poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
buli spune:
Matei e plecat de la 9.30 in excurse - si n-am dat nici un telefon sa vad ce face
stau ca pe spini, dar m-am abtinut ... cu greu
mai e un pic pina la 5 cind e ora de intoarcere
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Hai, spune-ne cum a fost, ca ne-ai ingrijorat si pe noi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
buli spune:
a fot chiar foarte bine
au ajuns la 5.30 in loc de 5, dar stiam ca sint aproape i-a sunat directoarea.
eram vreo 10 parinti in asteptare, care se abtinusera toti sa telefoneze :)) deci curiozitatea era maxima.
pe ansamblu au alergat prin padure, au pictat pe piatra, au mincat la manstire, au vizitat si castelul.
Matei a spus ca i-a placut tot si ca merge sigur si in urmatoarele excursii.
vom primi cite un cd cu poze, abia astept sa-i vad in actinue.
au fost 4 adulti la 16 copii, ceea ce mi se pare in regula.
matei a dormit aseara la 7.30, in timp ce incerca sa-si puna pijamalele.
anda141 spune:
Foarte frumos ! Albert nu a plecat inca niciodata singur in afara orasului . Cu gradinita merg in excursii doar prin oras cel mai lung la gradina zoologica.
Apropo de imbracat, ai vostri o fac singuri ? Nu asa ocazional, ci in mod normal in fiecare zi. Noi cand avem timp ( ceeace nu se intampla decat seara eventual, la pijamale) il pun sa se imbrace singur , in rest numai eu il imbrac. Asta si din lipsa de timp, cum spuneam, imi e mult mai usor sa-l imbrac eu decat sa stau dupa el. Nu spun ca si la masa de cele mai multe ori ii dau eu, asta si pentru ca el nu e prea mancacios si daca l-as lasa pe el sigur ar lua 2 linguri si ar pleca. Eu l-am invatat asa , recunosc, poate alti copii de varsta lui se imbraca, mananca singuri... la voi cum e?
buli spune:
acum si informatiile de la organizatori -
copiii au alergat absolut ca disperatii prin padure aproape toata ziua - erau oamenii stresati dimineata, stateau la usa si intrebau parintii daca nu le-au racit odraslele
probabil ca de aia a fost asa incintat Matei si de aia a adormit in drum spre perna
Matei se poate imbraca, insa cind ne grabim il imbrac eu - ii spun ca e superoferta, ca sa stie ca de fapt tb sa o faca singur :)
asta la plecare - insa cind trebuie sa-si puna hainele de casa il las de capul lui - chiar daca le mai pune pe dos
maninca in we cind stam toti la masa si la gradi cind tb sa manince toti singuri.
seara si dimineata ii cam dau eu, avem un soi de ritual de alint la masa
Elena I. spune:
Salutare tuturor!
Anca, ma bucur ca Matei s-a distrat in excursie! Chiar am stat un pic cu sufletul la gura, eram curioasa cum s-au desfasurat evenimentele.
Acum vrem si noi la Miclauseni! Speam sa ajungem cit de curind acolo.
Anda: nici Erica nu se imbraca decit daca insist. Numai in partea de jos a corpului reuseste singura. Miauna ca bluza nu o poate scoate sau pune si se lasa cu plinsete daca insist mai mult. Din graba, o imbrac eu de multe ori. Dar asta-vara a stat la maica-mea si nu era nici o problema sa manince si sa se imbrace singura. Cred ca plodura simte ca ii poate merge cu noi, parintii, si profita la maxim (bunica Xenia, in schimb,"e rea", ca nu o imbraca si nu o hranea).
Adriana: mi-a facut placere sa te regasesc pe forum. Aflu ca vrei sa il dai pe Rares la balet. Nu insista, daca nu vrea copilul, dar poti sa-l duci o data sa-i vada pe ceilalti si poate ii vine pofta. (Ar fi fost bine, cind ai venit la Ruginoasa sa dai un semn si sa ne vedem la Iasi.)
Altfel, sanatosi, voiosi, isteti, ceea ce va dorim si voua!
Toate bune,
Elena
ad_risnov spune:
Felicitaaaaaaaaaaari MAV!!!
Bun venit pe lume lui Antonio! Sa fii sanatos si norocos, cuminte si mancacios! Ce grasunel!
Elena si eu ma bucur ca ai revenit printre noi. Pupici Ericai. Din pacate nu ne-am propus in acel circuit sa ajungem la Iasi, asa ca de la Ruginoasa am plecat spre Suceava. La Iasi vrem sa ajungem separat si sa stam cateva zile bune acolo. Atunci promit ca vom da semnal si ne vedem. Oricum avem datorii si la Anca...
Pe Rares nu vreau sa-l dau la balet, ci la dansuri. Vom renegocia dupa ce vine din vacanta...
Anca, ce baiat mare si independent aveti! Bravo si la cat mai multe excursii si tabere de acum incolo.
Monica, Rares se imbraca singur doar dupa ce vine de la gradi: cand se schimba de haine, cand ii fac dus se dezbraca, apoi se imbraca in pijama. Este mai dificil cu datul bluzelor jos si cu luat pe el dresul. Dimineata nu avem nici o sansa pentru ca e asa de somnoros incat imi e si mila de el sa-l las sa se imbrace singur. Practic ar fi imposibil. Cu mancatul stam destul de bine: de regula manaca singur, foarte rar e nevoie sa-i dau eu. Sigur ii dau fructele (taiate bucatele) pe care le mananca de nevoie, nu cu prea multa placere.
Roxana, ce mai fac copiii? Mai esti acasa cu ei?
Roxana_G spune:
Anca, sa ii fie de bine iesirea lui Matei. Ma bucur ca totul a decurs bine. Sa stii ca si eu as lasa-o pe Alex. Eu am lasat-o si la mare cu bunicii 2 saptamani, dar sigur, nu e chiar aceeasi situatie. 4 adulti la 16 copii era mai mult decat suficient.
Elena, bine ati revenit, ma bucur ca ne mai dai vesti. Poze cu Erica nu pui?
Monica, Alex se imbraca singura in general si incerc sa nu o ajut. Numai dimineata cand intarziem mai pun eu mana sa o imbrac, in rest i le las langa pat si o rog sa se imbrace. Insa chiar ea refuza ajutorul. In ceea ce priveste mancatul insa stam mai prost. La gradi mananca singura si acasa mananca uneori singura, dar pentru ca la ea mesele sunt un chin, de regula cedez si ii dau eu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
anda141 spune:
Sa inteleg ca tot fetitele sunt mai vrenice, normal. Pai dimineata pe Albert il imbrac mai mult adormit, se trezste in timp ce-l imbrac. Si daca i-as lasa hainele pe pat....risc sa nu mai ajungem pana la 12 la serviciu. El cum se trezeste dimineata sare direct la joaca ,apoi isi cauta sa ia o jucarie cu el , nu face nimic cu ea, dar sa aiba ce cara in masina si apoi ca sa o ia la gradi sa se joace si ceilalti copii. Cand era mic nu dadea nimic, acum ar duce tot la copiii de la gradinita. Acum vede altfel lucrurile, e normal.
A_Iulia spune:
La mine e invers: cu mancatul nu avem nici o problema,insa cu imbracatul deh, lenea e cucoana mare...nu ca n-ar sti cum.
Nu mai vrea la cursul de dans - am ramas doar cu baletul. Asta e, nu insist, nu i-o fi placut ceva acolo.
In excursie cu gradinita a fost asta-vara la Curtea de Arges, tot asa, o zi. Eu n-am avut emotii, am destul de mare incredere in ea.
Cam asta e.