Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 8

adeea_ro spune:
ma faceti sa mor de curiozitate.... ce ati pus asa spectaculos pe contul comun? va roooogggg sa-mi faceti si mie un rezumat pe PM... va roooooggg
eu mai am o singura comanda pe drum, cu vreo 4-5 produse.
si as mai da una cu nicte pantofi barbatesti de la Levis. dar mai intai ma duc si pe la noi prin magazin sa-i vad daca e mare diferenta la pret.
mersi frumos

kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Clau intrebam de www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?productid=324124962&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1#DescDetail" target="_blank">parka asta, e de iarna? Tu ce marime ai luat pt Mara? I-as lua Theei pt la anul, cand ar avea 2 ani si as lua marimea 94, oare e prea mult? ![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
am luat eu 94 si 86 ... prima oara 94 si era imensa ptr. 1.4 ani ,iar cea de 86 am primit-o la ultima comanda(da am dat-o cadou si am luat alta in comenzile pe care le astept) si o sa-i fie buna...nu este f. groasa ...de-o iarna mai blanda si cu soare merge

Iulia

iriss27 spune:
Poate cineva sa imi recomandae si mie o geaca de fete (2 ani), pt vremea asta, adica nici foita, dar nici groasa rau?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Marina spune:
innebunita dupa pantofii lui axxxa de la mica publicitate ma gandeam sa-mi fac si eu un cont mai merita? inteleg printre substarturi ca o sa fie interzisa livrarea in RO, lucru totalmente interzis de legislatia UE , alte motive mai sunt?

miki68 spune:
citat din mesajul lui Marina innebunita dupa pantofii lui axxxa de la mica publicitate ma gandeam sa-mi fac si eu un cont ![]() Marina |
Marina, fa-ti cont si comanda daca-ti doresti. Inainte de asta, "toceste" bine ghidul de pe prima pagina.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Roxana Claudia spune:
Sunt nitel suparata..Comanda aia din 11 sept de care povesteam ca n-a ajuns...e pe drum si acum. Le-am scris celor de la la LR, iar raspunsul lor a afost ca, dupa ce au verificat, au constata ca ei au trimis coletul si ca trebuie sa soseasca...Vi s-a mai intamplat asa intarziere??
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)

kokiy spune:
cod nou 26255 La Livraison à 1 euro et la Lingerie ... des 80e d'achats
Iulia mami de
Claudia (12dec.2001) si
Razvan (8 iunie 2007)

alinam spune:
ce spuneti de www.laredoute.ro/beta/products.php?name=&produs=2804" target="_blank">asa pret grabiti-va sa puneti in cos pana nu se epuizeaza stocul ........... a pardon, care stoc?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

gabi30 spune:
citat din mesajul lui alinam ce spuneti de www.laredoute.ro/beta/products.php?name=&produs=2804" target="_blank">asa pret grabiti-va sa puneti in cos pana nu se epuizeaza stocul ........... a pardon, care stoc? ![]() Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
Va urmaresc cu placere , desi nu sunt fan laredoute...insa nu ma pot abtine cand vad ce preturi au