FIV 196

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mari_lolutsa FELICITAAARIII!!!SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!!

Nusyca FELICITARI inca odata, eram sigura ca sunt gemeni!!!Ai grija de VOI,sarcina cat mai usoara si totul sa fie bine pana la final!

Alexamary nu te impacienta!Ce n-as da sa am si eu bhcg-ul tau!Tu ai un bebe,Nusy are doi,asta e diferenta cu bhcg-urile!Sarcina usoara si bebe sanatos!

Anto imi pare rau ca nu ne-am vazut,nu mi-am dat seama care esti ca era plin de fete pe acolo;eu am stat pe un scaun vis a vis de usa profului,dar in spate.Asteptam vesti bune de la tine!

Luca tare rau imi pare ca trebuie sa treci prin atatea.Priveste partea buna a lucrurilor.Stiu ca esti o fata foarte tare,hotarata si optimista si te admir pentru asta!

Eu am fost la prima eco.Zi 5 de stimulare ( eram dupa 4 doze de puergon pentru ca eu fac stimularea la ora 18.00).
Endometrul era 9,9 mm!!! ( niciodata nu l-am avut asa mare,mai ales in ziua 5 de stimulare!)
OD:4 FOLICULI 12mm;11,7 mm; 10,3 mm si 9 mm
OS 1 folicul de 9 mm ( ovarul stang ca de obicei e lenes).
Trebuie sa continui cu 200 puregon pe zi.Fara menogon.Luni ma vede dr. Cocei la eco si marti la eco la prof.
Sambata ma duc sa fac un estradiol si un examen de secretie ( pt siguranta...)

Cu speranta...inainte!

Bafta Dariela,Hera, Fireyes!!!!!!!!!Voi urmati pe lista burticoaselor!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

mari_lolutza FELICITARI din toata inima!
Alexa, stai linistita, ca e buna valoarea! Nusy are, f probabil doi, de aceea e asa me mare valoarea ei!
Raluca Paun, ma bucur ca ti-a scazut prolactina! Mai ai putin si iei startul!
Luca, nu mai esti tristuta asa-i? pate nu era anul asta momentul pt fiv-ul tau cel norocos!
Kora, Antosit, asteptam vesti de la eco!
Mirela, pupici!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

O placere sa deschid capitolul asta, au avut noroc fetele noastre si ne aduc acul zambetul pe bunze!!!multi pupicei

LucaLuca, draga mea,ce an ati mai avut si voi....insa 6 luni trec in zbor,lsa-ti organismul sa pregateasca culcusul pentru o noua sarcina si de data asta totul va merge bine!Bine ca s-a descoperit ce era si ca se poate trata si vindeca fara probleme asta este tot ce este important

Kora, buna productie, bun endometru!Zis si eu ca la televizor, 'baieti', tineti-o tot asa!

Fireysbafta si tie, te astept cu vesti bune!Pisix-ule si pe tine ca nu te-am uitat!!

La noi s-a administrat aseara Pregnylul, azi am fost la sange si maine la 8 si un sfert dimineatza punctia sub anestezie generala, nu stiu la ce sa ma astept dar trec eu si de asta si luni sau miercuri o aduc pe Noortje sub forma de punctuletz mic mic la mine-n burtica, ACASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

MARI LOLUTA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!! SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!!!

PUMNII STRANSI PENTRU FETELE IN ASTEPTARE!!!!

KORA, buna productie pana acum, lasa ca si stangu incepe acum , iar endo e superrrrr.

Oana bafta maine la punctie, sa ai ovocite perfecte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Moniland, Dariela- mersi fetelor, bafta multa si voua !
azi am facut Dipherelinul si m a intepat de doua ori asistenta, of si ma doareee , asta e, mergem inainte !

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_lolutza

FETELOR, va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu FIV 1 reusit la Giulesti cu echipa dr. BUCUR si DASCALESCU.
Mi-am facut acum un nou test si a iesit cu doua liniute.
Va pup si va doresc si voua bebici multi si sanatosi.

mari_lolutza

De-abia azi am citit vestea cea MARE!
FELICITARI mari_lolutza!!!
Sunt fericita pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

multe pentru proaspetele gravidute
Nusy,mary_lolutza si alexamary!
Sa aveti 9 luni minunate!!
Hai ca vreau sa fiu nasa de botez!!!!Serios!!
Kora esti pe lista.
Oana , imi place mult planul tau!
Bafta tuturor celor care sunteti in focuri!!!LucaLuca , si eu am sperat toata vara ca in toamna ma apuc de FIV.
Hsc insa......uter septat!!Am facut in octob. rezectia septului iar acum astept..3 luni. A fost de 1/3.Timpul trece. Imi doresc sa fiu sanatoasa si sa-mi aduc copilul pe lume.Intre timp tin pumnii stransi
fetelor .huski , stai linistita este o interventie usoara.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Salutare!
Am ajuns si eu mai devreme un pic, dar net-ul imi face fite!!!
La eco a fost totul ok, stimularea nu stiu inca dar se pare ca de saptamana viitoare o incep.Luni ma duc din nou la eco, dar cu un estradiol facut!
Kora vad ca si tu il faci, ma lamuresti si pe mine de ce??? Si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut, era intradevar fff aglomerat iar eu mai devreme de 8.45 nu am ajuns din cauza traficului...poate ne vedem luni!
Mari_loluta flicitarii si sarcina usoara!
Moni start norocos si sa vi cu bb mic de la austrieci!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

MariLolutza, felicitari! Bucura-te pana la capat!

Girls, eu ma gandesc sa vin acasa si sa demarez procedurile pentru adoptie.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anto, eu luni numai la ora 12 ma duc la Giuly,la eco la dr. Cocei.Sper sa ne vedem.Estradiolul il fac sa vedem ce ne spune despre numarul de ovocite;la start trebuie sa fie cat mai mic,apoi sa creasca frumos si cat mai bine pe parcurs,iar la final,aproape de punctie imparti valoarea la 400 si stii cam cate ovocite mature vcei avea la punctie.Mie mi-a iesit calculul bine de fiecare data,altora nu prea pentru ca si chisturile din pacate cresc estradiolul ( asta insa iti dai seama din marimea foliculilor,daca e un folicul de 30 mm acela aproape sigur e chist, de exemplu).Da' eu cred ca tu stiai toate astea,poate ai uitat, te intleg,emotiile...

LucaLuca te simt tare trista...nu ia decizii poripite acum la suparare...si adoptia e un lucru la care trebuie sa va ganditi foarte bine.Dar si cine o face e demn de toata stima,de multe ori DD ii rasplateste pe cei care adopta dandu-le apoi si un copilas al lor,natural,prin FIV etc.De exemplu cazul lui Madlen care dupa ce a adoptat o fetita a ramas insarcinata natural...Oricum,mai asteapta un pic mai ales ca la tine problema se poate rezolva,stii ca poti sa reusesti si trebuie sa stii si ca se va intampla asta...rabdare si incredere in DD!

Oanademunck bafta multa la punctie!!!!Totul va fi bine de data asta!Trebuie!

luca2008, Blanche multumesc fetelor dragi pentru incurajari!!!Eu cred ca pentru fiecare DD isi face timp cand considera EL ca e momentul...DD sa va ajute si pe voi si pe toate fetele care ne luptam cu disperare sa avem copilasi!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput