Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 6
Graviduta spune:
Nushu, ce bobocel ai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Poate ii iei hainute de-alea de Noel, ca-s haioase rau, si ne pui poze cu el imbracat asa. Eu am comandat deja pt Mara, ca anul trecut i-am luat in ultima clipa.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Jasmine spune:
da,buna intrebare : ce conditii sunt la codul cu geanta-girafa?Poate totusi reusesc si eu in seara asta sa dau o comanda.De o saptamana ma tot laud ca dau comanda dar n-am timp nici sa respir.
13+
mama_lui_alex spune:
si am venit si de la posta...am fost indusa in "oroare'..nu a venit coletul din 10 oct..mi-au trimis catalogul in engleza..dar nu inteleg de ce..caci nu l-am comandat niciodata..si nici nu stiu daca imi va mai folosi..
iriss27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ella_74
sunt din doc cam batos; ii recomand pentru copii mai mari, peste 1 an. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Ella, multam de raspuns. Fii-miu la vara va avea fix 1 an, sa ii iau sau mai bine nu?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
lizzy spune:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7234155&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=&ItemId=43&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
astia merg numai pt barbati? sunt cu roz, dar sunt pusi la sport/homme
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
alinam spune:
Dinarus sunt de femei, eu am luat de la ei cam acelasi lucru , foarte comozi si ochiosi.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
kokiy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iriss27
Ella, multam de raspuns. Fii-miu la vara va avea fix 1 an, sa ii iau sau mai bine nu? Iriss mami de www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008) |
si noi ii avem...exact la 1an i-am purtat si au fost buni pentru ca erau peste genunchi,iar cand lua cazaturi nu se julea ...acum nu stiu de masura ce sa-ti zic ...eu am avu 86 si au fost un pic mari ...dar la vara cand v-a avea 2 ani sigur nu-l mai cuprind la burtica ...poate Ella a avut 81 si poate te lamureste in privintaa masuri
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Dinarus sunt de femei, eu am luat de la ei cam acelasi lucru , foarte comozi si ochiosi. Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
merci de lamurire. ti-ai luat numar pe numar? ca la astia ce i-am pus eu scrie sa comanzi cu un numar in plus fata de marimea uzuala...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
alinam spune:
am comndat 39, la noi imi vine incaltamintea 38 si uneori 39 deci as fi un 38 jumate.... acum tu hotarasti ce marime comanzi.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
camelia_daniela spune:
Diana, si eu i-am pus in cos pe 'mnealor da' nu sunt ff siguta de marime ... parca i-a luat cineva de curand, poate ne da si noua o parere!
Eu port cam 36-37 (daca iau de la noi din magazin, pe probate, iau cam 36 dar de la LR eu am luat 37 si imi sunt putintel larguti) , ce ziceti, iau 37 1/2 sau 38 ???
Alina, acum am vazut raspunsul tau ... cred ca ma risc la 37 1/2 ... (sper sa corespunda )
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.