poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Macar la balet merge. Mi-ar trebui si mie, ca ma plictisesc cat dureaza ora de balet a Alexandrei. Imi tot faceam socoteli sa nu o mai duc eu si sa merg doar sa o iau, dar necesita mereu munca de convingere.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Daaa, la balet merge ca uns.
O duc eu pe Vivi cand sunt in tara, cand nu sunt o duce maica-mea. Mama in schimb are alta modalitate de a petrece timpul pe-acolo, isi cumpara o cafea, sta de vorba cu mamicile, etc. Nu-i trebuie net.

Dar stii, baletul nostru e la exact 3-4 min de casa. Dar mi-e lene sa ma duc ca sa am de unde sa ma intorc, asa ca pierd timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

saptamina viitoare Matei merge la www.descopera.ro/galerie/912963-castelul-si-manastirea-miclauseni-jud-iasi#" target="_blank">Miclauseni cu gradinita.

e la 60 de km de Iasi, se duc si se intorc in aceeasi zi, sint foarte curioasa cum va fi. e prima data cind pleaca singur in excursie

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ce de preocupari frumoase...

Anca, arata superb acel castel!!! In ce zona se afla? Noi anul trecut am vizitat castelul lui Cuza de la Ruginoasa si este mai mult decat jalnic si paraginit... Mi s-a parut atat de trist fata de statutul fostului proprietar.
Drum bun lui Matei si distractie placuta in excursie!

Mai ce-mi place de fetite ca au astfel de talente: balerine, dansatoare, sportive. Probabil ca le si place foarte mult.

Pentru baietei ce credeti ca ar fi potrivit? M-ar interesa si pe mine pt. Rares, mai ales dupa ce va incepe vremea rea si nu va mai putea sta in parc, la joaca.
Zilele trecute am incercat sa sondez preferintele lui si in afara de schi, patinaj si dat cu saniuta nu vrea sa auda de nimic.
La noi in cartier are cursuri scoala lui Mihai Petre, la o scoala generala langa Piata Veteranilor, deci ar fi destul de comod, dar nu vrea si pace. Poate imi dati voi niste idei de cum il pot convinge macar sa mearga sa vada cum e.

Va pup

Mergi la inceput

e intre Iasi si Roman, la 60 km de Iasi, itr-o padure.
castelul e inca in renovare, il deschid uneori pentru vizitatori, daca nu il vor vedea pe afara, dar are alaturi un mic hotel si mai e manastirea, unde vor vedea cum se picteaza iccoane pe sticla.
deja m-a anuntat ca se va stradui sa doarma bine cu o noapte inainte si ca nu vor lua prinzul la gradi

Mergi la inceput

Adriana, poate i=ar placea aikido sau chiar dansuri. La fel eu o duc pe Alex la sala de sport cu mine, fac un fel de ore de sport cu ei, si sunt si baietei. Am mai auzit de la mamicile de fetite de la balet ca multe merg la pictura, ele zic ceva de Galeriile Bazilescu, insa cred ca poti gasi cursuri si in alta parte.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

am intrat sa va dau vesti despre mav: a nascut azi, natural, un baietel de 4,200 k-Antonio-Gabriel. Sunt bine amandoi, desi a fost greu

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Felicitari mamico, sa iti traiasca puiul mic si sa va bucurati de el! Sa fie sanatosi si norocosi amandoi! Iar tie refacere rapida.

PS Madalina, multumim pentru vestile bune.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

felicitari, Alina

sa fiti sanatosi cu totii si bb sa fie cuminte si mincacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Felicitari Alina !! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de o familie fericita !!

Mergi la inceput