FIV 196
Raspunsuri - Pagina 20
KoraPop spune:
Anto 4 milioane si un pic e o cutie de puregon pen.
fireyes imi place cum pui problema:puisorii tai,dragii tai au toate sansele si te astept cu test pozitiv!Uite ai si tu o atitudine optimista,bravo!
Kora
CARPE DIEM!
impatience spune:
Nu, Kora, tu explici bien, eu sunt grea de cap :)
esti ok, da?
pup
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Impatience multumesc,sunt bine.Ce explicatii ti se par atat de complicate?Daca nu sunt foarte clara in exprimari,mai intreaba,pana la ET am sa tot fiu pe forum,dupa ET in primele zile insa am sa iau o pauza de stat in pat si lenevit Kora CARPE DIEM! |
Moniland spune:
| citat din mesajul lui hera01 hii ce la gavidute, felicitari fetelor ![]() ![]() In ro cum se evalueaza un embryon?Aici in funtie de celule si ziua de la punctie, la mine erau in ziua a 3 (deci la et) ''mumai ''5 celule , voie ce zice-ti am vreo sansa de ? |
| citat din mesajul lui hera01 Chiar nimeni nu stie sau vrea sa se oboseasca sa-mi raspunda? |
hera, sunt fete care nu au reusit cu blastocisti si sunt fete care au reusit cu embrioni si de 4 celule. Fiecare embrion are sansa lui. Prin urmare raspunsul meu e , da, ai sanse. Iti tin pumnii sa ne dai vesti bune. Cred ca in curand, nu?
Moniland spune:
fireyes, nici nu concep altfel decat sa ma intorc cu puiuti austrieci. Daca in Romania nu a fost sa fie poate norocul meu e in Austria. Pe camd testul?
kora, o cutie de puregon pen? Adica cartusul, doar cutia goala, adica penul? asta ca sa aflu cum sunt cu preturile in tara
.
KoraPop spune:
Moni nu stiu,eu am platit pe 4 cutii ( cu cate o fiola + 3 ace) + stiloul ( pen-ul) 16 milioane jumate,cam asa ceva.Fara stilou nu stiu cat costa o fiola.Eu folosesc fiola de 300 UI asa scrie pe ea,dar de fapt contine 450 UI,asa ca ma injectez dintr-o fiola doua zile ,cu cate 200 UI pe zi;asa am iesit mult mai ieftin!!!!S-au straduit cei de la Giuly sa ne ajute sa dam cat mai putini bani,de data asta pt puregon eu am economisit in jur de 13 milioane fata de data trecuta,ceea ce e ceva!Bafta cu injectatul si ai grija sa nu faci hiperstimulare ca tu produci nu gluma
! 
Kora
CARPE DIEM!
fireyes spune:
Pe 30 numa' am testul, Moni, adica inca o saptamana!
Impatience, oare am mentionat pana acum cat de mult vreau sa te cunosc?
still counting...
Moniland spune:
fireyes, pe drum spre Austria nu am alta treaba decat sa-ti tin pumnii. si daca voi fi eu la volan tot ii tin. ![]()
kora, eu am primit pen-ul cadou de la clinica, iar pentru 1200 ui puregon (300ui+900ui) am dat 481,38 euro. Deci in Romania e totusi mai ieftin, nu? Si tu tot 1200 ui ai in total? facand abstractie ca ai picaturi in plus in fiecare cartus. Oare si eu? Sa-l consider bonus? ![]()
nusy spune:
Fetelor,inca o data va multumesc tuturor pentru felicitari si urari si trag piciorul sa va molipsiti si voi!!!

Mari_lolutza: felicitari,bravo, ai reusit din prima!Sarcina usoara sa ai si la termen!
Kora: in legatura cu simptomele: la FIV-ul trecut reusit, nu am avut niciun simptom,decat in z 8 de la ET m-a durut burta toata ziua de am zis ca imi vine ciclul.Cand colo,el se implanta mai bine.Apoi,dupa ce am facut testul mi-a aparut o oboseala accentuata si somnolenta.
La acest FIV nu m-a durut absolut deloc burta.In schimb,incepand din z 6 de la ET am inceput sa obosesc tare...oboseam si cand vorbeam la telefon...si mi-am zis..opa..asta-i semn bun! Si asa a fost!Plus ca am avut si stari de voma , de prin z 10.Asadar,la fiecare FIV a fost diferit,desi..acelasi organism.
A,iar sanii au inceput sa se mareasca abia de prin z 12,nu inainte.
Moni: bafta multa in Austria,te asteptam sa vii graviduta de acolo!
Eu am ecografia de confirmare pe 7 noiembrie,vom vedea atunci ce si cum, daca e unul sau sunt doi "eroi".
Tuturor fetelor un
dulce si multa,multa bafta!!!!
Nusy
medamaya1 spune:
Felicitari noilor burtici, sarcini usoare si bebici sanatosi

Fetelor care urmeaza la testare, va asteptam pe toate cu rezultate pozitive
Pup toate fetele
daniela74 spune:
Salutare fetelor.Haideti sa va zic si eu cum ma simt.Sint 1n ziua 7-a de la punctie(ziua 0),am avut transferul la 48 de ore,un embrion de 3 celule si unul de 4,frumosi dupa spusele embriologului
De ieri am inceput sa am dureri de burta ca inaintea c.m. vin si pleaca,nu foarte puternice,dar nu stiu ce sa cred pt. ca pe mine in mod normal exact cu o saptamina inainte de c.m ma doare burta.Cam asta este,stau si ma rog sa fie bine pina la urma, sa fie bine pt.toate.Proaspetele gravidute,daca au timp, poate vor si ele sa ne zica cum s-au simtit dupa E.T?Va pup si sa auzim numai vesti bune.![]()

?