Gravidute prin FIV (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Kitty inteleg de ce plangi sunt asa de perfectii puiutii tai si in plus si hormonii sunt cam dereglati si eu am mai avut traversez o perioada in care sunt foarte emotiva, azi am plans jumatate de ora in hohote pt ca am citit in mama si copilul ca femeile care nu au soti sa se orienteze catre anumite centre unde sa fie ajutate, bineinteles ca sotului meu nu i se parea nimic rau in asta dar eu ma gandeam ca lor cine le da sa manance ca mie doar ce imi adusese el mancarea in pat.
Marush ce mari sunt bb-ii tai sa fie sanatosi si sper sa fie bine si cu rinichii. Eu iau 6 utrogestan/zi 4 vaginal si 2 oral chiar ieri mi-a zis sa-l iau in continuare si sa mergem la control peste o luna, deci sapt 34. Din cate am citit eu scaderea progesteronului induce travaliul

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AXELIDiti multumesc din suflet ,esti un om deosebit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Salutare burtici dragi!

Se pare ca bebele meu nu are de gand sa vina "cand vrea mami", asa cu programare. Am fost aseara la control si colul este super inchis, dl dr. a zis ca nu are rost sa fortam lucrurile (chiar daca lui ii este mai usor sa faca o cezariana programata decat una la urgenta...), asa ca mai mergem si marti la control. Daca este putin deschis colul atunci facem operatia, altfel mai asteptam.
Oricum, zbantuiala este in toi la mami in burtica, asa ca probabil ii este bine acolo si vrea sa mai stea.

Ref la utrogestan, eu nu am luat decat pana in W 14, dr a aspus ca din momentul ala placenta isi intra in drepturi si nu mai este nevoie de supliment.

Va pup pe toate,

Miki 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

marush eu n-am luat utrogestan vaginal ca faceam micoza de la el, dar am luat Duphaston oral si gravibinon pana la 34 w si 5 zile cred cand mi-a depistat preeclamsia!
miha ti-am raspuns la unguroaice. Despre contracti, eu am avut la greu toata sarcina, ultimul episod a fost la 31 de sapt. si de atunci pauza.............nu stiu cum sa-mi explic, am stat 2 sapt . la final fara gynipral, fara progesteron de niciun fel si tot nu avem contracti. Inainte, tot la o sapt. aveam cate o zi si o noapte cand credeam ca nasc... si la mine avea efect ok. no-spa injectabil.

sarcini usoare si la termen!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Burticilor nu mai stiti nimic de Valeria??
toate burticile si mamicutele

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Kittyke, tare scumpi sunt bebei tai dragi! Inca o data, sa va traiasca si sa va bucurati alaturi de ei!

Flori76, asa este a trecut f repede timpul. Cu cat ma gandesc mai mult la reusita noastra cu atat realizez cat suntem de norocoase. Eu inante de ET cu embrionasi cong. am citit aproape tot despre Madalina28 (daca iti amintesti tot din embrionasi cong a reusit si ea cu fetita) si am urmat aproape toate sfaturile ei.

In seara asta mergem la doctor sa programam venirea lui bebe pe lume, cel mai probabil in primele zile din sapt viitoare.

Va pup,

Miki 37+

Mi-au dat lacrimile,parca ma vad pe mine in ianuarie ce emotii...Ma bucur ca ti-am fost de folos chiar daca nu am stiut.

Fetelor se anunta nasteri in lant pe aici va tin pumnii la toate sa va tineti puii sanatosi in brate.

Valeria pt tine sa ajungi la termen cu bine!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marush

Mai e cineva care ia/a luat UTROGESTAN in sarcina la 34 sapt?

Miha 2004
eu am durere in dr/st(depinde pe ce parte stau) jos, care se lasa pe picior cu o usoara amorteala! Dr, mi-a spus ca apasa uterul pe terminatii nervoase! Eu imi schimb pozitia!

33+!

Asa crestem Noi!

Eu am luat pana aproape in sapt 30, unul seara intravaginal dupa care am luat doar no-spa la nevoie.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Miha2004, Miki01, Madalina, Pussi :mercic pentru raspunsuri! Constat ca nu sunt singura care iau bUtrogestan:eu am ramas la 2/zi , oral!

Pussi ,ai avut simptome de preeclampsie? Daca DA, care au fost acelea?

34+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axelid spune:

kineta: iti doresc sa ai un bebe frumos si sanatos!!! Sa fii si tu sanatoasa si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kineta are gemenasi fetelor. Hai Kineta da-ne datele ET .....

Cami 22+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput