Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 7
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam si bancul asta asa, in ton cu starea mea "Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i-au mers prost: I s-au imbolnavit 4 pitici, 3 reni au racit, sania s-a rupt, a ramas fara bautura si a venit si soacra-sa in vizita, seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de craciun. "Ce sa fac cu bradul Mosule?" intreaba ingerasul. Si de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului..." gata, iesim la piata Liana, mami de Teo |

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
floriio spune:
Hello, hello si de la noi!
Dam de baut!
AVEM 6 LUNISOARE!!!
Mama ce a mai trecut timpul, nu imi vine sa cred.
Multumim de urari si va poftesc la festin:

Mai intai vreau sa urez si eu sanantate tuturor puilor muciosi, lui Eric de Blankar, Amirei de Roxana in mod special.
Succes mult Tuchitei la examen.
Acum sa raportam si noi dupa vizita la medic: am facut vaccinul, a plans doar putin cand l-a intepat si gata. Manca-l-ar mama de pui curajos
.
Avem 8 kg in cap si 69 de cm. Doctorita zice ca aratam super, dar ca are un inceput de rahitism, ca au inceput sa se evazeze coastele. O sa dam 4 picaturi de vigantol, calciu si FE Haussman.
Revin, ca plange bebe.
ursuleata spune:
1. Engleza pentru incepatori: (English for beginners)
Traduceti in engleza:
... Trei vrajitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrajitoare priveste care ceas Swatch?
Si acum, in engleza: ... Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?
2. Engleza pentru avansati: (advanced English) Traduceti in engleza: ... Trei vrajitoare transsexuale privesc trei butoane pe ceasuri Swatch. Care vrajitoare transsexuala priveste care buton de ceas Swatch?
Si acum in engleza: ... Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Bonjourica, bonjourica!
La Multi Ani Pucca!!!! 
La multi ani bebelusi de 2 ale lunii!
La Multi Ani familia Ursu!
Sa traiti ani multi impreuna, si sa iubiti inca 111 de ani de aci inainte!
Cami
tare frumusele poze!
Ieri si azi a fost Sanziana taaaare agitata. Aseara la intoarcerea din parc s-a pus pe un urlet, care nu se potolea nici cum. Apoi am descoperit ce avea - dureri de burtica. Dupa ce m-a cadorisit cu 3 huge kk, s-a linistit bietul copil.
Azi dimineata m-am dus la coafor si 2 ore cat am lipsit, randunoiul a avut de suferit - cica vrea sa se interneze la mintale, ca nu mai merge. Iarasi a urlat pana n-a mai putut. Nu se potolea decat in brate. Or fi dinti, o fi doar o zi proasta, nu stiu.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
| citat din mesajul lui ursuleata 1. Engleza pentru incepatori: (English for beginners) Traduceti in engleza: ... Trei vrajitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrajitoare priveste care ceas Swatch? Si acum, in engleza: ... Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch? 2. Engleza pentru avansati: (advanced English) Traduceti in engleza: ... Trei vrajitoare transsexuale privesc trei butoane pe ceasuri Swatch. Care vrajitoare transsexuala priveste care buton de ceas Swatch? Si acum in engleza: ... Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |

mi s-a impleticit limbaCami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
ursuleata spune:
Azi a papat la 9:30, 200ml lapte si la 10:30, 125g para.
Si apoi s-a culcat, doarme si acum.
cred ca se trezeste.
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
http://www.collegehumor.com/video:1833268
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ariel_7000 spune:
mai bine postez acum, cat mai am 1 min .liber si citesc pe urma...
deci, la multi ani pucca si ursuleti dragalasi!!!
bafta maxima tuchi si blanka!!!
eu ma declar oficial invinsa de mucozauri! noapte alba...chiauneala...ne invartim in acelasi cerc restrans:muci, BB, karvol (ma apuca tusea de la el!!!!), iar BB, ser fiziologic, vibrocil si stare de zombi non stop...iar plutesc, undeva intre vis si realitate...
aaaa si nu e gata rezultatul analizei...tanti care i-a recoltat e in concediu...ea stie ce si cum, etc, etc.
...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
luny spune:
| citat din mesajul lui ursuleata 1. Engleza pentru incepatori: (English for beginners) Traduceti in engleza: ... Trei vrajitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrajitoare priveste care ceas Swatch? Si acum, in engleza: ... Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch? 2. Engleza pentru avansati: (advanced English) Traduceti in engleza: ... Trei vrajitoare transsexuale privesc trei butoane pe ceasuri Swatch. Care vrajitoare transsexuala priveste care buton de ceas Swatch? Si acum in engleza: ... Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| citat din mesajul lui floriio Hello, hello si de la noi! Dam de baut! AVEM 6 LUNISOARE!!! Mama ce a mai trecut timpul, nu imi vine sa cred.Multumim de urari si va poftesc la festin: ![]() ![]() ![]() ![]() Mai intai vreau sa urez si eu sanantate tuturor puilor muciosi, lui Eric de Blankar, Amirei de Roxana in mod special. Succes mult Tuchitei la examen. Acum sa raportam si noi dupa vizita la medic: am facut vaccinul, a plans doar putin cand l-a intepat si gata. Manca-l-ar mama de pui curajos .Avem 8 kg in cap si 69 de cm. Doctorita zice ca aratam super, dar ca are un inceput de rahitism, ca au inceput sa se evazeze coastele. O sa dam 4 picaturi de vigantol, calciu si FE Haussman. Revin, ca plange bebe. Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008) poze noi |
La multe lunite, sa fii sanatos si cuminte!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!