FIV 196

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare fetelor,
luca luca, acuma am citit prin cate ai trecut, imi pare rau ca nu mai faci fiv ul in decembrie eu care credeam ca facem deodata, dar e bie totusi ca ai depistat si rezolvat problema.
nu te descuraja o sa fi mamica cu siguranta, te inteleg ca nu mai ai rabdare, si mie mi au trecut greu lunile de la operatie, dar au trecut si imediat e decembrie.
nu ai motive sa nu reusesti de data asta chiar daca trebuie sa astepti o sa vezi ca finalul o sa fie fericit.
iti doresc sanatate si sa auzim numai de bine. eu sunt in romania acuma, poate ne intalnim de retour, la inceputul lui decembrie o sa fiu si eu in franta.asa ca .. curaj stiu ca esti puternica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FELICITARI NOILOR GRAVIDUTE,SI SARCINI LA TERMEN !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Felicia

Luca, tu esti model de optimism pentru noi!O sa treaca perioada asta uracioasa si-o sa fie bine!

Va pup cu drag,
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Felicitari tuturor gravidutelor norocoase!!!
Am si eu o nelamurire.
Am obsevat ca exista o mare problema cu medicamentele care se recomanda inainte de FIV.
Este posibil ca datorita faptului ca nu se gasesc in farmacii sa nu putem face FIV???
De asemenea, am inteles din postarile fetelor ca unele medicamente nu s-ar mai gasi in Romania deoarece ar fi interzise in Europa.
Daca este adevarat, atunci cum de mai sunt recomandate de catre medici, si cum de nu este specificat si un eventual inlocuitor???
Eu sunt pregatita pentru FIV cat de curand posibil.
Ma apuca groaza sa ma gandesc ca as putea face toate analizele, dar sa nu gasesc medicamentele prescrise.
Asa sa fie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

estrelita, se gasesc fara probleme medicamentele necesare pentru FIV. Fetele discuta despre alte medicamente care ar putea ajuta sarcina in cazul in care ar aparea probleme. E vb de gravibinon folosit anii trecuti, dar care nu se mai foloseste in strainatate. Acest medicament nu este pentru FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Moniland,
Multumesc mult pentru lamurire.
Nu vreau sa polemizez, dar daca dupa FIV avem nevoie de asemenea medicamente si nu le gasim, ce facem, pierdem sarcina si sperantele noastre?? sau exista o alta solutie?? am observat ca multe fete fac FIV cu succes, dar mentinerea sarcinii le pune mari probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

estrelita, se gasesc fara probleme medicamentele necesare pentru FIV. Fetele discuta despre alte medicamente care ar putea ajuta sarcina in cazul in care ar aparea probleme. E vb de gravibinon folosit anii trecuti, dar care nu se mai foloseste in strainatate. Acest medicament nu este pentru FIV.

buna seara fetelor,
sunt si eu o prin fiv si din cand in cand va urmaresc discutiile. si eu am avut probleme cu sustinerea sarcinii (poate ca unele fete imi stiu povestea- catalina si lucaluca )
am vazut ca vorbeati de celebrul medicament pe care medicii il recomanda, desi el este doar o amintire in romania si in europa - gravibinon.
sa stiti ca exista alternative. proluton depot. puneti-va medicii sa se intereseze si interesati-va si voi de el. se gaseste in ungaria, germania, turcia. oricum cred ca e mult mai accesibil fizic decat gravibinonul.

in speranta ca v-am fost de ajutor, va doresc multa sanatate si va astept pe toate la odisee si la gravidute prin fiv.

35+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!

Cine sta cu mine la o cafea decofeinizata?E cam liniste pe aici!Sunteti toate ocupate?

Fetele care urmeaza sa faca testul:Dariela,Hera,Fireyes spuneti-ne cum va simtiti,in a cata zi dupa ET sunteti si cand e ziua bhcg-ului!Eu abia astept sa vad anunturi pozitiveeeee!

Nusy spune-ne exact ce simptome ai avut dupa ET pana la test te rog!Cred ca sunt curioase multe fete.Multumesc pentru tot!

In rest,la mine e totul ok,mi-a trecut durerea aceea de gat in doua zile,am uitat sa va spun.Maine ma duc la BIOS sa fac estradiolul ( cu taxa de urgenta) si am sa refac si examenul de secretie,dar la acesta rezultatul am sa il am abia miercuri cred.Azi e zi 6 de stimulare.

M-a intrebat cineva pe PM si nu am stiut sa raspund daca in timpul stimularii se pot lua antibiotice.Stie cineva?

Multumesc tuturor fetelor care mi-au transmis cuvinte de incurajare.Nu e usor sa fiu la FIV4,dar eu una consider FIV2 pentru ca pe primele doua nu le iau in considerare sincer...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Koricica eu vreau o decofeinizata!
Referitor la estradiol m-am lamurit(ai dreptate stiam si eu dar mi-a fost lene sa rasfoiesc notitele, iar Cocei m-a luat asa repede cu analliza asta incat m-am...inhibat!).La Bios ar fi bine sa imi fac programare pt. luni?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anto cei de la BIOS zic ca acum nu e aglomerat si nu e nevoie de programare.Se recolteaza pana in jurul pranzului ( pana la 12 cred).Tu faci hormonalele din zi 2 de cm? Luni la ce ora vii?Eu la ora 12 sunt la dr. Cocei.Poate reusim sa ne intalnim de data asta sa tragem o barfa mica a la Giuly !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput