FIV 196
Raspunsuri - Pagina 11
catalina2307 spune:
Luca draga mea, saru'mana si bafta maine.
A veniiiiiiiiit.Moamaaaa e prima oara in viata mea cand mai aveam putin si plangeam ca imi intarzie.
Hai sa va spun si din experienta mea cu gravibinonul. Grecii nu il recomanda. Austriecii nu il recomanda. Romanii il recomanda
. Eu ar fi tb sa fac 15 fiole. Fetele minunate dupa acest forum au facut rost de mare parte din ele. O alta parte au gasit ai mei. Efect....la mine cel putin....0. Finalul il cunoasteti. Se pare ca a fost retras din cauza unor reactii adverse aparute in cazuri izolate. Se pare la fel de bine ca multe sarcini au fost duse pana la capat datorita acestui medicament. Habar nu am care este realitatea. Eu va doresc din suflet sa nu aveti nevoie de el.
Ioanatugs spune:
Alexamary felicitari iubita, sarcina usoara si la termen i-ti doresc! 

Iana_mari
Aniast72
si felicitari inca o data!
Mirela_1
antosit spune:
Buna dimineata!
Am revenit si eu in sfarsit dupa o saptamana de bananait prin tari straine
!A-ti avut o mana la scris de cred ca imi trebuie ceva sa vin la zi cu vestile. Nu am citi decat pe diagonala asa ca:
Nusy felicitari,isarcina usoara si la termen!de data asta trebuie sa fie bine
!
Alexamary felicitari!
Iana cu intarziere LA MULTI ANI iubita!Multa putere si sanatate in primul rand tatalui tau, iar tie un start la fiv norocos(ma bucur ca nu ai renuntat, si eu as fi procedat la fel!)
Kora maine sunt si eu la Giuly, poate ne vedem!
Aniast felicitari pt. bb 2!Sarcina usoara iubita!
Moni un
-ic special!
Zouzoule eu tot te strig si iti trimit un
!
...despre mine: ma inhib cu drag si spor pe unde apuc:aeroport, benzinarie, restaurant, iar maine voi sti si cand ma apuc de stimulare, sper de data asta sa fie totul ok!
Va pupic pe toate!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ancadragoman spune:
http://www.mediafax.ro/social/pentru-prima-data-medicamente-compensate-50-pentru-obezitate-si-infertilitate.html?1688;3345276
Succes la toate fetele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
KoraPop spune:
Anto eu maine dis de dimineata,pe la 7 si ceva voi fi la eco la prof. Marinescu.Sa strigi dupa mine!Eu am sa incerc sa te recunosc,am sa ma uit dupa o tipa inalta si blonda si sexy
.Am descris bine?
Fetelor am vazut ca a scris Elenada la celalalt subiect ca dumineca pe PROTV la ora 18 se va difuza un reportaj despre fiv cu cateva forumiste,reportaj realizat in cadrul emisunii "Romania te iubesc" de Carmen Avram.
Kora
CARPE DIEM!
Dariela spune:
S-a intamplat cuiva ca desi avea dureri usoara de genul celui premergatoare CM-ului sa se prinda totusi embrionasii?
La mine au inceput de aseara - Z5 de la ET, desi fac progesteron injectabil combinat cu utrogestan. Am experienta primului FIV, cand CM-ul a venit peste utrogestan in Z.8 de la ET 
Azi noapte am asteptat pana la 2.00 sa vad ce se intampla, azi durerea persista, parca usor atenuata dar fara a ceda total la nos-pa sau supozitoare!
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
KoraPop spune:
Dariela drga,pai tu esti printre veterane pe aici.Nu mai stii ca multor fete cu simptome de cm le-a iesit bhcg pozitiv?Toate asteptau cm-ul suparate foc si de fapt ele erau gravide!Asa ca stai tu linistita ca u ai de ce sa iti faci probleme deocamdata mai ales daca iei si progesteron injectabil.Uite ca s-a deschis sezonul "vacilor gestante" vorba Lucai asa ca pregateste-te!!!!Eu iti tin pumnii!
Kora
CARPE DIEM!
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor,Nusy, Alexa - sarcina usoara si bebei sanatosi !
Despre mine - am reusit sa slabesc 5 kg in 6 sapt. asa cum mi a cerut dna dr Dracea, sapt. trecuta am mers la Gynera si dna dr. mi a dat startul pt Fiv; maine treb. sa fac dipherelinul, inca nu am cumparat, sper sa reusesc azi sa i cumpar, pe 7 noiemb. merg la Giulesti la eco, apoi crted ca o sa incep puregonul daca este ok totul, dna dr mi a dat penul de la dansa de la cabinet si cartusele sa trebuie sa mi le comand;partea proasta este ca mi a iesit coli la cultura de col si sotului la spermocultura si am primit 7 zile de tratament, in rest ok micoplasmele si chlamidia; dar tot raul spre bine; nu ma mai impacientez si nici nu ma mai stresez, ce ne este scris tot asa se va intampla;
pupici si bafta tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
oanademunck spune:
Saliu!
vesti foarte bune aici!Bravo fetelor,sarcini usoare si bebelusi mancaciosi si sanatosi va doresc!!
Am intrebat si eu pe forumul olandez de invitro unde scriu despre gravibinon si nu stie nimeni daca exista sau la ce ajuta(intr-adevar poate denumirea este altfel)
Eu sunt azi in ziua 44de ihibitie si ziua 12 de stimulare:), banuiesc ca in seara asta vine Pregnylul la rand si pe vineri punctia!Foliculii sunt 6 intre 20 si 18 si 4 de 16
Vestea proasta este ca se pare ca al meu chist este endometriozic (mi-a spus doctora ca pe ecografie se vede negru si nu gri sau alb deci nu este lichid este altceva..)Pana una alta nu-mi fac griji oricum diagnosticul de chist endometriozic se poate pune doar dupa laparoscopie sau operatie, le iau cu randul pana una alta bine ca am ajuns cu bine aproape de finish cu ceva foliculi si ce o fi infrunt pe parcurs!
Va tin pumnii tuturor
bafta multa!

buna,buna...