Gravidute prin FIV (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axelid spune:

Citat:
citat din mesajul lui kineta

BUNA,am si eu o intrebare:are cineva macar 5 fiole de Gravibinon(indiferent de pret),poate sunt fete care au facut si le-a mai ramas,va rog mult de tot v-as fi recunoscatoare.

Buna dimineata!
Sunt membru nou pe acest forum, tocmai pentru ca doream sa te ajut si sa-ti ofer 5 fiole de Gravibinon care mi-au ramas.
Las adresa de e-mail pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Marush Felicitari pentru bebici mari sa fiti sanatosi !!!!

MAdutz si eu am 37 de ani acum 2 saptamani am nascut gemeni perfect sanatosi si nu am facut amniocenteza ,stai linistita daca ar fi ceva la eco s-ar vedea , eu fug de doctori mari si profesionisti de aia am o doctorita tanara ...echografiile importante de trim I si trim II am facut la "profesinonisti" dar mi-e rau de cat sunt ocupati si avide de bani batranii doctori ....

Miki01 astept stirile !!!

Kittyke mamica lui Fanni si Mark

http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Carmendu, kittyke - multumesc fete dragi pentru incurajari !
Al meu sotz chiar mi-a zis azi dimineata: "ok, te mai las si azi sa te lamentezi cu prostia asta, da' de maine daca te mai aud iti trag o batuta ...."

Azi sunt mai ok, m-am trezit cu chef de viata o data cu bebelusa miscacioasa si mi-am impus sa gandesc pozitiv! Si sa ma rog ca totul sa fie bine si toate mamicile sa aiba parte doar de bebelusi frumosi si sanatosi!

Pup cu drag toate fetele!
Madalina

Nemo
Madi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Axelid dar vad ca nu ai PM,dar iti dau adresa lorena8350@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Citat:
citat din mesajul lui axelid

Citat:
citat din mesajul lui kineta

BUNA,am si eu o intrebare:are cineva macar 5 fiole de Gravibinon(indiferent de pret),poate sunt fete care au facut si le-a mai ramas,va rog mult de tot v-as fi recunoscatoare.

Buna dimineata!
Sunt membru nou pe acest forum, tocmai pentru ca doream sa te ajut si sa-ti ofer 5 fiole de Gravibinon care mi-au ramas.
Las adresa de e-mail pe PM.

axelid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Kitty ai niste bebelusi absolut minunati!! Mark mi se pare ca seamana cu tine. De Fanni nu-mi dau seama. Cu reprizele de plans te inteleg. Pe mine de acum ma apuca gandindu-ma la ghemotoacele pe care peste fix o saptamana o sa le vad si de care m-am indragostit deja iremediabil.

Marush sa-ti traiasca bebelushii grasunei!! Sper din tot sufletul sa se rezolve usor problema bebelinei. Pana la urma e mostenire genetica de la tine sau e altceva? Si.. bafta sa ajungi cat mai aproape de termen! Cu colul ala ai sanse mari!!

Cristal multumim de urari! Imi amintesc cu un soi de nostalgie de poza din salonul de fiv de la Giuly. La primul fiv cand am vazut-o mi-era atat de frica de punctie si de tot ce insemna interventie ca mi-am spus ca nu nasc decat o data. Se pare ca mi se implineste Drum bun spre Odisee!!!!

Madutz sunt o gramada de fete peste 35 de ani care n-au facut amnio! Sunt o gramada de fete cu risc la dt si tt care nu au facut-o. Stai linistita si ai incredere ca va fi bine!

Andrada 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Andrada !!
Marush ce grasunei sunt bebelusii tai ! Sarcina usoara in continuare si numai ganduri bune !
Papadia mea la 32 saptamani fix avea 1800 g +/-200 g - cam silfida, daca ma gandesc bine! Da' cica ar fi in grafic! Doamne ajuta sa fie ok!

Va multumesc tuturor pentru incurajari - sunteti speciale, fetelor!

Nemo
Madi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Ieri am facut si noi 29 sapt si am fost si la control, bebelina este in parametri cu 2 zile mai mare decat trebuie, are 1.200 kg si este cu capul in jos, mi-a verificat cu sonda vaginala colul si era de 3 cm, a zis ca e bine eu avand multe contractii achiar in timpul controlului se astepta sa fie sub 2 ceea ce nu ar fi fost bine. Asa ca repaos la pat incontinuare, tratamentul la fel + vitamina C de 1000 cate 1 /zi se suge a zis ca e buna pt resterea imunitatii si am p0trimit si injectii pt maturarea plamanilor, 6 fiole de dexamethasone am facut deja primele 2 doze, prima la spital unde teoretic sunt internata cateva zile si a doua dimineata acasa urmand sa fac ultimele 2 doze peste 3 zile.
Si cum va spuneam totul bine pana am plecat acasa, mi s-a facut rau am vomitat in masina pt ca m-a luat asa de odata, o durere crunta la incheietura piciorului drept din cauza careia nu pot nici sa merg contractii la greu care au continuat toata noaptea, nu am dormit decat 2 ore pt ca eram foarte ingrijorata, nici acum lucrurile nu stau mai bine dar s-au mai rarit un pic contractiile si nu mai sunt regulate, azi noapte aveam din 5 in 5 min dar de scurta durata.
Dintre gravidute ati avut vreo una dureri asa la incheietuta piciorului sau aveti vreo explicatie pt ele?
Pussi eu imi amintesc ca tu ai facut injectii de maturare a plamanilor, poti sa-mi spui la cate saptamani le-ai facut si in ce doze? Te pe tine si frumoasele printese
Valeria sunt alaturi de tine sper sa auda DD rugaciunile tale si a fetelor de aici de pe forum si sa fie totul bine,

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Kittyke, tare scumpi sunt bebei tai dragi! Inca o data, sa va traiasca si sa va bucurati alaturi de ei!

Flori76, asa este a trecut f repede timpul. Cu cat ma gandesc mai mult la reusita noastra cu atat realizez cat suntem de norocoase. Eu inante de ET cu embrionasi cong. am citit aproape tot despre Madalina28 (daca iti amintesti tot din embrionasi cong a reusit si ea cu fetita) si am urmat aproape toate sfaturile ei.

In seara asta mergem la doctor sa programam venirea lui bebe pe lume, cel mai probabil in primele zile din sapt viitoare.

Va pup,

Miki 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Mai e cineva care ia/a luat UTROGESTAN in sarcina la 34 sapt?

Miha 2004
eu am durere in dr/st(depinde pe ce parte stau) jos, care se lasa pe picior cu o usoara amorteala! Dr, mi-a spus ca apasa uterul pe terminatii nervoase! Eu imi schimb pozitia!

33+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput