FIV 196
Raspunsuri - Pagina 15
mara72 spune:
Felicitari mari lolutza sa ai o sarcina usoara si bebici sanatosi. Eu te urmaream din umbra si te asteptam cu rezultatul pozitiv
Felicitari si celorlalte gravidute! Imi place tare mult pe-aici ca ploua cu gravidute 
dear_bambie spune:
Neatza!!!
Ura s-a deschis sezonul burticilor!!!!!

Felicitari noilor
: Nusy
, Mari_lolutza
, Alexamary
!!! Va doresc sarcini usoare si la termen!!!!!
Tin pumnii stransi de tot si celorlalte fete care asteapta rezultatele si celor care sunt in focuri!!!!!!! Doamne Ajuta sa ne dati si voi vesti bune!!!
toateee fetele!!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
verga spune:
Mari_Loluta felicitarii sarcina usoara si la termen
fetelor in asteptare le doresc sa vada numai II liniute
Kora,Moniland,Sherita,Catalina mult succes la injectat si la cat mai multi foliculasi buni.
Luca-Luca la anul ne vom tine de manute din nou de data acceasta la FIV-ul norocos
Oanademunk de data asta va fi bine pana la capat
Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
21ali spune:
Buna dimineta ,fetelor cine a zis ca doare histeroscopia are dreptate doare destul de rau am simtit-o pe pielea mea dar a trecut si asta ,rezultatul e ca am avut sinechie cervicala- ceva lipiti peretii uterini din cauza chiuretajului avut in urma restul e ok.A facut si sotul spermograma si a iesit doar 3 sperm. D si la morfologie scrie fara forme tipice ce spuneti reusim cu ICSI?Pe 30oct incep trat.cu diphereline 0,1 ,pe 12 luna urmatoare prima echo apoi cu Domne ajuta vom continua stimularea.Fetelor avem sanse de ICSI?El ia si acum multimaca si l carnitina ,sa le continue?
Mirela_1 spune:
Dariela, eu am avut dureri ca de CM incepand din ziua ET si le am si in continuare si da, nu prea cedeaza la nospa. Am avut aceste dureri dupa fiecare ET, la primele 2 durerile au incetat prin z 10, dupa al 3-lea ET (cand s-a si prins sarcina) durerile au continuat. Nu fi ingrijorata din cauza asta dar ia totusi nospa (pentru siguranta) chiar daca ai impresia ca nu ajuta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dariela S-a intamplat cuiva ca desi avea dureri usoara de genul celui premergatoare CM-ului sa se prinda totusi embrionasii? La mine au inceput de aseara - Z5 de la ET, desi fac progesteron injectabil combinat cu utrogestan. Am experienta primului FIV, cand CM-ul a venit peste utrogestan in Z.8 de la ET ![]() Azi noapte am asteptat pana la 2.00 sa vad ce se intampla, azi durerea persista, parca usor atenuata dar fara a ceda total la nos-pa sau supozitoare! Dariela http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html |
Mirela
31+
alexamary spune:
fetelor
lamuriti-ma si pe mine
bhcg ziua 14 a fost 96
si acum in ziua 16 este 124
e bine?
am vazut nusy ca tu ai peste 300
oare valoare bhcg -ului meu este mica?
huski spune:

MAMAAAAAAAAAAAA CE DE BURTICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOAMNE AJUTA SI POATE TRAGETI PICIORUL FETELOR!
Nusy, Alexamary, Mari lolutza, 

si 

sanatosi si frumosi!
Kora, astept cu nerabdare vestile de la tine.
Impatience, daca treci pe la aeroportul Otopeni (in drum spre Londra de Sarbatori
), da un semn de viata poate ne vedem 
Despre mine pe scurt:
Va urmaresc din umbra ca vesti nu prea am mai avut
Acum sunt in pregatire pt. Fiv 2 (Marinescu + Cocei) analize foarte bune, dar luni 27.10.08 am de facut Histeroscopie si am o frica de mor!!!!!!
Va pupik pe toate, fara exceptie!
impatience spune:
Bravooooooo, mari loluta! sa fie cu noroc!
Kora, azi esti la giulesti?
catalina, ai primit vreun semn de la cami???
Sheritra, ne-ai abandonat?
impatience spune:
Stuart, vine vine si la londra!
Huski, pai la otoprni mi-e cel mai usor sa ajung, ca am "interese" acolo ![]()