IASI-mandra cetate (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Vladut!!! Aime sa ai numai bucurii de la el

si tuturor Mateilor, cu al meu cap de lista pt ieri

mami de Matei 1an 3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi69

Citat:
citat din mesajul lui ioana

Adriana, stii cumva pe unde se gaseste de cumparat un microscop? Eu am vazut anul trecut la Targul de carte, parca la standul Ed. Didactice, dar nu sunt sigura. O fi si pe la librariile din oras?

Si daca tot sunt la ora intrebarilor: am vrea sa cumparam un rucsac cu cadru metalic pentru purtat bebelusi. Ati vazut prin Iasi asa ceva? Ne pregatim pentru vacanta de iarna si ne rupe spatele in marsupiu fetita noastra...

Va doresc numai bine.
Ioana.

Ioana,nu stiu ,microscop am vazut in promotie la carrfour anul trecut ,insa n-am vazut si in magazin.si Catalina mea isi doreste microscop,deci,cum aflu iti spun si tie.

Adriana

Am vazut eu ieri in Carrf., la 79,99 lei (cam asa ceva). Era destul de bun, cel putin asa parea rin cutie, ca l-am analizat putin. In oferta era si ceva cu microscop si telescop la 40,00 dar nu am vazut la fata locului

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor
sa va traiasca copiii, sa va bucurati de ei

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. E destul de ieftin, in cazul asta, eu ma asteptam sa coste mai mult un microscop.

Numai bine,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

I-am cumparat eu lui Octavian acum vreo doi ani...e interesant...avea si niste accesorii:o lama, penseta, etc si o bucatica de aripa de musca pe care sa mareasca...si inca ceva....Nu l-a tinut mai mult de 2 zile placerea de a avea microscop. Ca atat l-au innebunit, ca l-au dereglat pana la urma. E interesant pentru copil oricum.
Pupici si o seara palcuta,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Robert! Mihaela sa te bucuri de minunile din viata ta! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii! Robertel o copilarie fericita si linistita alaturi de surioara si parintii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Robert, La multi ani!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Si noi am trecut prin faza asta... super, cand il apuca experimentele nu mai ai loc in casa. De altfel e fan Dexter si viseaza un laborator secret in subsolul casei cu microscop si telescop si cu multe oase de dinozaur... aaa si vrea si un frigider si retorta ca asa a vazut el la laboartoare ca toate aveau... Culmea e ca stie ce e aia retorta... cred ca de pe la Minimax, ca eu deja pierd sirul.
Deocamdata are minikitul ala de la Disney cu stiinta si ii place sa amestece substante... a fost super cand l-am gasit in baie - cica nu ii place sa stea singurel intr-o incapere, dar acum inchisese si usa - si amesteca suc de portocale cu sampon si incerca sa adauge din tonicul meu de fata... si a amestecat bine totul in tonicul meu!! ca asa a incaput mai bine... sincer nu mai era decat un sfert de sticla, dar ar fi putut lua recipientul cu Vichy insa l-a preferat pe ala de la Estee Laudere... ca are forma 'stiintifica'.
In fine, e perioada descoperirilor. Asta vara stateam pana pe la ora 23 afara sa caute stele cazatoare care nu existau dar aia era tema de cercetare caci trecusera Perseidele si nu voia sa creada ca au trecut toate o data!!! acum vrea sa vada ce fac diferite lichide cand se amesteca - tin minte ca eu am pus o data parfum in supa, dar in fiecare farfurie si, ca sa fiu sigura, am adaugat si in oala... sau ca ii puneam pe copii sa pregateasca focul in casa scarii si faceam totul dupa cum scria in '2 ani de vacanta'... tot cam pe atunci - nu , cu parfumul pe la 3-4 ani cred...
Ieri voia sa desfaca cu surubelnita o masinuta care scotea niste sunete mai neobisnuite pe motiv ca se stricase ceva la ea... si se chinuia... si l-am lasat sa vad ce face... si cand a reusit sa o desfaca a spus ca de unde stie ca nu e stricata? mai trebuie desfacuta si una buna sa o compare!!!
Avem copii mari si ce tinem minte noi ca faceam la varsta lor nu mai e de actualitate! Ne depasesc... cu mult! Ma uit la el si ma intreb cand a crescut? Cand au trecut anii Si cum de stie toate astea ca simt ca ar fi cazul ma apuc de invatat sa tin pasul cu el!

Mergi la inceput

Ieri voia sa intre pe net! 'Ce sa faci tu pe net?' ' Adica pe internet sa vad cate ceva!' ' Adica?' ' Pai un joc nou sau niste dinozauri!' 'Tu n-ai voie sa te joci pe internet!' 'Mami! imi trebuie, eu ma documentez!' 'Ce inseamna asta?' 'Adica gasesc teme de interes!'

Nu l-am lasat pe internet insa l-am lasat sa se joace cu gradina zoologica. Si imi spune: 'Vezi mami? eu am aflat de pe internet ca crocodilii isi protejeaza puii si ii duc in gura cat sunt mici nu ii mannca...' 'De pe internet sau de pe Animal Planet?' 'pai si de acolo dar si de aici! doar ca pe internet puteam sa gasesc si alte informatii pe Animal Planet imi spun ce vor ei pe internet caut ce vreau eu!

Aseara avea gatul rosu si azi tusea un pic deci l-am tinut acasa. Mama mea rezolva repede problemele de distrat si captat atentia copilului: citit, desenat si cand nu mai merge nimic din astea isi fac cort sub masa! amandoi... aseara i-am gasit sub masa, mancau si aranjau turme de dinozauri! si aveau si o parcare amenajata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI FERICITI ROBERT!

MIHA, SA-TI TRAIASCA MINUNILE SI SA VA BUCURATI DE COPILASI!!

Mergi la inceput