Gravidute prin FIV (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AMZUmi-ai facut-o,da fetelor am aparut si eu,al doilea fiv reusit cu Marinescu si Cocei,trei embrioni transferati pe 3 OCTOMBRIE,iar la eco ieri am vazut 2 inimioare,sper sa fie bine pana la final,pentru ca Dumnezeu a facut o minune. VA pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kineta - un copil pentru noi este o mare reusita si un motiv de bucurie nemarginita. 2 copii este o bucurie la patrat.

Cami 22+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

kineta FELICITARI iti doresc o sarcina usoara, la termen si bebei sanatosi.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kineta:bine-ai venit la Odisee!!Felicitari,sarcina usoara si la termen!!

------------------
Flori 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Mi-au dat lacrimile,parca ma vad pe mine in ianuarie ce emotii...Ma bucur ca ti-am fost de folos chiar daca nu am stiut.

Fetelor se anunta nasteri in lant pe aici va tin pumnii la toate sa va tineti puii sanatosi in brate.

Valeria pt tine sa ajungi la termen cu bine!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Asa am facut Madalina, erai singura cu reusita pe care eu am prins-o pe forum si mi-ai fost model. Ai o fetita pe cinste!

Gata, am schimbat si noi saptamana,

Miki 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Kineta, felicitari pentru sarcina! Inca o graviduta fericita printre noi. Sunteti bine, de ce ai nevoie de Gravibinon?
Miki, felicitari pentru semnatura, imi place la nebunie, daca as fi si eu deja acolo... Incep sa-mi pierd rabdarea, abia astept marea intalnire cu bebe.
Weekend placut fetelor!

Julia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Kineta FELICITARI !!! SARCINA USOARA SI LA TERMEN !!!!!

Marush e in tot timpul sarcinii am luat Utrogestan pana la ultima clipa !!!!

Bravo Miki o sa faci un bebe urias

Kittyke mamica lui Fanni si Mark

http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

[b]Kineta felicitari si sarcina usoara /b]

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

De cateva zile incerc sa intru sa va scriu, insa stau tot mai prost cu timpul ...
In primul rand Valeria va multumeste mult pentru rugaciunile voastre, pentru mesajele de incurajare ... ieri am vorbit cu ea si era mai bine, un pic mai optimista - a reusit sa faca eco si bb-ii au inca suficient lichid amniotic, incat nu risca sa intre in suferinta fetala. Speram sa reuseasca sa reziste cat mai mult timp asa, sa nu se declanseze nasterea decat atunci cand bb-ii vor avea o greutate cat mai mare, sa fie in afara de pericol!

Rami din cate am inteles face tratament cu Gynipral, 2 l de perfuzii zilnic pentru hidratare si trebuie sa aiba repaus total la pat ( nici macar la toaleta nu se poate ridica ). Din pacate va ramane internata in spital pana la nastere!
Ce nume frumos ati ales pentru fetita!
kittyke sa-ti traiasca comorile, sa fie sanatosi si norocosi in viata ... aveti niste bebelusi absolut superbi!
Marush nu prea am avut timp sa mai intru sa scriu, dar v-am citit cu regularitate ... nici nu prea am avut noutati - eu ma simt perfect, nici nu simt ca as fi gravida. Ce putin mai ai pana-ti vei tine minunile in brate!
Cand ai timp, poti sa-mi completezi si mie pe lista ca astept un baietel.
Amzulica ba da, Valeria avea cerclaj si era la pat. Insa ea a facut cerclajul cand colul era deja intredeschis si au aparut problemele in continuare. Ce mai face "big balls", face box in burtica la mami?
Andrada mai ai mai putin de o saptamana pana la marea intalnire ... ce repede a trecut timpul; parca ieri ma bucuram din tot sufletul cand am citit vestea ca ai reusit si ce b hcg mare ai avut!
Noi suntem ok, luni aveam circa 750 gr. si suntem tare, tare activ - mai ales noaptea. Se spune ca bb va fi dupa nastere, la fel de activ ca in burtica ... asa incat ne pregatim deja de nopti albe!
Andicu ce poze frumoase ... Filip e un copil superb! Si voi la fel, sunteti o familie tare frumoasa!
Eu sunt hotarata sa o tin la fel de bine ca si pana acum ... insa am o mare problema cu greutatea ... am luat deja 14 kg si dr. m-a certat si mi-a pus in vedere sa trec rapid la cura de slabire, pt. ca risc sa-l sufoc pe bb!
Flori 76 de unde ai cumparat uleiul de la dr. Fisher? Eu deocamdata folosesc crema pt. vergeturi de la Mustella si inca nu mi-a aparut nici o vergetura, iar pentru sani ulei de migdale dulci.
Carmendu multumim pentru informatii! Ce putin mai ai pana sa-l vezi pe bb Victor!
Kineta Felicitari si sarcina usoara si fara probleme!
Madutz eu am 38 de ani si nici nu mi-a trecut prin cap sa fac amniocenteza. Atata timp cat la eco a fost totul ok, mai mult si dublul si triplul test au fost ok, nu am vazut nici un motiv pt. care as risca sa fac amnio! Fii optimista si nu te speria degeaba!
Pussi, Aurel cris ce frumuseti de printese aveti!

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Am uitat sa va spun ca am pus cateva poze cu mine graviduta.
Si voiam sa va mai intreb ce parere aveti despre recoltarea celulelor stem?
Eu eram ferm hotarata sa fac asta, inca inainte de a ramane gravida ... acum insa sunt din ce in ce mai putin convinsa. Din ce am citit, totul pare o mare afacere si observ ca dr. din SUA si Canada nu recomanda acest lucru, decat in situatia in care copilul are probleme de sanatate, depistate inainte de nastere sau chiar in momentul nasterii. Dar si in situatia asta sunt rezervati, intrucat in caz de transplant exista riscul sa se multiplice tot celule bolnave si nu se rezolva nimic!
In plus eu am mari rezerve in ceea ce priveste conditiile de stocare, de transport ... mai exact nu am incredere aproape deloc!
Poate unele dintre voi o cunoasteti pe Pisix ... a facut de curand FIV in Austria si a transportat proba de sperma a sotului ei ( obtinuta prin biopsie ) la clinica de acolo. Din nefericire, nu a rezistat nici un embrion , iar explicatia medicilor de acolo a fost ca fie proba nu a fost conservata bine in Romania, fie nu a fost transportata in conditii corespunzatoare!
Ce am spus mai sus nu are legatura cu celulele stem ... dar nu pot sa nu ma intreb ce garantii am eu ca e totul atat de roz, pe cat descriu aceste firme proaspat aparute in RO, care se ocupa de stocarea acestor celule?!
Mentionez ca nu-mi pun aceste intrebari datorita costurilor; nici nu-mi pun problema financiara.
Astept cu interes parerile voastre.

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput