Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti sarbatoritilor zilei si multa, multa sanatate !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

pentru Nemary
uite daca vrei incearca samponul de la Bioderma "NODE" si crema pt cruste tot de la Mustella,noi in 6 zile am scapat de cojite ,am folosit zilnic samponul pe care il ai si tu apoi dupa sters caputul o dadeam cu fff putina crema si de 2 ori pe sapt samponul Node,in 6 zile nu a mai avut nimik

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

fetelor am o lene in mine de ma doare,asta dupa ce aseara am varsat in reprize ,vreo 3 la mr,nu stiu de la ce dar mia fost groaznic de rau si azi zici ca sunt de pe alta lume,ca picata'
Elle m-am gandit mult la tine ieri ,defapt de Duminica seara m-am gandit ca tu luni o sa incepi lucrul si se pare ca Eva nu mia receptionat inca rugamintea sa aibe mila de tine si sa fie cumintica peste noapte,te admir sincer

...si eu m-as fi intors mai repede dar nu intrunesc conditiile:sa aibe Sara cu cine sta ,sa merite sa ma intorc ,aici ma refer la bani,bani castigati de mine erau de tigari practic ,asa cum nici noua lege nu ma avantajeaza si probabil,mai mult ca sigur, ca voi fi singura de pe aici care va sta 3 ani acasa caci m-am inscris la facultate,sunt contabil de 7 ani dar fara diploma si asta e cauza salariului fff mic ,asta va dura 3 ani,nu o sa ma mai intorc la vechiul loc de munca ,o sa stau cu Sara ,o sa gat facultatea si o sa imi caut ceva,dupa 3 ani o pot da si la o gradi caci cresa la noi nu exista si de la 2 la 3 ani nu am ce face cu copila,asta se pare ca va fi mersul la mine....e ciudat sentimentul care ma incearca acum ,ca de neapartenenta,ceva de genu

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

pe unde dau de blogul lui docdecap??pov ei m-or remontat de ffff multe ori
incerc sa vad daca il gasesc,nici nu am incercat intai

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele

Urez si eu sarbatoritilor :

SOFIUCA

VANESSA

KHALED

CALIN

AJ multa sanatate si sa fie fericiti alaturi de cei dragi lor

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

SOFIUCA

VANESSA

KHALED

CALIN

AJ
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

stoisor dar cic-ul nu se da pe 2 ani? s-a modificat si asta?Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

ba da 2 ani dar mai stau unul in "aer"

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

stoisor dar cic-ul nu se da pe 2 ani? s-a modificat si asta?

Camelia si Laura (06.02.2008)

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

uite Stoisor blogul de care ai nevoie aici sper ca este bun

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata mamici

Noi abia am facut ochi. Copilul meu vad ca doarme dusa pana pe la 8-9 asa ca astazi am baut lapticul abia pe la 9 si un sfert.
Ieri pentru ca s-a anuntat ultima zi cu soare in octombrie, am lasat toata casa balta si am iesit cu bubu la plimbare.
Din pacate parcul era gol, exact cum ma asteptam.

Apropo de discutia legata de papica. Si eu sunt de acord sa las copilul sa guste din toate. Va primi si Clara cascaval si sunca, cremvusti precis ca e papa de baza aici. Dar in acelasi timp consider ca merita copilul un an de gratie sa aiba timp sa i se coaca si ei sistemele si organele. Adica nu i-as da nici in ruptul capului branza din comert sau mezel si multe altele. Nu dati cu pietre..parerea mea!

Cat despre mamaliga...uite sa prinda Ceska curaj..va scriu acum o reteta! Cartea se numeste "Das grosse GU Kochbuch - Kochen für Kinder". Poate o convingi si pe socrela daca ii dai sa citeasca. Retete multe si super faine sunt ptr copii peste un 1 an.

Si felicitari lui Benji pentru dintisor!! Vad ca incepe sa se dea drumul la iepurasi.

Anca imi scrii te rog meniul tau pe ore? Clara nu bea foarte mult lapte dimineata, acum la 9 a baut 180ml. Asta ar insemna sa ii dau pranzul pe la 12 asta daca rezista pana atunci. Sau sa ii dau un snack ceva si sa servesc pranzul la ora 13?

Nemary si eu mai fierb apa pentru lapte dar sterilizez numai la 2-3 zile. Apa plata de baut in timpul zilei nu o mai fierb.

In alta ordine de idei i-am facut si eu suc de portocale. Sa vedem daca serveste domnisoara.

Pupici si trec la retete

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput