Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Multumesc celor care mi-au dat cateva idei de nume pt bebe.Am inceput sa imi fac o lista.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Citat:
citat din mesajul lui nemary

neata!
vin si eu cu 2 intrebari:
1. voi mai fierbeti apa pentru laptele copiilor?
2. Daria are niste cojite pe cap, in zona fontanelei, o spal pe par de cand s-a nascut cu sampon de la Mustela impotriva crustelor, dar se pare ca tot i-au aparut. Voi ati avut pb asta?

intreba cineva de Sara a Gattei. ne-am intalnit ieri cu ele in parc(si cu Luca), a inceput sa manance si ea cu lingurita. acum este bine, dar tb sa faca un tratament cu antibiotice doza minima. Simonei i s-a stricat laptopul asa ca o perioada nu va putea intra pe forum.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

ola si de la noi
uite daca vrei incearca samponul de la Bioderma "NODE" si crema pt cruste tot de la Mustella,noi in 6 zile am scapat de cojite ,am folosit zilnic samponul pe care il ai si tu apoi dupa sters caputul o dadeam cu fff putina crema si de 2 ori pe sapt samponul Node,in 6 zile nu a mai avut nimik

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

merci mult. dar nu am inteles prea bine, intr-o saptamana folosesc de 5 ori samponul Mustella si de 2 ori samponul Node?

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Reteta de mamaligutza e la loc de cinste.

Nemary cojitele de care vorbesti sunt galbene? Si Clara a avut tot in zona fontanelei si au disparut de la sine intr-o saptamana. Am clatit-o mai bine in zona respectiva si am spalat-o pe cap doar de 2 pe saptamana.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

eu am facut cda pe net la toate 3 am luat samponul si crema de la mustella de pa un site si samponul Node de pe altul,au venit normal pe rand ,am inceput cu samponul si crema de la mustela si de 2 ori pe sapt(cand a venit si NODE i-am dat cu el)stiam ca Node doar de 2 ori pe sapt(o prietena mi la recomandat si mie,,acum o mai spal cateodata cu unu ,cateodata cu altul ,doar le gat ,sau poate mai apare vreun bebe prin neam si o sa i le dau ,......da de 5 ori am folosit mustella si de 2 ori Node dar au trecut ca luate cu mana ,nici nu mi-a venit a crede sincer si eram disperata cand ma uitam la caputul ei

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Citat:

neata!
vin si eu cu 2 intrebari:
1. voi mai fierbeti apa pentru laptele copiilor?
2. Daria are niste cojite pe cap, in zona fontanelei, o spal pe par de cand s-a nascut cu sampon de la Mustela impotriva crustelor, dar se pare ca tot i-au aparut. Voi ati avut pb asta?

intreba cineva de Sara a Gattei. ne-am intalnit ieri cu ele in parc(si cu Luca), a inceput sa manance si ea cu lingurita. acum este bine, dar tb sa faca un tratament cu antibiotice doza minima. Simonei i s-a stricat laptopul asa ca o perioada nu va putea intra pe forum.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

ola si de la noi
uite daca vrei incearca samponul de la Bioderma "NODE" si crema pt cruste tot de la Mustella,noi in 6 zile am scapat de cojite ,am folosit zilnic samponul pe care il ai si tu apoi dupa sters caputul o dadeam cu fff putina crema si de 2 ori pe sapt samponul Node,in 6 zile nu a mai avut nimik

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

merci mult. dar nu am inteles prea bine, intr-o saptamana folosesc de 5 ori samponul Mustella si de 2 ori samponul Node?

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Laura, Monica, Roxana, multumesc.

Lala am fost in Morarilor, pe la 5 dupa amiaza. chiar zicea Simona ieri sa mai venim si prin IOR. voi spre seara mai iesiti?

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

MIHA 74

VANESSA
SOFIA
A.J.
CALIN
KHALED

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

multumesc

Citat:
citat din mesajul lui danybv

uite Stoisor blogul de care ai nevoie aici sper ca este bun

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Laura, Monica, Roxana, multumesc.

Lala am fost in Morarilor, pe la 5 dupa amiaza. chiar zicea Simona ieri sa mai venim si prin IOR. voi spre seara mai iesiti?

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mi-am inchipui eu ca nu ati fost prin zona mea
Daca va strangeti pe unde am stat noi pe bancuta vreodata sau in partea veche dati un bip sau un mesaj ca ne mobilizam si noi in cazul in care santem acasa .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Reteta de mamaligutza e la loc de cinste.

Nemary cojitele de care vorbesti sunt galbene? Si Clara a avut tot in zona fontanelei si au disparut de la sine intr-o saptamana. Am clatit-o mai bine in zona respectiva si am spalat-o pe cap doar de 2 pe saptamana.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

da, Monica, sunt galbene si se mai desprind cateodata la periat.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!Multumesc celor care mi-au dat cateva idei de nume pt bebe.Am inceput sa imi fac o lista.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

daca imi permiti ,ma bag si eu in discutie. eu sunt absolut inebunita dupa numele Etienne ,si coresponedntul in romana imi place la fel de mult

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput