Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

ma faceti sa mor de curiozitate.... ce ati pus asa spectaculos pe contul comun? va roooogggg sa-mi faceti si mie un rezumat pe PM... va roooooggg
eu mai am o singura comanda pe drum, cu vreo 4-5 produse.
si as mai da una cu nicte pantofi barbatesti de la Levis. dar mai intai ma duc si pe la noi prin magazin sa-i vad daca e mare diferenta la pret.

mersi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Clau intrebam de www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?productid=324124962&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1#DescDetail" target="_blank">parka asta, e de iarna? Tu ce marime ai luat pt Mara? I-as lua Theei pt la anul, cand ar avea 2 ani si as lua marimea 94, oare e prea mult?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

am luat eu 94 si 86 ... prima oara 94 si era imensa ptr. 1.4 ani ,iar cea de 86 am primit-o la ultima comanda(da am dat-o cadou si am luat alta in comenzile pe care le astept) si o sa-i fie buna...nu este f. groasa ...de-o iarna mai blanda si cu soare merge

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Poate cineva sa imi recomandae si mie o geaca de fete (2 ani), pt vremea asta, adica nici foita, dar nici groasa rau?

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

innebunita dupa pantofii lui axxxa de la mica publicitate ma gandeam sa-mi fac si eu un cont mai merita? inteleg printre substarturi ca o sa fie interzisa livrarea in RO, lucru totalmente interzis de legislatia UE , alte motive mai sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

innebunita dupa pantofii lui axxxa de la mica publicitate ma gandeam sa-mi fac si eu un cont mai merita? inteleg printre substarturi ca o sa fie interzisa livrarea in RO, lucru totalmente interzis de legislatia UE , alte motive mai sunt?

Marina

Marina, fa-ti cont si comanda daca-ti doresti. Inainte de asta, "toceste" bine ghidul de pe prima pagina.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sunt nitel suparata..Comanda aia din 11 sept de care povesteam ca n-a ajuns...e pe drum si acum. Le-am scris celor de la la LR, iar raspunsul lor a afost ca, dupa ce au verificat, au constata ca ei au trimis coletul si ca trebuie sa soseasca...Vi s-a mai intamplat asa intarziere??

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

cod nou 26255 La Livraison à 1 euro et la Lingerie ... des 80e d'achats

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

eu l-am primit pe asta
26697
si da FDP0 tot pentru 80E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ce spuneti de www.laredoute.ro/beta/products.php?name=&produs=2804" target="_blank">asa pret grabiti-va sa puneti in cos pana nu se epuizeaza stocul ........... a pardon, care stoc?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

ce spuneti de www.laredoute.ro/beta/products.php?name=&produs=2804" target="_blank">asa pret grabiti-va sa puneti in cos pana nu se epuizeaza stocul ........... a pardon, care stoc?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Va urmaresc cu placere , desi nu sunt fan laredoute...insa nu ma pot abtine cand vad ce preturi aupe le-o merge bussinesu'

Mergi la inceput