Gravidute prin FIV (24)
Raspunsuri - Pagina 17
carmendu spune:
buluna- bine ai revenit. nu conteaza daca e unul sau sunt doi. important e sa fie sanatos, sa ajungi la termen.
varsta sarcinii ar fi cam 7 sapt si 2 zile. calculezi ziua punctiei + 14 zile (care se presupune ca este ziua in ca ai avut menstruatie)
37+
Victor
pozele noastre
zisaCami spune:
Acum 5 minute am incheiat convorbirea cu Valeria ... a nascut in aceasta seara, la 25 de saptamani si 4 zile, la ora 18,00 doi baietei: unul de peste 900 gr, iar cel mic de 800 gr. ( nu am retinut exact de emotie ) ... ea e deocamdata la terapie intensiva, iar pentru bebelusi primele 48 de ore sunt critice ...dr. spune ca ar putea fi ceva semne de intrebare cu cel mic; eu sunt optimista pentru ca a facut injectii cu dexamethazona pentru maturizarea plamanilor ... sa ne rugam pentru Valeria si puiutii ei, are nevoie de rugaciunile noastre mai mult ca niciodata!
Valeria, draga mea, suntem alaturi de voi, iti dorim refacere cat mai rapida ca sa poti fi alaturi de puiutii tai - ei au mare nevoie de tine acum! Curaj si multa putere, puiutii tai sunt niste luptatori, ca si mamica lor! 
25+ 
Inimioara mea
Radu Costin

zisaCami spune:
Va multumesc tuturor pentru parerile legate de celulele stem ... acum nu ma simt in stare sa va raspund fiecareia in parte ... am asa niste emotii de cand am vorbit cu Valeria, mai ales ca bebelusii nostri au fost conceputi in aceeasi zi, poate la cca 2 ore distanta! 
25+ 
Inimioara mea
Radu Costin

amzulica spune:
Valeria - ma rog la Dumnezeu sa te refaci rapid - cat despre puiutii tai - Dumnezeu e mare si ne ajuta, o sa fie bine, sa ai incredere. Doamne ajuta 

Cami tine-ne la curent cu evolutia lor.
Cami
22+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
carmendu spune:
INCREDIBIL!
valeria suntem alaturi de tine si ne rugam pentru bebelusii tai si pentru tine. multa sanatate.
edit- uitati un link cu niste bebei care s-au nascut cam cu aceeasi greutate ca bebeii valeriei. deci se poate. http://www.libertatea.ro/stire/5-bebeluse-identice-au-uimit-lumea-medicala-197767.html
37+
Victor
pozele noastre
flori76 spune:
Valeria:Dumnezeu sa va ajute pe tine si puiutii tai!Doamne ajuta!
Cami:multumim ca ne dai vesti despre Valeria!
Si noi am hotarat sa recoltam celule stem.Sa dea Dumnezeu sa nu ne trebuiasca niciodata,insa am zis ca e bine sa fie acolo,daca tot avem posibilitatea asta.
Andrada:scoatem majoretele?Wowww ....Ce repede a trecut timpul....Nastere usoara! 
------------------
Flori
31+ 
bombonique spune:
Valeria refacere cat mai rapida!Ne rugam pt ca bebelusii tai sa se faca mari si sanatosi!

Sunt f emotionata!
Bq
15+
madalina28 spune:
Valeria
pt tine si bebelusi sa depaseasca cu bine mom. critice!
Andrada AMR 2

Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
manumanu spune:
Valeria, , ma rog pentru tine si bebeii tai... sa lupte mititeii, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Eu am sa citesc acum acatistul sf. Stelian, ocrotitorul pruncilor, pentru tine!!
manu
33+
+ 
AMR 3-4 SAPTAMANI!!!