Gravidute prin FIV (24)
Raspunsuri - Pagina 15
manumanu spune:
Cami, multumim pt vestile despre Valeria!!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat!!
Cat despre celulele stem, si eu am patit ca tine, adica eram hotarata sa fac recoltare, fara sa-mi pun pb de bani mai ales ca eu am 2 bbi si suma e destul de mare, dar am mai citit tot felul de materiale de pe net si am ajuns la concluzia ca aceasta "afacere" nu e ce pare a fi... nu degeaba sunt interzise bancile private de celule in Italia sau Franta (din motive etice, mai precis pt a nu spolia parintii, deoarece ceea ce se poate face cu acele celule nu este conform asteptarilor acestora). La majoritatea bolilor sunt bune doar celule de la donatori. Am intrebat si dr meu, dar a ridicat din umeri... el poate face recoltarea si atat...
Am discutat si cu sotul si am hotarat in final sa renuntam.
manu
33+
+ 
AMR 3-4 SAPTAMANI!!!
manumanu spune:
kineta, bine ai venit!!! Cred ca la un moment dat am fost "colege" la aspirante... tare mult ma bucur ca ai reusit!! Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si bebei sanatosi la termen!
manu
33+
+ 
AMR 3-4 SAPTAMANI!!!
zisaCami spune:
Manumanu multumesc pentru parerea ta! 
Ca si tine, o vad din ce in ce mai mult ca pe o "afacere" si inca de mare succes in Romania!
Ce putin mai ai si tu pana la nastere ... sunteti o gramada de fete care va apropiati de acest moment ... am asa emotii! 
25+ 
Inimioara mea
Radu Costin

Madutz spune:
Kineta felicitari pentru reusita, sarcina usoara si bebe sanatos!
ZisaCami
! Despre celule stem, si eu am cam aceeasi parere! Am studiat contractele de la 3 firme, am citit o groaza de pareri pro si contra si sunt la fel de putin convinsa! Si eu imi pun intrebari legate de conditiile de transport si depozitare, de motivele pentru care nu se face lobby prin spitale sau maternitati referitor la utilitatea lor, de ce nu se implica Ministerul Sanatatii in a promova aceasta actiune, de ce sunt interzise astfel de banci intr-o multime de tari dezvoltate, de ce ...
Fetelor, cand aveti un pic de timp vreau si eu un carucior roz
pe listuta
!
Incerc sa pun si eu poze weekendul asta! Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine!
Nemo
Madi 32+

carmendu spune:
kineta- bine ai venit la odiseea noastra. iti doresc sa ajungi la termen si sa iti tii puii sanataosi in brate.
cami- am vazut pozele. frmoase.
miki- poate nastem impreuna. luni ma duc si eu la dr si o sa stabilim data cezarienei.
valeria- ne rugam pentru tine sa fii bine. stai cuminte in pat. suntem alaturi de tine.
noi ne-am hotarat pentru celule stem. cum o vrea D-zeu.
andrada- inca putin. scoatem agitatele pentru tine.

37+
Victor
pozele noastre
kineta spune:
FETELOR va multumesc la toate ,sunteti foarte dragute,sper si eu sa raman aici pana la sfarsitul sarcinii,desi am debutat cam prost ,dar sper sa fie bine. INK de sapt trecuta am inceput sa am niste firicele maronii(sa elimin),ca e mult spus pete,am sunat la spital ,l-am intrebat pe Marinescu daca pot face Pregnil 1la 4 zile(cum am citit si eu ),in lipsa Gravibinonului care oricum nu se gaseste.EL a spus sa fac Pregnil,lucru care l-am si facut,petele sau oprit nu erau abundente dar patau h igienica sau chilotul.APOI am facut un anunt daca are cineva Gravib. sa ma ajute si pe mine stiind ca da rezultate bune,si o persoana ffff draguta a citit anuntul si m-a ajutat cu 6 fiole,chiar daca expira in Noiembrie se pot face pana in Decembrie ca am intrebat la spital. ASA,JOI noapte m-am trezit cu o durere nu f mare dar oricum ,in burta si mijloc iar petele au reaparut,m-am speriat f tare,nu de pete cat de durere,asa ca mi-am facut singura la 3 dim un Gravibinon(a fost greu ca e uleios rau),si apoi in cateva min m-am linistit ,m-am relaxat f bine,si vineri am stat toata ziua numai in pat. Firicelele {e o scurgere maronie )nu au disparut,dar macar s-a mai calmat durerea,acum mai fac peste o sapt.Gravibinon,sper sa fie bine.AM vb si la spital cu Cocei prin intermediul asistentelor,ca Marinescu era in operatie,si ea mi-a spus sa nu ma sperii,sa combat durerea cu no-spa (lucru care il stiam) ,sa continui tratam cu 9 utrogestan pe zi,iau si Magne B6,si vit E ,+acid folic,si sa fac un Gravibinon pe sapt,si sa numai fac Pregnilul,pe care trebuia sa-l fac maine,dupa mine l-as fi facut pt ca este hcg si nu vad de ce ar interactiona cu Gravibinonul,dar trebuie sa ii ascult ca or sti ei ceva. SI cam atat despre pataniile mele de inceput de sarcina gemelara. PE AMZULICA am ametit-o cu problemele mele,ea mi-a dat multe sfaturi si mai m-a linistit spunandu-mi ca sunt normale starile prin care trec,mai ales ca si ea a trecut,oricum a fost si este f draguta si ii multumesc! VOI ce puteti sa mai imi spuneti din experientele voatre de gravide,ati avut si voi ce am si eu acum? VA
pe toate si va multumesc pt primire sper sa numai scapati de mine ink vre-o 8 luni cred
sau 7 nici nu stiu

Marush spune:
Kyty te rog , cand ai timp sa ma ajuti cu date pentru a te trece la cele mai fericite
!
CAMI, MADUTZ
s-a rezolvat: aveti carucioare colorate!
kineta, bine ai venit! Te-am trecut pe listuta, dar nu stiu DPN! Si eu am avut o scurgere maronie prin sapt 9 si m-a tinut cam 1 sapt jumate! Repaus in pat, adica imi lasa sotul mancarea langa mine, si mergeam doar la toilet, 3 nospa de 40 mg/zi+ tratamentul de dupa fiv care mi-a fost prescris in Ungaria: (7Utro, 3 MagneB6, 1 Elevit)/zi! Utro l-am luat ORAL, ca sa nu se elimine cu scurgerea(si de atunci numai asa am luat)!
Stai cat mai linistita!
34+!

Asa crestem Noi!
Andrada.P spune:
kineta bine ai venit la Odisee si felicitari pt gemenasi!!! ref la spotting si la durere nu cred ca trebuie sa te impacientezi. Si eu am avut un spotting incepand din sapt 7. S-a dovedit a fi decolare de placenta si a durat cam o luna ca lucram in perioada aia si nu am prea putut sa stau in pat. Am avut si dureri la inceputul sarcinii dar bebeii n-au avut nimic. Sper sa scapi cat mai repede de neplacerile astea, sa te linistesti si sa te bucuri de sarcina.
ZisaCami felicitari pt bebele grasunel si activ :))frumoase poze dar ce-ai avut cu noi cand ai postat poza cu borsul de peste???? 

Ref la celulele stem, ne-am gandit si noi mult intr-o perioada si pana la urma ne-am hotarat sa recoltam ca in cazul in care se mai fac descoperiri si se dovedeste utilitatea lor in rezolvarea mai multor probleme, sa nu ne para rau ca n-am facut-o.
Marush s-a promulgat legea mamelor! De-acum stam linistite!! 

Miky, Carmen mai e putin de tot pana la marea intalnire!! Eu mai am doar 5 zile. Nu-mi vine sa cred.
Valeria ma rog in continuare pt tine!
toate burticoasele!
Andrada
35+ 

Marush spune:
Andrada uraaa!!
-macar virtual
Si noi avem kit de Cel Stem pe aceleasi principii cu ale ANDRADEI...UNDE SE DUCE MIA SE DUCE SI SUTA! Sa nu ne para rau.....banii se fac oricum!
34+!

Asa crestem Noi!