Gravidute prin FIV (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bravo Kitty, ce emotie.
Bine ca ai scapat si de fibrom. Am scos si eu unul cat un kiwi acum vreo 3 ani prin laparo, inainte sa ma apuc de proiectul bebe. Pe anestezist cred ca-l stiu daca este tipul in jur de 40 de ani, carunt - si pe mine m-a ajutat psihic enorm, a venit la patul meu, un super om.
Felicitari inca o data pentru bebelusi. Cat despre plans - am si eu un program bine stabilit pentru dupa eveniment. Cred ca voi speria vecinii ... pana atunci ma abtin.

Cami 22+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor, am venit de la eco: bebita 2200gr si bebelusul 2500gr!!!

Colul 3 cm, placentele gr III.

In schimb dr parea cam ingrijorata de hidronefroza atat pe rinichiul stang cat si drept! Noi am fost la Basca(chirurg la Grig Alexandrescu) si a spus ca trebuie sa stam linistiti, si ca momentan nu poate sa faca nimi, trebuie dusa sarcina cat mai la termen!
Cam atat nou!

33+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

amzulica- eu am luat aspenter din sapt 6 pana in sapt 28. este bun pentru placenta.

marush- bebei mari. bravo. cat despre cealalta problema, eu zic ca daca dr nu se alarmeaza, stati linistiti.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Carmendu - multumesc pentru raspuns. Ai luat aspenter de 75 mg concomitent cu utrogestan? Ca eu mai iau si utrogestan 4/zi. In prospectul aspenterului nu scrie ca ar fi bun in sarcina si asta ma nelinisteste. Eu am avut niste ameteli in sapt. 21 si cred ca de-aia mi-a recomandat doctorita.

Cami 22+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Seara buna dragelor!

Kittyke - puisorii tai sunt asa de frumosi! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si norocosi! M-ai emotionat de tot cu programul de plans !!

Eu n-am mai scris de multisor, dar am tras cu ochiul cat am putut - m-am bucurat si m-am intristat o data cu voi, uneori asa de tare (Lucaluca si Catalina - incat nici n-am mai putut intra pe forum un timp)! Va doresc tuturor sa fie bine si sa ne tinem in brate bebelusii sanatosi - asta e cel mai important lucru!
De luni raman si eu acasa si sper sa am mai mult timp de povestit!

Azi am facut si noi vizita de 32 saptamani (eu sunt pacienta dr. Herghelegiu) - toate bune si frumoase - masuratori, conversatie, glume, ca la fiecare vizita de pana acum, de altfel - pana cand am deschis subiectul despre nastere.

I-am reamintit lui H ca e o sarcina tare importanta pentru noi si nu as vrea sa risc nimic. Recomandarea lui, avand in vedere ca am 37 ani a fost clara pentru cezariana - atitudine absolut normala si fata de care nu am nimic impotriva. Deodata, hodoronc tronc, inainte sa ies din cabinet, ma intreaba: Ati facut amniocenteza? Ii zic ca nu - dry testul iesise cu risc scazut, translucenta nucala f buna (1.1 la 13 saptamani) si ii reamintesc ca la momentul respectiv a considerat, avand in vedere cele de mai sus, ca nu e necesara.
"Ma mir - imi raspunde - eu cam recomand amnio la toate mamicile peste 35 ani pentru ca aia e sigura. Dry testul e statistica! Ia sa-l mai vad o data!" I-l arat, il studiaza atent, mormaie ceva de genul: "mda, cam la limita markerii biochimici" si mi-l da inapoi.

- am innebunit! Imi vedea sa-l strang de gat, nu intelegeam ce vrea si ce sens are sa-mi spuna asta acum! Il intreb scotand flacari si fum pe nas, pe ochi, pe gura: "ok, dar daca era ceva nu s-ar fi vazut pana acum la eco?" Foarte relaxat imi raspunde: "eee, nici eco nu e sigura, amniocenteza e sfanta!"

Asistenta lui, o tipa super de altfel, se uita la fel de mirata si la el si la mine si parea ca nu stie pe unde sa se ascunda de jena.

Ma enervez cumplit - barbata-miu, care era si el in cabinet incepuse sa se inroseasca de nervi si-l simteam gata sa-i sara la gat - asa ca i-am zis: "ok, acum avem 32 saptamani, e prea tarziu sa ne gandim la ce n-am facut". "Ne vedem in 2 saptamani" - imi zice H si iesim val vartej pe usa.

Afara - stau si ma gendesc 2 minute, rememorez totul in cap - intre timp intrase urmatoarea pacienta - si ma hotarasc sa ma intorc in cabinet. Herghelegiu se uita uimit la mine - ca si cum ma vedea pentru prima oara! Il intreb: "de ce mi-ati zis chestia asta? acum am un pitic pe creier si nu ma mai pot gandi la nimic altceva! ati vazut ceva in neregula la eco?" Imi raspunde foarte senin:"a, nu, totul e ok, doar ca ma mir ca nu v-am recomandat amniocenteza! Ar cam fi fost obligatoriu!"

Am iesit si mai nedumerita, am tras un bocet zdravan, acum m-am mai linistit - in adancul sufletului meu simt insa ca bebelusa mea e sanatoasa si ma rog Domnului pentru asta - si incerc sa nu ma mai agit.

Cert e insa ca increderea mea in dr s-a cam dus pe apa sambetei, sunt inca dezorientata, nervoasa si de-a dreptul socata de asa o lipsa de profesionalism.

Si mai grav e ca nu stiu ce sa fac: as avea nevoie de o confirmare ca e totul bine, m-am gandit sa si schimb dr, dar cu cine? e doar unul dintre cei mai buni! Offf ! Chiar ma minunam zilele trecute ca n-am avut nici o problema pana acum - iaca ca trebuia sa apara o tampenie pana la urma!
M-am intimns o gramada - dar stiu ca voi ma intelegeti !

Aveti grija de voi si de bebelusii vostri!
Madalina 32+

Nemo

Mergi la inceput

Madutz - stai linistita, mie DT si TT mi-au iesit prin porumb si tot nu am facut amniocenteza. Sa ne mai laseeee cu riscul de varsta, copii sunt facuti prin FIV nu natural si deci selectia naturala s-a facut deja. Nici nu mai vreau sa ma gandesc la alte tampenii. Linisteste-te deci

Cami 22+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Valeria Doamne ajuta

Bianca 23+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Amzulica!
Asta vorbeam si eu cu sotul meu: am fi facut amniocenteza, stiind ca exista risc de avort spontan, infectii, sangerari,si ce-or mai fi in conditiile in care dry test si translucenta nucala sunt ok, doar pe motivul ca am 37 de ani?
la cat de mult am asteptat si am luptat pentru copilul asta? Zic ca nu! Iubitul meu era si mai categoric: sigur nu!

, numai vesti bune si sanatate multa tuturor! Eu fug la !

Madalina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Va urmaresc zilnic... Abia astept momentul cand ma voi alatura acestiu grup de fericite... Pana atunci felicitari proaspetelor mamici, iar celor care urmeaza, citez un afis din celebra sala de punctii/ET de la Giuly : "FIV-ar nasterea usoara", sa aveti bebici sanatosi si mancaciosi!
De Valeria mai stiti ceva?
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

madutz- stai linistita iubita, o sa fie bine. si eu am facut 2 eco la herghe si mi s-a parut cam autist. o fi el bun, dar daca nu comunica.... intr-adevar , ciudata reactie, dar nu s-a vazut nimic.
ti-au mai zis fetele. DT / TT ne-au iesit aiurea si nu am facut amnio. tie ti-a iesit bine DT si, deci, nu era necesar sa mai fai amnio.
intra mai des pe aici sa ne povestesti cum esti.
amzulica- am luat aspenterul cu utro. nu e nici un fel de contraindicatie.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput