FIV 196

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Nusy tin pumnii sa fie bine pana la capat.
Alexa ma bucur pt vestea buna.
Kora astept vesti de la tine maine dupa echo.
Moniland sa fie intr-un ceas bun si sa vii graviduta.
Azi am reusit sa vorbesc la Gynera sa vad rezultatul la analize. Mi-a iesit E-coli, iar Dracea mi-a recomandat fluomizin ovule. am batut toate farmaciile din oras si toate farmacistele se uita la mine cala masini tamponate. Credeti ca as putea sa-l comand de pe undeva? Se gaseste?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

cristinici vezi ca are la helpnet si sensiblu ..... daca nu au la tine in oras le poti comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

nusy ,alexamary felicitari si sarcina usoara pana la termen va doresc
Va anunt ca de azi sunt fericita posesoare a trei blastocisti si sper sa fie bbine pana la capat.Am transferat trei pt ca doi erau buni iar unul mai slabut decat ceilalti asa ca daca oricum nu se congela de ce sa risipim "material"
Joi trebuie sa fac testul asa ca nu-mi ramane decat sa stau linisita si sa astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

valeria am dat cautare la ambele farmacii si nu apare acest medicament la ei.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor, ca tot vorbiti despre gravibinon, eu am vazut ca aici se da in caz de iminenta de avort HCG Lepori, adica exact ceea ce se da inainte de punctie. Eu voi face HCG Lepori cu 36 de ore inainte de punctie.
Dar eu nu sunt doctor, nu recomand nimic, este doar ce am citit.

Nusy ai avut doua evenimente deci gemeni . Sa creasca mari si sanatosi!

Rubia tin pumnii sa se prinda cei doi mari si sa ramana cu tine toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Nusylica FELICITARI!!!!!! Abia astept sa mergi la eco sa vedem cati sunt!! Sa ai sarcina usoara si bebel/bebei sanatosi!

Andrada 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kora - Mi s-a luat de statul de veterana! Vreau mai departe ca noi toate! Cred ca am fost un pic mai mult truli-luli zilele astea. Azi nu s-a intamplat nimic rau si acum sunt putin mai linistita.
Moniland - Sa fie o stimulare norocoasa! Te asteptam cu vesti bune din Austria!
darioioanaxx - Spor la injectat!
catalina - Ma bucur ca te-ai linistit.
oanademunch - Iti tin pumnii pentru foliculasi babani!
Nusy - Felicitari mamico! Sigur sunt gemenasi! Doamne ajuta sa ai o sarcina usora!
rubia - Felicitari penstru blastocisti! Testul este joia viitoare, nu?
coletutza - Grea partea cu increderea! Nimeni nu-ti garanteaza practic nimic - la Giulesti cel putin totul se desfasoara intr-un ritm ametitor. Acum depinde si de felul fiecareia dintre noi de a relationa cu medicul pe care il alege. Daca as fi insa din nou la inceput de drum cu riscul de a supara multa lume as alege o clinica din afara.

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Coletuza,stimularea in cazul unui FIV pe ciclu natural este mult mai usoara (se utilizeaza cam aceeasi stimulare ca in cazul unui IAS). In ceea ce priveste costul unui astfel de FIV si acesta este simtitor mai mic (350 euro la Giulesti la care se adauga si pretul mult mai mic al tratamentului de stimulare). Acesta se recomanda insa celor care nu au probleme de ovulatie.
Cat priveste neincrederea in medici, cu siguranta multe fete au trecut prin aceeasi stare dupa unul, doua sau chiar 3 FIV-uri nereusite.
Nu putem spera decat ca profesionalismul sa nu fie direct proportional cu suma de bani platita pentru un FIV. Succes in continuare.

2.eu ma cam indoiesc de dr mea care spune ca nu se poate face FIV fara tratament, eu parca am mai auzit de cazuri din astea.voi ce stiti?se poate?face cineva?ma cam tem sa mai bag pastile in mine, eu am si foliculi, am raspuns mereu la tratament, nu prea vad sensul unei alte stimulari, care mai e si foarte puternica, pe deasupra.

3.off...nici nu stiu cum sa mai fac, mi-e tare teama de un nou esec ....problema e ca nu prea mai cred in seriozitatea doctorilor, si am ajuns sa cred ca nici la un FIV nu isi dau silinta asa cum se cere la carte, si ta re ma tem ca dau banii si imi pun sperantele degeaba...voi cum rezolvati problema asta cu increderea?va garanteaza cineva ca iese treaba?

multumesc pentru raspunsuri,si iertati-mi pesimismul(stiu ca si voi ati trecut ca si mine prin stari din astea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Nusy felicitari pt BHCH.

Fetelor va rog frumos, spunetzi-mi dc se poate ca in zi 8 a CM (dupa 5 zile de stimulare cu 2 gonal ) ca foliculii sa ajunga la 16,5mm, 17,5 mm . Se poate? Asha mi-a spus o ecografista din orashul meu care nu e medic ginecolog. Eu sper sa fie mai mici caci dc nu, mi-e teama k se sparg pana ajung eu la Sibiu. Atzi mai auzit de dim astea in zi 8?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

completez cele spuse de 2bobocei: nici in cazul in care barbatul are probleme nu se face FIV fara stimulare. Probabil doar in cazul de infertilitate inexplicabila.
Cu increderea ... eu am ales Austria.

Mergi la inceput