FIV 196
Raspunsuri - Pagina 12
nusy spune:
Gata,am rezultatul la BHCG: azi,ziua 12 de la ET: 316,2! S-ar parea ca sunt gemeni,caci data trecuta am avut in z 13 157 si era doar unul.Cum o vrea Dumnezeu!
Va
pe toate si multumesc inca o data fetelor pentru felicitari!
Nusy
cami30 spune:
Pentru fetele care au nevoie de gravibinon. Eu am primit in germania la FIV estradiol depot de 10 mg care contine estradiol valerat. Gravibionul este o combinatie de estradiol valerat + progesteron. Combinatia intre proluton si estradiol depot da exact gravibinon.
Vorbiti cu medicii vostri si procurati-va estradiol si proluton care se gasesc in restul europei ( desigur nu la noi)
cami
antosit spune:
Kora

esti pe aproape!Blonda sunt si la propriu si la figurat dar incerc sa maschez cu un saten turbat, inalta nu prea pt. ca mama a folosit material romanesc, insa sexy... cu siguranta!
.Accum ma vei recunoaste cu siguranta
!In jur de 8 sper sa ajung si eu...
Oanademunck hai ca esti pe ultima suta de metri, tin pumnii!
Nusy acum esti
cu patalama la mana! Sarcina usoara!
Liano te pupic aici poate mai bagi si tu o vorba sa stie lumea ca esti ok!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Si la mine e azi ziua 1.
Vorbesc mai tarziu la Clinica sa anunt ca maine incep stimularea. Luni voi fi la prima eco si joi in Austria la a 2-a si pana la finish.
nusy, si eu cred ca sunt 2. Se pare ca asa ti-e scris sa faci 2. De data asta va fi bine 
Anto, bafta multa si intalnire placuta sa ai cu Kora.
Dariela, poate fi semn de sarcina. Iti dai seama ca acum embrionasii se joaca prin endometru si de aceea ai senzatiile astea.Tin pumnii.
oana, iti doresc sa ai 6 super ovocite!
daria, felicitari pentru kg date jos si mult noroc la FIV.
2bobocei spune:
NUSY, ALEXAMARY felicitari (cu o mica intarziere, ce-i drept)si sarcini usoare!
Iar fetelor care sunt in asteptarea rezultatelor sa dea Dumnezeu sa traiasca bucuria de a fi graviduta cat mai curand posibil!
Impatiente, incantata de cunostinta virtuala si sa speram ca va da rezultate.
Pupici
coletutza spune:
Buna fetelor,
am si eu citeva nelamuriri:
1.vreau sa mai fac si luna asta o inseminare (cu stimulare, pregnyl) ,insa , daca nu iese, oare pot ca in luna urmatoare sa fac FIV?
2.eu ma cam indoiesc de dr mea care spune ca nu se poate face FIV fara tratament, eu parca am mai auzit de cazuri din astea.voi ce stiti?se poate?face cineva?ma cam tem sa mai bag pastile in mine, eu am si foliculi, am raspuns mereu la tratament, nu prea vad sensul unei alte stimulari, care mai e si foarte puternica, pe deasupra.
3.off...nici nu stiu cum sa mai fac, mi-e tare teama de un nou esec ....problema e ca nu prea mai cred in seriozitatea doctorilor, si am ajuns sa cred ca nici la un FIV nu isi dau silinta asa cum se cere la carte, si ta re ma tem ca dau banii si imi pun sperantele degeaba...voi cum rezolvati problema asta cu increderea?va garanteaza cineva ca iese treaba?
multumesc pentru raspunsuri,si iertati-mi pesimismul(stiu ca si voi ati trecut ca si mine prin stari din astea)
cami30 spune:
coletutza FIV inseamna stimulare ovariana puternica, pentru ca altfel nu ai cum sa obtii multi foliculi si respectiv multe ovocite care sa fie fertilizate in vitro cu spermatozoizii sotului. Tu da, poate ca ai foliculi insa in fiecare luna produci doar una bucata ovocit hai maxim doua daca ai norocul sa ovulezi pe ambele ovare, iar doua ovocite nu sunt suficiente pentru o fertilizare in vitro. Adica ar fi , da' nu face banii, ca dai 2-3-4 mii de euro ca sa fertilizezi 2 ovocite? Pai exista riscul sa nu se fertilizeze nici un ovocit. Din acest motiv se face stimulare puternica in fiv, ca sa produci cat mai multe outze.
Evident ca se poate face FIV pe ciclu natural da' parearea mea umila si personala e ca nu merita. Fie ca e ciclu natural, fie ca e stimulat tu tot banii aia ii dai. Si tot din umilele mele cunostinte pregnyl-ul nu stimuleaza ci doar matureaza foliculii rapid, cat sa se sparga si sa produca ovulatia.
Si apropos foliculi multi nu inseamna ca tu si ai ovocite in foliculii aceia, deci luna de luna , ce vezi tu la eco inseamna foliculi ce se dezvolta insa doar unu' se sparge si din el iese un ovocit.
Problema cu inseminare si luna urmatoare fiv inseamna ca-ti suprasoliciti ovarele, ceea ce nu e recomandabil. Intotdeauna se recomanda 1,2,3 luni pauza intre astfel de tratamente agresive pentru organism
Concluzia? Medicul tau nu spune baliverne si ar fi bine sa-l asculti cand e vorba de FIV
Cat despre neincredere aici mda, ai dreptate. Sfatul meu? Risca niscaiva consultatii pana pici pe aceeasi unda cu vreunul. Eu asa am facut. Am incercat aici,nu mi-a placut de fatza nici unuia, m-am dus in Germania, am avut o semireusita ( sarcina oprita in evolutie), m-as duce tot la el da' deocamdata bugetu e gol. Poate ca o sa incerc in tara unu' mic pana mai strang bani de strainatate si mi-am programat mai multe consultatii sa vedem cu cine as fi compatibila!
cami
aurel_cris spune:
NUSY FELICITARIIIIIIIII
ALEXAMARY FELICITARIIIIII
MONILAND iti tin pumnii
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui impatience estrelita, catalina, multumesc frumos! ![]() . Eu inca nu am inceput nimci si nici nu stiu cand naiba incep (nu v am mai zis ca nu mai am niciun chef, ideea e ca sau am analize gresite sau nu le am delos sau sunt proaste! adica am din fiecare dintre cele 3 categorii!!!!) DAR, eu sunt mai prevazatoare si m am gandit sa incerc sa fac rost fin timp de medicamentele astea, daca oi avea bafta. Oricum, inteleg ca nu poti face mai mult de 8 fiole de gravibinon? Nu stiu daca e asa, eu am sa rog sa imi ia vreo 20 ca mai sunt fete care vor/au nevoie. Macar sa ne ajute Dumnezeu sa le folosim cu succes toate!!! Va pup ![]() PS esrelita, pai tu esti doctor in medicina fata de mine ![]() |
Eu am folosit mai mult de 8 fiole de gravibinon,am folisit pt prima data din sapt 6 pana la sapt 12.Dupa care am ajuns la spital cu contractii,pericol de a pierde sarcina in sapt 19 si am facut gravibinon pana in sapt 36.Iar pitica este ok nu a avut nici un fel de probleme

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris