mult pentru majorete! la toate!
Emotiile astea (cu intensitate putin mai mica, e drept), nu le-am mai avut de la ziua testului BHCG.

Noi am fost acum dimineata la doctor si dragul meu bebe sta f bine in continuare la mami in burtica (colul perfect inchis).
Dl. dr ne-a chemat sambata (este de garda) cand vom avea 39 sapt si 2 zile, cu sanse f mari sa ne faca cezariana. Nu putea veni bebele meu decat de ziua mea, la cat l-am asteptat, cadou mai mare nici ca putea sa-mi faca. (imi vine sa plang de acum....)

Va doresc din tot sufletul la toate burticile sa aveti o sarcina fara probleme (asa a fost a mea) si sa ajungeti cu bebeii la termen.

Kittyke abia astept sa ne scriem la Mamici prin FIV!

Miki 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Am intrat special sa vad ce face Valeria si am citit acum ca puiutii ei au venit pe lume. Ma rog din tot sufletul sa fie bine, sunt convinsa ca sunt niste luptatori ! Si sotul prietenei mele s-a nascut de 900 g si acum e ditamai barbatul de 2 m si sanatos tun ! Daca DD vrea, vor rezista si vor fi sanatosi !

Cami, multumim mult ca ne dai vesti despre ea, am inteles ca micutii sunt internati la Cantacuzino. Cum e spitalul, are sectie buna de prematuri ? Oare la varsta asta pot fi transferati (in conditii speciale), daca sa zicem e nevoie ? Am inteles ca Spitalul Polizu are cea mai buna sectie de prematuri din tara. Oricum, in proportie de 99% depinde de ei si sunt convinsa ca sunt niste luptatori, of, dragii de ei !

Andrada, uite ca a venit si momentul asta, mult visat si mult asteptat, in 2 zile vor veni pe lume minunile tale...iti vine sa crezi ??!!! Doamne, ce emotie !

Despre mine, nimic nou...ma lupt in continuare cu contractiile nedureroase, ma mai si inteapa uneori una-alta prin burta, dar incerc sa fiu optimista. Noroc ca sunt foarte ocupata si mai uit de probleme. M-au bulversat foarte mult vestile despre Valeria, am si visat-o in 2 nopti !

Miki, Carmendu, va tin pumnii si voua, trebuie sa fiti tare, tare emotionate ! Dar va fi totul PERFECT pentru ca noi va trimitem de aici numai energii pozitive !

pozici

rami 24+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Rami aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu si Valeria mi-a spus ca au aparatura pentru prematuri. Si eu stiam de Giulesti si de Polizu, de Cantacuzino nu am auzit pana acum. Eu stiam ca Giulestiul e cel mai dotat, in caz de nasteri premature ... in fine, speram sa faca cea mai buna alegere si micutii sa fie salvati. De dimineata am vorbit iar cu ea si situatia era neschimbata, au trecut cu bine si peste noaptea trecuta.
Si pe mine m-a bulversat nasterea asa rapida a Valeriei, incat nu m-am mai putut concentra la altceva si nu am mai intrat pe forum decat pt. a va tine la curent. Mai ales ca puiutii ei sunt mai mari doar cu aprox. 1-2 ore decat puiutul meu din burtica! Am visat ca am nascut si eu!
Andrada Nastere usoara si bebeluse sanatoase si mancacioase!
Carmendu, Miki01 mai aveti putin sa va tineti minunile in brate!
26+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Raloucoutza, deci trebuie sa ma astept la greturi chiar si de acum...? Credeam ca am scapat. Copii tai sunt mai mari ca al meu cu 2 saptamani. Sarcina usoara mai departe.

Andicu, asa este...Sper ca dr. Zadori sa inscrie si de acum inainte...si sa faca fericite si mai multe femei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna seara gravidutze si mamici. N-am mai intrat de mult, felicitari pentru cele care au nascut intre timp si bafta multa celor care asteapta marea intalnire.
Eu am fost internata in spital pentru amenintare de nastere prematura (acum vreo 10 zile Herghe mi-a zis ca bebe are capul prea jos, s-a scurtat si colul..., dr meu era plecat din tara, m-au tinut in spital cateva zile, am facut dexa,,,). Acum trebuie sa stau la pat si ma rog de bebe sa mai stea in burtica macar vreo 10 zile ca sa faca 34 sapt, ca dupa aia o sa-l rog sa mai stea inca 3 sapt sa faca macar 37. O luam pas cu pas si speram sa ajungem la termen cu bine. Din pacate la cateva zile apar niste dureri de burta care tin 1-2 zile, mai sunt si contractii dar azi ma simt bine. Maine merg la dr sa vedem cum mai e situatia.
Andrada vroiam sa scot majoretele dar nu vreau sa-ti dau emotii de pe acum asa ca le scot maiine seara.
Valeria, multa bafta bebelusilor.

Mirela 32+

Mergi la inceput

Tocmai ce am vorbit cu Valeria ... au trecut cu bine de primele 48 de ore critice! Bb cel mic se pare ca a luat o infectie de la ea ( de pe col ), l-au pus pe antibiotice si se pare ca raspunde bine. Dr. era optimist! Din ce am vorbit in privinta aparaturii, se pare ca sunt f. bine dotati si au aparatura de ultima ora!
Nu o vor externa asa repede, cum au spus initial, va mai sta vreo 10 zile si deocamdata nu are posibilitatea de acces la internet.
Va multumeste inca o data pentru ca sunteti alaturi de ei!
Mirela1 ai grija de tine!

26+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Cami, multumim pentru "transmisie directa" despre bebeii lui Valeria. Hai baieti, luptati in continuare pentru viata, sa faceti mamica fericita!
Andrada, Miki, , nastere fara probleme!
Carmendu, tie scot majoretele mai incolo ca vad ca bebe Victor nu se grabeste deloc, e bine ca mai sta la mami.
Mirela, tu tot cu durerile de burta, imi pare rau, dar vezi ca incet incet trece timpul si ajungi la termen.
Miha, stai linistita ca nu iese bebelina asa de usor. Si mie ma doare zilnic altundeva ca doar suntem in crestere, nu?
Bombonique, felicitari pentru baietel!
Amzulica, m-ai uitat pe mine, si eu-s mana-n mana cu Marush si Flori. Nici tu nu mai ai mult, ai trecut de jumatatea drumului, bravo!

Julia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Bombonique felicitari pt baietel

Andrada ,Miki

Buluna eu greturi mai puternice am avut de la 7 la 9 saptamani de am crezut ca mor.Nu prea am putut sa mananc mai nimic.Acum ma simt mai bine.Vai fetelor nu ca ma plang dar pt unele dintre noi ie grea gavideala La asta nu m-as fi gandit.Dar pana la urma uitam tot cei greu.

9+

Mergi la inceput

Vesti noi despre Valeria ... aseara piticii ei au fost botezati, cel mare se numeste Robert - Marian, iar cel mic Alexandru - Mihai.
Sa ne rugam pentru ei sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa vina acasa alaturi de parintii lor, care ii iubesc mult de tot!

26+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Ganduri bune pentru baietii luptatori ai Valeriei! Doamne ajuta sa fie bine!

Mirela1 tu nasti cam o data cu mine! Sanatate multa si ai grija de tine si de minunea din burtica!

Carmendu, felicitari pentru bebe grasunel! Ce putin mai e pana il strangi in brate ! Tinem pumnii sa fie bine !

Miki01

Noi suntem bine , am trebaluit prin casa si acum vreau sa merg sa-i iau cadou nepotelului meu care a facut 1 an (duminica ramane fara motz )!
Aveti grija de voi!

Azi am schimbat semnatura !

Madi 33+ Papadia

Mergi la inceput