IASI-mandra cetate (80)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani, Vladut!
Noi am fost in plimbare pe afara ca e frumos.... Acum domnisoara doarme.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
La multi ani, Vladimir!!!!!!! Sa cresti mare si cuminte. Si sanatos.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Noi ne-am urat live
dar o mai fac o data
LA MULTI ANI VLADUT! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
l_carmen2003 spune:
Aime
sa iti traiasca printisorul si sa fie sanatos!
La multi anisori, Vladut!
Sa ai o copilarie fericita si sa ramai la fel de scump si minunat!
GabrielaG spune:
La multi ani Vladutz......

sa fii sanatos si sa umpli viata de bucurii parintilor.
Gabriela si baietii
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana Adriana, stii cumva pe unde se gaseste de cumparat un microscop? Eu am vazut anul trecut la Targul de carte, parca la standul Ed. Didactice, dar nu sunt sigura. O fi si pe la librariile din oras? Si daca tot sunt la ora intrebarilor: am vrea sa cumparam un rucsac cu cadru metalic pentru purtat bebelusi. Ati vazut prin Iasi asa ceva? Ne pregatim pentru vacanta de iarna si ne rupe spatele in marsupiu fetita noastra... Va doresc numai bine. Ioana. |
Ioana,nu stiu ,microscop am vazut in promotie la carrfour anul trecut ,insa n-am vazut si in magazin.si Catalina mea isi doreste microscop,deci,cum aflu iti spun si tie.
adi69 spune:
salutare!
La multi ani sarbatoritilor ptr-ca am ramas in urma..
La multi ani Nicoleta si sa-ti traiasca si puiutul Matei!
La multi ani Vladut! si anticipat
LA multi ani Robert!
daca tot santeti apropiati si prieteni..
Mamicilor,Aime si Miha,sa va traiasca copilutii si va aduca numai bucurii in viata!
ionika spune:
O saptamana buna si La multi ani ! pentru sarbatoritii acestei luni.
[red]Am o rugaminte la voi, puteti sa imi recomandati o persoana serioasa, cu experienta in vederea angajarii la un magazin tip aprozar?[/red] Sotul meu tocmai a concediat/o pe dna pe care o avea la magazin pentru ca a prins-o furand si acum nu are pe nimeni.
Multumesc si daca aveti vreo vestesau daca doriti mai multe info va rog sa imi scriei pe mail ionika_ghe@yahoo.com.
Va pup!
Ioana