Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 7
ella_74 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iriss27
, multam de raspuns. Fii-miu la vara va avea fix 1 an, sa ii iau sau mai bine nu? Iriss mami de www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008) |
pe mine nu m-au dat pe spate dar la pretul asta cred ca merita...
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Dierna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine da,buna intrebare : ce conditii sunt la codul cu geanta-girafa?Poate totusi reusesc si eu in seara asta sa dau o comanda.De o saptamana ma tot laud ca dau comanda dar n-am timp nici sa respir. 13+ |
Se pare ca s-a epuizat, nu avea conditii decat in cazul in care voiai si o reducere de -15 euro sau FDP 0.
claujro spune:
danadc, transportul gratuit la promod e valabil doar pt FR! Pt noi e 30 euro sau 22,50 daca depasesti 60 euro cumparaturi!
feli, acum mi-am amintit de OP 66, nu am mai comandat de anul trecut de la Craciun pe strawbery si atunci mi-a cerut factura ca sa vamuiasa un ruj si un rimel... dar a zis ca fiindca e Craciunul...asta e, ma lasa dar data viitoare sa nu mai vin fara factura. Si nu am mai comandat. Asa ca nu stiu cum sta treaba acum. Sincer, nu prea am curaj. Sunt in continuare vamesul si tipa brunetica...eu am nimerit atunci la el...dar decat sa platesc cine stie ce vama...mai bine iau din magazin. Nu stiu ce sa zic, preturile la parfumuri sunt tentante...dar vama aia ma omoara!
danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro danadc, transportul gratuit la promod e valabil doar pt FR! Pt noi e 30 euro sau 22,50 daca depasesti 60 euro cumparaturi! |
Offfffff si eu care ma amageam! merci mult pt observatie.
Totusi....Dupa 1 nov de unde mai cumparam?
claujro spune:
gasim noi o solutie...sa ne vedem acolo, deocamdata inca se mai poate.
eu o sa plec la Breaza o saptamana, sper sa am net si sa fiu la curent cu ce se intampla intre 25 si 2 noiembrie...am emotii
Laura Ioana spune:
Multumesc pt raspuns, Alina
Nu-mi trimiteti si mie pe PM cu chestia aia ce facu o intreaga lume curioasa??? Zau ca mor de curiozitate, nu radeti
Miha sar'na. Vazusem la fete ca bebeii poarta (dupa 1 an) masuri mai mari, adica nu se mai prea potrivesc cele de pe site. Ma mai gandesc (in primavara i-am luat pt iarna asta ghete marimea 21 si normal ca i-s f maaaari).
Graviduta de care costumas Noel spui ca i-ai luat Marei?
Clau imi raspunzi si mie la intrebarea cu parka cu blanita, pliiiz?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
danita spune:
miki & dia thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
dragelor , acu ca se pune dop la LR ma gandeam sa bag ocheanul pe la bucatarie si sa imi iau ceva ce am tot ravnit :) deci sa va spun din fanteziile mele : un spritz profesional , o razatoare sau un robot manual ptr legume ( nust la ce imi tre ca il fol pe cel electric dar probabil mi-a ramas din epoca aia... "fara" ) forme de silicon ptr praji si cam atat. ati luat careva ? ce imi recomandati ? daca mai aveti idei , eu le astept:) poate ca acu, totusi ma indur si imi iau ceva.
D
Laura Ioana spune:
Clau intrebam de www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?productid=324124962&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1#DescDetail" target="_blank">parka asta, e de iarna? Tu ce marime ai luat pt Mara? I-as lua Theei pt la anul, cand ar avea 2 ani si as lua marimea 94, oare e prea mult?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
claujro spune:
E de iarna. Dar cred ca e prea mult pt 2 ani... nu stiu ce sa zic, ea e lunga bine. Daca ai posibilitatea ia 2 masuri si una da-o cadou sau vinde-o. Eu am luat 108 pt Mara care are 3 ani si 2 luni dar cred ca ii e maricica. Ea are 100 cm.