Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 5
pucca spune:
Fetelor va multumesc mult, pentru urari, ati reusit sa-mi dati lacrimile, asa de dimineatza!!!!!! 

la toata lumea!!!!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
ursuleata spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Pucca, multumim de ospat, distractie placuta azi, sa ai o zi minunata!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 in parc Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu |
Ce frumos si blond e
si e imbracat cu imi place mie sa-l imbrac pe vlad
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Olgutzika spune:
Olga inapoi la treaba! Fericita ca s-a facut copilul bine ( ma rog, mai are muci, grosi, de iarna ) si a dormit si ea cum trebuie dupa aproape o saptamana...Diseara va povestesc ultimile aventuri ale lui Nila si cu ce se ocupa Sophie aseara la 11 noaptea
.
Pana atunci, pup stolul!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ursuleata spune:
Olga, spor la treaba!!!!
Tuchi 

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
cami33 spune:
Alina
LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
Nicoleta spune:
Olga, ma bucur ca sunteti bine, ii mai dai Prospan? Si Matei mai are muci, desi respira bine cu ei... inda numai dupa ce sta mult la orizontala (adica doarme), dar ii mai fac si eu aerosoli (ieri amzis gata, nu mai fac) si poate ii mai dau si Stodal. Mucii estia sunt pereni rau!
Mimo, orice ar fi Eurespalul are gust oribil!
Cami, ce baietel scumpic am vazut eu!! Si ce intrunire de bebelusi la voi acolo! Avem si noi centrul acela de activitate, dar tot numai cu mama langa este interesant!
Copilul meu a inceput sa arunce jucariile, apoi se uita sa i le dau... Deja? Mie nu mi-a placut nici la Stefan jocul asta...
Am mers aseara in Centru sa cumpar ceva de incaltat celui mare, ca am ramas in urma... ma, parca sunt de pe alta lume! Nimic, i.-am luat ceva de la Leonardo, dar uratei, de fetite erau parca mai multe si mai frumoase!! Uf, cum n-am si eu o fata...
Va pup, spor la treburi, ceea ce imi doresc si mie
!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
pucca spune:
Fetelor eu azi de dimineatza ma rugam de sanatate pentru pediatra mea, ca tare bine i-a facut fetii mele ce i-a prescris. A dormit fata mea neintoarsa de la 21 pana la 7.30 dimineatza. L ora 1 azi noapte am trezit-o eu ca sa-i dau nurofenul, caci ea dormea bustean. A gasit-o bine dr, are mucisori dar cam atat, la plamani nu se aude nimic, in gat este putin rosie, dar nu ingrijorator, iar dintisorii stau sa iasa. A avut de comentat doar la greutate caci nu prea a luat nimic in ultima luna. Dar a zis ca o lasam asa inca o luna sa vedem ce face, caci la cat e de vioaie e normal. A zis ca nu are rost sa o indopam cu medicamente aiurea. Ieri a mancat 130 mg de fructe si 190 mg piure cu out. Record! Azi ii dau ficatel in piureut.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
CristinaGoji spune:
La multi ani Pucca!
Tuchi - 

Mimo - sanatate la pui!
Cami - scumpic tare bubu tau!
Si mie imi placea mult sa-l imbrac pe Vladut trendy cand era mic, dar acum, pantalonii si bluzele de trenning rulz!
ca are fecioru treaba cu cataratul peste tot si i-ar stanjeni miscarile.
Ieri in parc a urcat pe toboganul cel mai mare, cred ca de vreo 5 m inaltime. Am crezut ca fac cu nervii!
Mai ales ca eu am rau de inaltime si nu am putut urca dupa el, ca sigur ameteam si picam in cap. A urcat sor'mea, dar tot eram cu inima cat un purice. Distractia cea mai mare a fost cand a urcat invers pe tobogan, adica nu pe scari, si nu se putea duce sor'mea dupa el
Nico - pereni is si la noi mucii, da m-am obisnuit deja cu situatia.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria