Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
ariel,
sa treaca..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata http://www.collegehumor.com/video:1833268 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
frateee, asta-i culmea ghinionului!!

LUNY
cami33 spune:
ma binedispune piesa asta
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Ariel, imi pare tare rau , offfff, e greut tare asa! Multa sanatate va urez!
Cami, n-am intrat eu peste tine , eu am emisiune matinala zilnic!
Intreaba fetele si o sa-ti confirme! Eu nu pot noaptea la buhuhu din cauza de bebe ancorat la san mare parte din noapte , asa ca ma desfasor putin dimineata la primul ei somnic cand imi beau cafeluta!
In rest, pe apucate putin in cursul zilei...
Rebe mi-a mancat iar 190 de grame piure de fructe din borcanas! Ce-or avea frate borcanasele de le mananca asa bine? Ma rog, doar fructe ca legumele le mananca bine facute de mine!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
floriio spune:
Am revenit ca Andrei a adormit.
Luny, mersi la fel!

Si acum intrebari-intrebatoare:
Eu nu i-am dat carnita lui Andrei. Doctorita m-a certat si mi-a zis ca de azi sa ii dau carnita. Dar eu nu am intrebat cat si cum. Deci, cata carnita ii dau si cate zile pe saptamana?
Pentru ca Andrei nu mai papa lapte foarte bine, as vrea sa ii bag iaurt si branzica. Dar iar am uitat sa intreb cand, cum, in ce ordine, ce cantitate.
Va rog, lamuriti-ma si pe mine!
cami33 spune:
bestial pustiul
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
ursuleata spune:
Flori, sa iti traiasca flacaul!!! Nu este nicio problema ca nu i-ai dat carnita.
Branzica poti sa i-o dai dimineata cu fructe si iaurt cu cereale.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Flori, poti sa incepi cu o lingurita de carne de pui. Carnita o fierbi separat de legume si o mixezi in piureutul de legume.
Branzica poti sa i-o dai cu fructe la ora 10, iar iaurtel poti sa-i dai la orele 18 la gustarica, simplu sau in combinatie cu cereale.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:
Flori, mi-au spu si mie fetele: carnita de 3 ori/saptamana, incepi cu o lingurita ceva vreme, apoi cresti cte putin cantitatea!
branza si iaurt eu nuy i-am dat inca..
LUNY
pucca spune:
Fetelor i-a uitati ce melodie va trimit.....Va place?
http://www.youtube.com/watch?v=PMkbbPoiUow
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze