Puiuti de Randunici 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

cristina, super faza cu toboganul. Asa imi facea si fii-mea si mie imi statea inima. Cu Luca sper sa fie mai usor, sa-l pazeasca sora-sa
nicoleta, bebeii sunt ai prietenelor mele, unul de 4 luni si unul de 8 si venisera sa-l sarbatoreasca pe Bubu de sf. Luca
Nici Luca nu prea sta pe salteluta, de altfel la el nu prea au succes chestiile astea statice...el vrea actiuneeee

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANISORI, TANARA DSOARA PUCCA!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eu sunt indispusa azi ....nu am un motiv anume....asa ca am sa stau cumintica si astept sa-mi treaca ....
am vazut luca, ginerele meu scumpicel in parc ...ce frumos e el imbracat si ce cumintel e pe banca in parc
ursu sa fiti sanatosi si sa fiti fericiti impreuna muuulti, muuulti ani impreuna de acum!
mimo ma bucur ca vladutu e mai bine si sper sa se faca bine de tot ..si pentru ridicatul in picioare...se pare ca zilnic iti dezvaluie cate o abilitate
pucca inca odata iti spun la multi ani si sa ai o zi frumoasa, si sanatate biencutei!
teo e tot mucoasa; nu ca la inceput si nu mai trebuie sa aspir, insa haraie...pana la urma o sa ajung si la un o.r.l-ist daca o tine asa ...e emblema perfecta a zodiei berbec e capoasaaaaaaa, cum nu ii cinvine ceva urlaaaaa, e in continua miscare, cu toate baricadele mele sta agatata numai in picioare si mai mult in locurile cu colturi, tari, unde se poate lovi (am incercat sa protejez tot, dar...nu merge peste tot foarte bine)....una din baricade e salteaua de la canapeaua din hol (deci nu vreti sa vedeti cum arata casa mea ), a reusit sa o doboare si urla ca apucata de sub ea ...etc, etc ca nu mai are rost sa insir....
ei, am zis eu ca sunt indispusa si tre sa stau cuminte, uite ce fac, va plictisesc si pe voi
gata, ne imbracam, imi iau "atomic girl" si mergem la piata, la plimbare...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Mufa a halit juma de castronel de fructe azi: dovleac copt(l-am facut si la abur zilele trecute, ff bine a iesit), avocado si, 1/4 mar CRUD!..de criza de timp de aburit si copil agitat fara rabdare!
mimo imi pare tare rau ca bebe Vlad, offf...
Ursulico, happy anniversary

MULTA BAFTA, CATALINAAA!!
HAI NOR-MEA, CU VESTILE BUNE!!

Mergi la inceput

JOS CU MUCII SI KILLARITI RACELILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Haide Catalina!!!
Te asteptam cu rezultatul bun. Arata tot ce sti!

Roxana, Doamne ajuta sa vi cu un rezultat bun de la cisto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Multa sanatate raciturilor mari si mici si pupici!

Ca sa citam dintr-un banc "celebru": "pauza s-a terminat", back to work ca altfel iar ajung la ore inumane acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Va multumesc inca odata la toate, sunteti niste scumpe!!!!

Tocmai am aflat ca o buna prietena de a mea, care are un baietel de 1 anisor si 2 luni, s-a trezit ca este iar insarcinata in 3 luni. Nu va spun ca si cu baietelul s-a trezit ca este gravida in 5 luni. Povestea se repeta.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

si bancul asta asa, in ton cu starea mea

"Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i-au mers prost: I s-au imbolnavit 4 pitici, 3 reni au racit, sania s-a rupt, a ramas fara bautura si a venit si soacra-sa in vizita, seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de craciun. "Ce sa fac cu bradul Mosule?" intreaba ingerasul. Si de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului..."

gata, iesim la piata

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

si bancul asta asa, in ton cu starea mea

"Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i-au mers prost: I s-au imbolnavit 4 pitici, 3 reni au racit, sania s-a rupt, a ramas fara bautura si a venit si soacra-sa in vizita, seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de craciun. "Ce sa fac cu bradul Mosule?" intreaba ingerasul. Si de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului..."

gata, iesim la piata

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput