poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mai, noua descrierea aia nu ni se potriveste deloc. Am citit-o cu groaza...alt copil nu mai fac, e clar ca n-are cum sa-mi iasa la fel de bun.
Pai Vivi se joaca si singura ore-n sir daca n-o disturb. Vorbeste singurica cu papusile, le marita, se pupa printesa cu printul, face lectii la gradinita cu jucariile ei...pai dac-as lasa-o, toata ziua asta ar face.
E foarte atenta la tinuta ei, vrea mereu fusta si rochite, nu suporta sa se murdareasca, e foarte linistita (nu e nazbatioasa). N-are nici un tic nervos (spre deosebire de mine ).
E docila si ascultatoare in relatia cu prietenii - cedeaza de multe ori, intreaba ce le convine celorlalti, sa le faca pe plac.
Nu foloseste nici un cuvant urat. Daca are de zis caca, vine sa zica la ureche, niciodata cu voce tare.
Stie foarte bine ce e al ei si ce al celorlalti, nu se improprietareste aiurea.
Nu fuge, nu tranteste.
Vorbeste foarte respectuos daca ii oferi ceva de mancare, raspunde obligatoriu cu "multumesc, dar....", sau "desigur..." parca zice din carti (cred ca a mai auzit pe la desene, ca nu avem chiar reguli de eticheta respectate la sange)
Accepta imediat o idee noua si accepta imediat un refuz rezonabil.
Hai ca m-am laudat destul, dar ma sperii ce citesc acolo in articol. Nu stiu cu cine seamana copilul asta ca eu am fost foarte rea in copilarie (informatia asta o am din povestiri).

V-o imprumut daca nu ma credeti.

Mergi la inceput

M-am mai gandit si am si cateva critici: nu face curat, din contra, face multa dezordine (nu strange jucariile, nici hainele). Nu ajuta la nici o treaba a casei. Nu-i place sa coloreze. E cam sensibila, nu poti s-o certi sau sa te rastesti la ea. Cred ca mai sunt dar nu-mi trec acum prin cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai Adina, zi mersi, probabil sunteti deja la echilibrul de la 5 ani. . In alta ordine de idei, voiam sa te mai sun, ca am disparut ca magarul in ceata. Sa vad ce mai faceti, ca in rest nimic nou sub soare. Aaa, sa nu uit? Cum merge baletul? Alex merge mereu cu scandal dar cand ajunge acolo ii place. Azi a fost cu mama, care e foarte pretentioasa, si mama s-a plans ca le dadea peste picioruse.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cine, cui le dadea peste picioruse?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

La noi e ok, am inscris-o si la dansuri. Asa ca are 4 dupa-amieze ocupate. M-am gandit ca o fi prea mult, dar ea a vrut (si inca vrea).

Ehehei, si pe cine are colegi de dansuri? Sa va zic? N-o sa credeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ia sa incerc eu sa ghicesc: arturicii

acu sa nu intelegeti ca Matei e mereu asa, dar are destule dintre manifestari si, drept sa va spun, are zile cind ne face la psihic.
din toate descrierile nu are ticuri si nu vorbeste urit. in rest ... noi sa fim sanatosi
si trebuie sa fiu cu un pas in fata lui ca sa propun eu, nu el. tre sa-mi mearga mintea - hohoho! chiar rideam intr-o zi cu Ovi ca nu ne lasa sa lincezim. avem mereu noi provocari

insa iar e drept ca nici noi nu sintem foarte calmi, rezervati etc - sintem destul de zapaciti si de sturlubatici, asa ca mi-e cam greu sa-mi inchpui ca un copil care ar sta in csa cu noi ar putea fi foarte linistit.

asa ca .... Adina, daca ti se pare ca Vivi e prea linistita, trimite-o la noi in vacanta o saptamina

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Pai nici Alex nu e mereu asa, dar descrierea se potriveste perfect cu perioadele ei de mofturi.

Anca, instructoarea i-a dat Alexandrei cica peste picioare. Eu nu am vazut!

Adina, cred ca banuiesc pe cine aveti colegi. Si Alex are sport, dansuri si balet, si ei ii place si tot are energie. Doar ca mereu incepe cu "nu vreau", apoi se bucura ca a mers. Ieri tocmai am avut o cearta cu mama care sustine ca o obosesc. Dar ce ar face acasa? Mai trebuie si eu sa ies, bona nu se descurca cu amandoi, se cearta mereu cu frate-sau, si se plictiseste crunt. Daca ar fi acasa al alerga de zapauca prin casa (vezi articolul) si in astarile de linistire s-ar uita obsesiv la porcaria de Cartoon. Daca ar avea cine sa se ocupe si sa faca un lucru util cu ea as tine-o acasa. Asa ma indoiesc ca o ora de joaca - ca acolo nu e ceva strict - ii strica. Dar ma rog, la capitolul orice fac eu nu e suficient de bine pentru mama.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Exact, buli, exact ei!

Ohoho, sa-i vedeti ce flacai in toata regula sunt...incredibil ce-a trecut timpul.
Ieri n-am ajuns la dansuri - Vivi are o oaresce febra, 37.5 si rar pana in 38, n-a mai fost la gradinita nici ieri nici azi, nu stiu de ce, ca nu are alte semnale de raceala. Poate o viroza intestinala, inca nu stiu. O sa vedem.

Dar acum chiar la ora de balet suntem, o astept sa iasa.

Mergi la inceput

Mai ce bine e sa ai netul la purtator!

Ai mei tot raciti, parca ar fi mai bine, maine ii duc la control. Tocmai am primit anunt ca s-a inchis gradi o saptamana, iar au caz de scarlatina.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Mai ce bine e sa ai netul la purtator!

Da, dar pe roaming te arde.

Mergi la inceput