FIV 196
Raspunsuri - Pagina 17
mari_lolutza spune:
FETELOR, minunate sinteti voi cu incurajarile voastre. Imi pare tare rau ca n-am fost si eu la intilnirea voastra, dar ma bucur ca macar va cunosc din poze. Sa fiti si voi increzatoare in sansa voastra si sa luptati cu indirjire pentru visul pe care il aveti.
Va multumesc mult pentru sustinerea de care dati dovada.
catalina2307 spune:
impatience - da
Luca - imi pare rau...dar o sa fie bine. Sunt sigura de asta. 
Lolutza noastra, bravo fata frumoasa, sa te vegheze bunul Dumnezeu pe tine si bebeul tau.
Asa ma bucur sa vad ca a trecut perioada esecurilor. Doamne ajuta!
fireyes spune:
Nusy, Alexamary, mari_lolutza, sa fiti sanatoase, impreuna cu bebitii!!! doamne, sper sa nu se termine oferta la gravideala pana imi fac eu testul ![]()
Va compusesem un mesaj frumos pe care l-am sters ca o zuza singura!
Luca, cate probleme, nu-mi vine sa cred! si ce rabdare trebuie sa ai, putere la greu... e bine totusi, cum iti zicea si tie dr ca s-a descoperit acum problema. Bafta multa!
Catalina, cum e vremea la Atena in perioada asta? eu sunt ca soparla, umblu dupa soare... sper sa iti mearga totul snur de data asta!
Oana, mi se pare ca a trecut asa repede... parca abia te spray-ai si gata, a si venit punctia. oricum, am admirat recolta si endometru, aproape ca imi ploua in gura...![]()
Nu vezi? stelele sunt asezate in constelatii aducatoare de gravideala...
Ioanatungs, te pup, iubita si asteptam vesti bune de la tine, cu multe planuri de viitor!![]()
Kora, esti o adevarata enciclopedie! si reusesti sa le exprimi act sa inteleaga si cine nu are prea multe cunostinte! sarut mana, eu mai trag cu ochiul si pe la ce raspunzi altora si-mi mai explic unele enigme din capul meu![]()
Eu nu prea am noutati, dupa ET de pe 17.10, tot cochetez sa fac testul pe 29 si nu pe 30, cum am primit instructiuni
dar mi-e teama de "momentul adevarului".
Asa ma simt bine, ma simt f linistita. M-am mai ingrijorat cand aveam sanii f durerosi, in preajma ET, dupa cateva zile nu au mai fost asa... fiecare schimbare minuscula din organism ma face sa ma intreb, e bine oare? asa o trebui? eu n-am nici macar senzatia de cm, e doar o usoare durere in surdina, care, sa va zic drept nu mai stiu de la ce e si niste mici,mici de tot spasme...
In rest, pt ca zilele astea dupa socotelile mele (nu ma prea pricep la date), ar fi trebuit sa se prinda puiutii mei A si B, le-am facut o oferta imobiliara generoasa cu zone rezidentiale de la cuibuletul lui mami
sper sa ii fi convins si sa fie deja instalati sau macar in plina mutare.
still counting...
catalina2307 spune:
fireyes - cald cald cald...si eu mi-am luat ca turbata numai lucruri groase sa nu racesc
.
elenada spune:
mari lolutza felicitari si sarcina usoara si la termen
mama ce de gravidute ce frumos.
Cine a zis ca toamna se numara bobocii nu a gresit.
Kora Catalina Sherita bafta multa
Luca nu fi trista timpul trece repede si acusi o sa te auzim ca esti in plin tratament pt FIV. Tu erai optimista sefa.
Fireyes urmezi
Bafta multa tuturor fetelor in focuri.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cristinici spune:
Kora ma bucur ca ai reactionat bine la tratament si sper sa vii si tu cu vesti bune de data asta.
Mari-lolutza sarcina usoara si bb sanatos.
Luca Luca trece timpul asa de repede o sa vezi ca nici nu se simte.
Catalina sa ne aduci vesti bune .
Eu ma lupt cu E-coli si nu gasesc tratamentul dat, inca mai fac sapaturi.
cristinici
Moniland spune:
maria_lolutza, FELICITARI!!!! ai fost super norocoasa cu primul FIV reusit. Sarcina usoara!
Kora, bun endometru ai, poate prea bun
. Dar nici cu foliculii nu stai rau. Tin pumnii mai departe.
Anto, imediat incepi si tu. Si nici nu ma gandesc sa nu aduc cel putin un austriac acasa. In seara asta experimentez puregonul pen in picior. brrrrrr....
IoanaTugs, ce mana buna ai avut cand ai deschis capitolul
. Trebuie sa o muti si pe maria_lolutza la
. Pazea fetelor cu
ca va mutati toate la Odisee dupa cum vad ca merge treaba
.
KITTA spune:
FELICITARI NOILOR GRAVIDUTE!Daca citesc din 5 in 14 mi se pare ca curge cu gravidute...
Darielasi eu cred ac e de la implantare. Cum a zis si Mirela_1 am si eu o prietena care a ramas natural si pana sa se duca la dr. sa vada tot zicea ca ii vine ca o durea burta ca la CM>Ea zicea ca i-a intarziat! E asa e la unele mai usor....In plus cam in Z5 se fixeaza.
Cristinicida-mi un mesaj pe telefonul mobil sa mai intreb si eu pe aici de medicamentul ala...
KoraPopsa fie un inceput bun!
Sheritanu ne povestesti cum a fost azi la Giuly ca mie dor de povestile tale (sotul ma intreaba din cand in cand daca nu ai mai scris ceva ca sa ii citesc si lui!) si imi e dor si de culisele de la Giuly!
hera01 spune:
hii ce la gavidute, felicitari fetelor 

In ro cum se evalueaza un embryon?Aici in funtie de celule si ziua de la punctie, la mine erau in ziua a 3 (deci la et) ''mumai ''5 celule , voie ce zice-ti am vreo sansa de
?
KITTA spune:
Revening la Gravibinin, eu stiam ca este combinatia 250 mg Progesteron cu 10 mg Estradiol. Ce ziceati ca este acela Lutron?