Gravidute prin FIV (24)
Raspunsuri - Pagina 16
miki01 spune:
Kineta felicitari draga mea! Sarcina usoara si fara probleme sa ai pana la termen cu bebeii tai. Si eu ti-am fost "colega" la aspirante.
Kittyke si eu imi doresc tare mult sa fie vionicel bebele meu drag!
pentru scumpii tai ca te lasa sa mai intri pe la noi ![]()
Carmendu, avem sanse destul de mari! Doamne Ajuta sa fie bine! Oricum cred ca sapt care vine nu mai "scap".
AndradaP ridic si eu majoretele de acum 

ca poate nu mai apuc ![]()
Weekend placut sa aveti!
Miki
38+ 
danamiha spune:
Manumanu, nu imi vine sa cred ca in 3-4 saptamani ai sa tii doua comori in brate, ma bucur enorm de mult pentru tine. Ma bucur si pentru toate celelalte fete care isi vad visurile implinite. Parca ieri asteptai rezultatul si ma rugam sa fie bine. Slava Domnului ca ne-a ascultat rugaciunile, abia astept sa ne scrii ce vei simti cand vei vedea minunile 
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zisaCami Am uitat sa va spun ca am pus cateva poze cu mine graviduta. Si voiam sa va mai intreb ce parere aveti despre recoltarea celulelor stem? Eu eram ferm hotarata sa fac asta, inca inainte de a ramane gravida ... acum insa sunt din ce in ce mai putin convinsa. Din ce am citit, totul pare o mare afacere si observ ca dr. din SUA si Canada nu recomanda acest lucru, decat in situatia in care copilul are probleme de sanatate, depistate inainte de nastere sau chiar in momentul nasterii. Dar si in situatia asta sunt rezervati, intrucat in caz de transplant exista riscul sa se multiplice tot celule bolnave si nu se rezolva nimic! In plus eu am mari rezerve in ceea ce priveste conditiile de stocare, de transport ... mai exact nu am incredere aproape deloc! Poate unele dintre voi o cunoasteti pe Pisix ... a facut de curand FIV in Austria si a transportat proba de sperma a sotului ei ( obtinuta prin biopsie ) la clinica de acolo. Din nefericire, nu a rezistat nici un embrion , iar explicatia medicilor de acolo a fost ca fie proba nu a fost conservata bine in Romania, fie nu a fost transportata in conditii corespunzatoare! Ce am spus mai sus nu are legatura cu celulele stem ... dar nu pot sa nu ma intreb ce garantii am eu ca e totul atat de roz, pe cat descriu aceste firme proaspat aparute in RO, care se ocupa de stocarea acestor celule?! Mentionez ca nu-mi pun aceste intrebari datorita costurilor; nici nu-mi pun problema financiara. Astept cu interes parerile voastre. ![]() 25+ ![]() Inimioara mea Radu Costin![]() ![]() |
Eu am recoltat celule pt Sofiuca,s-au recoltat celulele in mediu steril in sala de operatii, banii ii platesti dupa analizarea celulelor,adica aprox 8-10sapt de la recoltare, daca acestea sunt contaminate nu platesti nimic,daca voi avea nevoie vreodata(sper din tot sufletul sa nu) nu am vrut sa-mi dau cu pumnii in cap ca am putut sa recoltez si nu am facut-o.
Kineta felicitari pt gemenasi,sarcina usoara si la termen!

Andrada ai intrat inlinie dreapta!

Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
miki01 spune:
Ref la celule stem am aceeasi parere ca si Madalina28. Si noi am incheiat contract pt recoltare si ne rugam sa nu avem nevoie vreodata sa apelam la ele.
Spunea cineva mai devreme de siguranta transportului de embrioni - si eu am vrut sa fac ET-ul de embrioni cong la alta clinica decat unde erau congelati si d-na dr. mi-a spus ca inca la noi nu avem solutie de transport in conditii ok pt acestia si cel mai bine este sa facem acolo unde sunt congelati.
Miki
38+ 
manumanu spune:
danamiha
!! Abia astept sa revin la "parfumuri"... pe parcursul sarcinii nu mi-a trebuit parfum, mai ales cand imi era rau... pe urma am stat in pat mai mult... dupa ce nasc iar nu prea e voie cu parfumuri, ca sa recnoasca bbii mirosul mamei... dar v-am mai citit si "mirosit" virtual![]()
manu
33+
+ 
AMR 3-4 SAPTAMANI!!!
kineta spune:
FETELOR va multumesc mult de tot pt primire,sunteti foarte dragute toate,si sper sa nu plec de la odisee 8 luni,va pup pe toate si sarcini usoare si bebelusi sanatosi si frumosi

Andrada.P spune:
Miky, Mada28 m-ati emotionat cu majoretele!!! Nu-mi vine sa cred ca o sa nasc CHIAR EU. Cred ca abia cand o sa tin bebelicile in brate o sa depasesc pe bune conditia de aspiranta fiv-oasa... Sarcina pare ca a fost un vis...
Miky, Carmen scot si eu agitatele pt voi!! Sa dea DD sa avem toate 3 naseri usoare si bebici sanatosi!! majoreta]

toate burticoasele!
Andrada
35+ 

Marush spune:
Mai are cineva stari de greata acum spre sfarsit?
Eu de 2 zile am o senzaie usoara de greata, si nu prea imi vine sa cred ca se mai poate!
34+!

Asa crestem Noi!
maria215ro spune:
KINETA. ma bucur foarte mult pentru tine.Felicitari, sa te bucuri de bebici si sa fie sanatosi!
buluna spune:
Buna mamici.
Am lipsit pt ca la eco intravaginal s-a vazut doar un sac gol. Desi speram ca nu este gol...am zis sa fiu sigura. Mi-am dat seama inca o data ca pot pierde totul intr-o clipita...
Dar am facut test pt dozarea bhcg-ului si mi-a venit rezultatul dupa 2 zile si ceva. Era 66 313 in ziua 31 de la ET. Am facut si eco transabdominal (ca la intravaginal mai trebuia sa astept cateva zile si...nu am mai putut). La eco s-a vazut clar sa in sac era bb. Acum sunt fericita, dar nu mai am decat un bb. Nu ma mai doare nici burta si nu am nici greturi.
A...va mai zic o data datele mele: am facut FIV la Szeged la dr. Zadori. Punctia a fost in 26 sept, iar ET in 29 sept. Nu stiu insa ce varsta are sarcina mea ca aud mai multe variante...Poate imi spuneti voi...
Nastere usoara pt cele care se pregatesc sa-si vada bebelusii si sarcina usoara celorlalte.
Cu mult drag,
Buluna.