Gravidute prin FIV (24)
Raspunsuri - Pagina 19
kittyke spune:
VALERIA 
Pentru tine si puiutii tai !!!! O sa fie bine , trebuie sa fie bine !!!
ANDRADA 

MIKI01 

CARMEN 

DEOCAMDATA ............
Fetelor pe mine sa ma scuzati dar nu am timp aproape deloc sa intru pe net , am un baietel foarte linistit si o fetita foarte fitoasa si ma solicita tot timpul......e femeie ....
Dar incerc sa va citesc si sa va sustin in spate...
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
amzulica spune:
Miki, Andrada, Carmen - va invidiez in sensul bun al cuvantului - ati ajuns la termen 

. Noi mai aveeeeem. Cine urmeaza? Marush, Flori, ... am uitat pe cineva? Apoi: zisaCami, Ramy, meee, Enni ... ce greu trece timpul fetelor. 

Cami
22+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
miha2004 spune:
valeria refacere usoara si sper BB=i tai sa reuseasca si sa ne dai vesti bune despre amandoi, Am un vecin care are acum 25 ani s=a casatoarit saptamana trecuta, el s-a nascut de 800 de grame si e perfect sanatos. Asa ca sunt sigura ca si ai tai o sa reuseasca mai ales ca medicina a evoluat mult de atunci. Aveti grija de voi si fii optimista 

Andrada, Miki, Carmen nasteri usoare, msi e asa putin si va tineti puiutii un brate, 

Mie decateva zile imi misca copilul jos de tot sub burtica lucru care ma dispera imi e teama ca nu mai vrea sa stea si cauta iesirea, ma dor si oasele bazinului dar nu tot timpul asa ca stau mai mult in pat si ma rog sa fie bine. Vi s-a intamplat asa ceva?
pe burtici
Mihaela
29+ 

zisaCami spune:
Am fost dupa-amiaza la Valeria la spital ... deocamdata situatia era stabila, bb-ii au trecut cu bine de primele 24 de ore si speram ca va fi totul ok si in continuare. Valeria era optimista si intr-o zi -doua va fi externata. I-am transmis faptul ca ii sunteti alaturi si ca va rugati pentru ei! Va multumeste mult tuturor pentru incurajari si in curand va intra personal sa va scrie.
La randul meu, va multumesc pentru raspunsurile referitoare la celulele stem si ulei antivergeturi. Intru cat de curand sa va raspund fiecareia in parte. 
25+ 
Inimioara mea
Radu Costin

bombonique spune:
Pupici burtici si bebici!
Am fost asta seara la eco pt TT si se pare ca va fi baiat! I-am vazut putica si "accesoriile"!
Eu am crezut tot timpul ca e fetita dar i-a mai crescut ceva...![]()
Ne bucuram ca e sanatos si maricel.
Pupici tuturor si bb-i sanatosi!
Bq
15+
amzulica spune:
Bravooo Bombonique - la mine s-a "ghicit" sexul de la 10,5 sapt. Si apoi s-a tot confirmat ...![]()
Cami
22+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
andicu spune:
Valeria, ma rog sa fie bine puii tai! SA va ajute Dumnezeu! 

Andrada ,Miki si Carmen, nastere usoara, bebei sanatosi si mancaciosi! va asteptam la Mamici prin FIV! 

Buluna, felicitari pt reusita! dr Zadori a mai inscris o data! ![]()
sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i)!!!
Pupici tuturor si numai bine burticilor si bebeilor!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
Bianca B spune:
Valeria
si noi ne rugam ptr sanatatea voastra. Cu Dumnezeu inainte!
tuturor burticilor si sa visati cu ingerasi 
Bianca
24+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
carmendu spune:
fetelor,va multumesc pentru agitate. nu-mi vine sa cred le vad si ca sunt PT MINE.
nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin.![]()
Noi azi am fost la dr. am facut eco. Bebe are 3200 gr. Colul care este el…2,4…
… Placenta gr 3. dr mi-a zis sa nu mai stau sub nici o forma pe spate….si eu care credeam ca sunt baliverene cu statul in anumite pozitii…..cica sa stau numai pe partile laterale
….da’ eu ce sa fac ca ma trezesc noaptea pe spate. Mi-a spus ca am sindrom postural matern…..(o sa googalesc sa citesc ce naiba insemana si ce efecte are, daca stie vreuna dintre voi ce puii mei inseamna, dati de stire) si bebe s-a intors cu coloana de pe dr pe stanga si nu mai are cordon. Desteptu’ lu’ mama!![]()
Am vorbit cu anestezistul. Mi-a expus toate variantele de anestezie si am ales rahi-peri.
Asta imi da posibiliatea sa aud primul tipat al copilului dar si sa primesc analgezice post operator.
Am facut iarasi celebrul test non stress cu care va tot bat la cap de o luna. Bebeul meu a dormit de a spart. M-a speriat un pic. M-a pus dr sa-l repet. L-a mai zgaltait un pic, a devenit mai “stresat” si testul a iesit bine.
Buuuuun. Si acum sa va spun. Am stabilit data cezarienei pe 17 noiembrie. Atunci voi avea 39 sapt si 2 zile. Mie mi se pare cam mult 39 de sapt. Da’ daca dr zice asa, asa sa fie. Cum nimeni nu-mi dadea nicio sansa sa pastrez sarcina cu embrioreductia, iata-ma la 37 sapt and counting si dr vrea sa ajung la 39……super optimism. deci ziua lui victor o sa fie pe 17 noiembrie.
deco o sa fie andrada, miki si eu.
fetele
Si daca ma apuca mai devreme…ma duc la spital…..rabdare sa am.
Am vizitat si spitalul. Am vazut bebeii de la “acvariu”. Le-am intrebat pe asistente ce bagaj sa aduc. “nimic”. Pasta de dinti si periuta, elastic de par si sosete (daca sunt mai friguroasa). Si eu care imi luasem tampoane de la mothercare si chiloti de unica folosinta……
37+
Victor
pozele noastre
bombonique spune:
Merci Amzulica. Eu am crezut ca e fetita (chiar imi pregatisem si numele) pt ca la 12 sapt nu se vedea "atasat" nimic. Si cum citisem pe DC...
.
Dar ieri s-a vazut clar. Oricum maine merg din nou si in clinica de stat sa-mi ia si sange pt TT. Eu am fost la o cl particulara, si duceau iei sangele in clinica de stat pt efectarea analizelor. Dar deoarece prof Stamatian nu mai accepta acest lucru, pacientele tre' sa mearga la el! (daca vor rezultatul in cateva ore, altfel se face la Synevo si dureaza 2 saptamani
)
Legat de celulele stem, dupa cum ziceati si voi, cred ca e o afacere f buna. Firma (una dintre ele) e din Cluj si a inceput sa se dezvolte extraordinar! (fac investitii in auto, etc...) astept inca parerile voastre pro si contra! nu sunt f convinsa de profesionalismul lor! (inca)
Sa dea DD sa nu avem nevoie de asa ceva nicioadata!
Pupici tuturor mamici, burtici, bebici!

Bq
15+