Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 9
cami33 spune:
clau, am vrut sa fie o gluma, nu stiu daca mi-a iesit

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Cami, daaaa, ca o gluma am luat-o, normal! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
ursuleata spune:
Un tip divortat o intalneste la o petrecere pe fosta nevasta,impreuna cu noul ei sot. Dupa cateva pahare, se duce la noul tip: - Si... cum e sa folosesti marfa la mana a doua? La care celalalt ii raspunde: - Nu-i chiar asa de rau. Dupa primii 5 cm, este nefolosita.![]()
![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Un tip divortat o intalneste la o petrecere pe fosta nevasta,impreuna cu noul ei sot. Dupa cateva pahare, se duce la noul tip: - Si... cum e sa folosesti marfa la mana a doua? La care celalalt ii raspunde: - Nu-i chiar asa de rau. Dupa primii 5 cm, este nefolosita. Mami de ursulet |
...tare si exercitiul de engleza mamici care alaptati, cand ati fost racite (daca ati fost) ce ati luat? dureri de gat, de cap, nas infundat...

gata, inapoi in butoi .......
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Lianaeu cam cam lipsit la alaptat, dar din citite/amintite spun asa: Stodal pt tuse, ser fiziologic pt nas si tantum verde pt gat 
Si cereai ieri o reteta de potolit teroristi mici
(te-am vazut!) ehehhe , iata raspunsul asteptat :Nu exista !
Asa-i modelul! Ia spune tu drept cu cine seamana? Cu mami sau cu tati? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
fetele care va intereseaza cu indemnizatia 85%, am gasit un articol referitor la asta; nimic nou fata de ce stiam, insa la sfarsitul articolului e un "calculator" unde introduci venitul impozabil din ultimele 12 luni si iti arata cat urmeaza sa iei lunar indemnizatie
http://www.reclamamascataatentie/a_175_5253_Legea_mamelorindemnizatia_de_maternitate85din_salariu.html
Liana, mami de Teo
lianam spune:
uuuuuuufffff

....niciodata nu nimeresc cu site-urile astea...ba e reclama, ba nu e...
....infine, nu mai conteaza, oricum nu era cine stie ce smecherie...
mimo
multumesc de raspuns...ma, eu sunt energica, da' nu urlu
...asta e marea mea "durere", ca urlaaaaa....daca doar s-ar juca si s-ar agita pe aici...bine ar fi....ce face vladutu? mai e bolnavior?
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Situatia la noi e cam asa: febra n-a mai facut, mucii curg dar parca sunt mai putini, nu mai fac asa mare galagie...a mancat dar nu in parametri normali (bine totusi) si acum doarme...asteptam sa vina doctorita, intre timp am pus ceva mancare la fiert....sunt cam necajita ca dadura mucii si peste noi, dar asta e trec ei si se uita
Am facut ieri comanda de "de toate" la babypoint sa speram ca si vine ! Am mai citit pe aici, am ras bine la bancurile voastre, m-am ospatat din bunataturile servite de Puca si Floriio (La multi ani Andrei!
), am vazut poze frumoase din SUA la Adriuta si tinuta de halouin(prima e mai draguta, parca nici chiar devil
) si decoruri super la Miha(ptiu, dar ce de talente ai neneee...politist, psiholog, artist...m-ai dat gata
)...am vrut sa vad poze cu Bubu de Camidar iar nu mergea linkul
si cam asta...ei, am mai ascultat si niste muzica, dar asta nu se pune
sau da?
Am comandat si eu placinta cu dovleac la buni si diseara sunt servita
ca pana fac eu , trece dovleacul, vine primavara 
Mai citesc , mai revin...sau ne mai scriem diseara ![]()
Era sa uit
Ariel absolut oribila faza cu analiza lui Teo ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
adriuta spune:
Buna fetili dragi,
Bebe ne-a trezit la 5 azi dimineata mort de foame si e 6:20 si n-am mai mers la somn. Am un car de nervi, aseara l-am rugat pe sotzu' sa il distreze putin pe Adrian dupa baie ca sa pot eu sa aspir la el unde se joaca ca a mozoflit niste biscuiti ieri si era plin si sa ii pregatesc papa. Ca sa nu-l doara capul si sa tina cupchilu' cuminte i-a dat mobilul (e mort dupa mobil) si l-a lins asta micu,nu stiu ce i-a facut dar e varza,e stricat. El zice ca o sa-l repare, nu stiu...alti bani alta distractie...
Mimo ma bucur ca Vladutz e mai bine acum si ca nu s-a agravat situatia. Adrian a avut si el mucisori o zi, i-am aspirat nu i-am dat nimic si s-au plictisit mucii si l-au parasit
Insanatosire rapida.
Floriio LA MULTI ANI!!! puiutului tau sa creasca mare si norocos. Vezi ca au mai zis si fetele ca vigantolul si fe nu se dau impreuna.
Fetele care dati Vigantol si Fe la bebei, cum procedati?
Cristina, inca o data LA MULTI ANI ! pentru Dariutza cea frumusica si dulce. 
Fetelor m-au binedispus(atat cat se putea
avand in vedere situatia...) bancurile voastre. In special ala cu Mosu Cracaciun ![]()
Camiam vazut pozicile din parc, stateam si ma uitam asa la puiul tau cat e de dulce si ce frumos l-ai imbracat, este un copil foarte reusit. Felicitari.
si fug sa mananc ceva ca e 6:30 si la 7 PUNCT e sus voinicul.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
hello! am venit! Acum o ora ce-i drept dar m-am culcat un pic ca eram muci!
am luat 8,23 la scris( cea mai mica nota!) si 9 la practic!( cea mai mare nota!
Mai am maine un mre hop si ...GATA!
Va pupez si va multumesc din suflet pentru galerie!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)