IASI-mandra cetate (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va oferim o placinta la care a participat si Stefy la framantat. Acum e mai bine si are energie de consumat.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata!

Iulia,pai unde e placinta..daca tot ne-o oferi macar s-o vedem..si trebuie sa vedem si ajutorul de bucatar..la treaba ..ca sa te credem

Miha,se apropie o aniversare(sa nu spun doua)..ce pregatesti bun?

Oana,multumesc de intrebare,eu am ramas putin surda dupa otita.Trebuie sa-mi fac timp sa mai merg la un control.

Carmen,Alex se gandeste deja la Mosi?
Catalina e inca cu toamna,aduna in continuare frunze si canta cantecele de toamna.Oricum ea stie ca Mos Neculai aduce doar dulciuri,iar pana la Mos Craciun mai e.In schimb,nu stiu daca v-am mai spus,a inceput sa-si faca lista cu cadouri ptr ziua ei "din primavara" . Matusa Laura-parfumel,unchiul Iulian-microscop,verisorul- o agenda..mai vrea si bicicleta si role si teatru de papusi..sa vedem ce o sa-i ceara Mosului..daca mai ramane ceva.

Anca,sa ne arati si noua poze cu iepurasul Matei..

Gabi,cum se descurca Otto cu lectiile la pian?

sant prin zona..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Stiti cumva unde e Directia Crese?
Am vazut pe internet ca e pe Al. Decebal, intre aleea Rozelor si Cantemir.
Aveti vreun reper mai exact? Ca sa nu umblu sa caut mult timp.
Multumesc frumos.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Adi,deocamdata am pregatita o lista lunga.O sa vad ce reusesc sa fac din ea.
Ai idee daca choix-urile le pot tine cateva zile fara sa se inmoaie?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Salutare!

Adi, data viitoare fac si poze, drept dovada.

xerxe, Directia de crese, e chiar deasupra cresei Nr.6 si intrarea e chiar prin cresa. Dar apoi faci la stanga si urci la etaj. Deci e vis-a-vis de liceul Cantemir.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata!

Mi-am reluat mersul pe jos,am facut deja o ora,un drum, urmeaza inca unul la pranz.

Miha,tin choix-urile fara probleme. DA de ce vrei sa nu se moaie? Mai bine sa se moaie decat sa se usuce.

Lacramioara,neaparat sa pozezi gospodina..

Cristina,daca mai intri pe aici,zi-mi si mie de unde ai luat pasta de martipan? Am vazut ca ai facut trandafiri si Fifi Floricica(!) din ele..

SA aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Am mai intrat sa va servesc cu o tare si fierbinte. POAte se mai incinge atmosfera pe aici. Sa aveti o zi buna.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vad ca nu v-a placut cafeaua Lacramioarei. Poate un rachiu? Scuzati...un Campari...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Adriana, stii cumva pe unde se gaseste de cumparat un microscop? Eu am vazut anul trecut la Targul de carte, parca la standul Ed. Didactice, dar nu sunt sigura. O fi si pe la librariile din oras?

Si daca tot sunt la ora intrebarilor: am vrea sa cumparam un rucsac cu cadru metalic pentru purtat bebelusi. Ati vazut prin Iasi asa ceva? Ne pregatim pentru vacanta de iarna si ne rupe spatele in marsupiu fetita noastra...

Va doresc numai bine.
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

si un ceai verde pt. doritori

La multi anisori, Vladut!

si pt. ca dispar cateva zile
La multi anisori, Robert!

Sa cresteti sanatosi, sa va bucurati parintii pana la adanci batranete si Dumnezeu sa fie mereu cu voi.

un sf. de saptam. placut tuturor

Mergi la inceput