FIV 196
Raspunsuri - Pagina 19
antosit spune:
Kora eu luni merg sa fac doar estradiolul pt. ca azi sunt deja ziua4 de cm!Hormonalele pe care le-am facut in sept au iesit ok si Cocei a zis ca nu mai este cazul sa le repet.CM-ul asta de pe diphe. a fost insa mai ciudatel adica doar ceva pete maro inchis si m-a pus sa fac estradiolul....offf, oi vedea ce iese pana la urma!La giuly eu ajung in jur de ora 1, mai devreme nu am cum din cauza serviciului!!!(sper sa nu ma zboare astia
).
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mara72 spune:
hera eu ti-as raspunde dar nu prea stiu ce.Si eu am transferat embrioni de ziua a treia, unul cu 4 celule iar celalalt mai frumos si mai evoluat dar nu stiu cite celule avea. Trebuie sa crezi in sansa ta, am vazut fete cu embrioni super si fara reusite si de asemenea embrioni fragmentati si rezultat fericit.Eu data trecuta am ajuns pina la blastocist si am transferat 3 si n-a fost sa fie. Acum.. o sa vad, fac testul dupa tine
. Deci... hai sa gindim pozitiv
hera01 spune:
multumesc mara
Stiu ca ''calitatea '' in ziua et nu prea este importanta si ca fete cu blastocisti au avut mai putin noroc ca cele cu 4/5 celule , dar stii cum este in spt de asteptatre, zbori de la pozitiv la negativ in cateva secunde si incerc sa raman pozitiva ......dar greu mai este ![]()
succes si tie in perioada de asteptare si sa de-a Dzeu sa vezi dublu!
KoraPop spune:
Anto itit tin pumnii sa fie totul bine!
Hera dupa 24 de ore de la ET ovocitul trebuie sa fie fertilizat de catre spermatozoid si sa contina doi pronuclei ( unul este de la mami,celalalt de la tati),apoi la 48 de ore de la ET embrionul trebuie sa aiba 4 celule si la 3 zile ( 72 de ore) sa aiba 8 celule.Fara fragmentatii apartin de categoria A,cu mici fragmentati categoria B,cu fragmentatii categoria C si foarte fragmentati categoria D. De exemplu un embrion la 72 de ore, daca e notat cu A5,este de categoia cea mai buna,dar cu 5 celule.E posibil sa recupereze si totul sa fie bine.Nu inseamna neaparat ca daca la 72 de ore embrionul nu e A8 cum scrie in carti,nu se reuseste.Ideal e ca la 72 de ore sa fie A8 bineinteles ,dar intr-adevar s-au vazut destule cazuri si cu embrioni mai micuti sa chiar cu mici fragmentari care au reusit.Multa bafta!!!
Kora
CARPE DIEM!
many_bani spune:
Hera, eu am facut ET la 48 de ore cu 3 embrioni, 2 de doua celule si 1 de patru celule si a fost sarcina, din pacate nu pana la capat.
Acum sunt dupa FIV 2 nereusit, insa cu mine a fost o fata care a transferat 3 embrioni de 2 celule si a obtinut sarcina.
Trebuie sa crezi in sansa ta, asa cum a spus si Luca celmai bun mediu este uterul mamei.
Bafta la toate fetele si bebici multi si sanatosi
Pupici
impatience spune:
Kora, eu tot ce reusesc sa inteleg e ca trebuie sa pun semn la explicatiile astea de mi se par mie cumplit de complicate
ca sa le asimilez mai tarziu, cand/daca va fi cazul 
ce faci, esti bine? cum te simti?
pup
KoraPop spune:
Impatience
multumesc,sunt bine.Ce explicatii ti se par atat de complicate?Daca nu sunt foarte clara in exprimari,mai intreaba,pana la ET am sa tot fiu pe forum,dupa ET in primele zile insa am sa iau o pauza de stat in pat si lenevit
.
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Kora cat este puregon-ul pen la Giuly?
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
fireyes spune:
Hera, eu am avut ET la 48h, cu A4 si B3. nici nu vreau sa ma gandesc la calitatea embrionasilor, sunt dragii mei dragi si ma bucur ca i-am avut si pe ei, dupa toate emotiile de pe parcurs... sper sa fie caposi ca mami si sa nu se impiedice de cate o fragmentatie ici colo...
Multa bafta, Moni, sa le placa austriecilor puiuti de romancutele noastre
Kora, esti intr-adevar eterna optimista
eu zic ca nr 4 e cu noroc la tine, acum chiar iti surad toate sansele si ai facut lucrurile ca la carte
still counting...