poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
ad_risnov spune:
Oooooooooo, desi cu intarziere, uram si noi
LA MULTI ANI PENTRU MATEI!!!
Ce cadouri a primit?
Rares are deja un Wall-E din Franta... Lui ii place tare mult si filmul asta.
buli spune:
multumim pt urari
si lui Matei ii place wall-e, desi el nu prea e cu robotii
cadouri ....masini cu radiocomanda, vreo 5-6, avion cu radiocomanda, transformeri, roboti, jocuri logice ... etc
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ad_risnov spune:
Tot cotrobaind pe site-uri dupa idei de cadouri, am gasit un site fffff interesant "piciulici". Puneti voi www si ro...
Si alta recomandare... am vazut duminica o piesa f frumoasa la teatrul Ion Creanga, "Cand jucariile spun pa!". Merita sa va duceti cu copiii. In sala am auzit o mamica spunand ca si piesa "Samanta vrajita" este superba. Inca nu am ajuns la aceasta.
Pupici.
Roxana_G spune:
Multumim mult Adriana. Cum i-a placut lui Rares piesa? Am vazut ca scria ca se adreseaza copiilor peste 6 ani. Alex nu prea are rabdare si nu stiu daca se plictisesc.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
ad_risnov spune:
Cu placere, Rox! Sper sa fie ok una dintre ideile propuse de mine...
Cat priveste piesa a fost f. ok, chiar daca scrie ca e pt. copii peste 6 ani. E foarte animata, se canta mult, se danseaza, e vesela... Rares era tare nerabdator la pauza sa inceapa actul 2. Am vazut si copii mai mici... Personajele sunt de fapt jucariile unui copil (3 papusi, dintre care una este o Barbie cam kich-oasa, hopa mitica, un soricel, un urs, un tanchist, un motociclist si un sofer) care se rascoala impotriva stapanului care le chinuieste si hotarasc sa il paraseasca. Arata peripetiile lor, unde ajung, prin ce primejdii trec... Cu totul dureaza o ora si jumatate. Eu zic ca merita incercat... Oricum daca nu ii place poti iesi din sala.
Mie mi s-a parut f. educativa, iar Rares a comentat toata ziua despre ce a patit baietelul si ce s-a intamplat cu jucariile...
Roxana_G spune:
Da, o sa incercam si noi, multumesc.
Voiam sa va spun ca o colega de a mea de la gasca de dulceturi si papanashi a intiat un subiect la Generale: Ajutoarele lui Mos Craciun. Daca o considerati o idee buna si puteti contribui ar fi minunat. Multumesc.
Rox ,
Poze
ad_risnov spune:
Roxi, e super ideea! Multumim ca ne-ai spus .
Am primit azi pe mail textul de mai jos. Cred ca va veti bucura si voi de mesaj:
Un om pios statea de vorba cu Dumnezeu si i-a spus: Doamne as vrea sa stiu cum e Raiul si cum e Iadul. Dumnezeu l-a condus pe om catre doua usi. A deschis una dintre usi iar omul a privit inauntru. In mijlocul incaperii se afla o mare masa rotunda. Pe masa se afla un vas mare cu tocana, care mirosea foarte bine si care l-a facut pe om sa ii lase gura apa. Oamenii care stateau la masa erau slabi si bolnaviciosi. Pareau a fi infometati. Tineau linguri cu manere foarte lungi care le erau legate de brate si astfel putea ajunge la vas pentru a le umple cu tocana; dar din cauza manerelor mai lungi decat propriile maini, nu puteau duce la gura lingurile pline.
Omul pios s-a infiorat la vederea suferintei lor. Atunci Dumnezeu a spus: "Acum ai vazut Iadul" Au mers apoi catre cealalata camera si au deschis usa. Arata la fel ca si prima. Se gasea acolo o masa mare si rotunda cu un vas mare de tocana care iti lasa gura apa. Oamenii de la masa erau echipati cu acelasi gen de linguri dar acestia pareau bine hraniti si durdulii, radeau si vorbeau intre ei. Omul pios a spus: "nu inteleg" "Este foarte simplu" a spus Dumnezeu. "Este nevoie insa de abilitate. Acesti oameni sanatosi au invatat sa se hraneasca unul pe celalalt, in timp ce ceilalti se gandeau doar la ei insisi"
Pupici
mav spune:
anca, sa va traiasca matei!
sa va povestesc ce parinti nebuni suntem...
ieri l-am lasat pe sebi cu antonio in masina; sa aiba grija de el si sa ne sune daca plange; si noi am intrat in carrefour (intentionam sa cumparam rapid cate ceva pt botez -aveam o lista scurta, la obiect).....
bine-nteles ca ne-a apelat sebi de 15 ori in 20 de minute... "a plans putin antonio" "cum a plans? ti-am zis sa suni daca plange tare" "a facut asa: ih-ih" "pai acum de ce nu-l aud?" "pai a plans doar putin, da trebuia sa te sun..."
bine-nteles cu dupa 20 de minute... am iesit val vartej... si a trebuit sa-i facem si cadou lui seb pt ca "ne-a ajutat".
...de-ale parintilor cu doi copii... unul mai maricel (stiti voi)....
oricum, sebi a fost un "paznic" bun, de nadejde!
Mami fericita de Sebi si Antonio
Roxana_G spune:
Vaaai ce situatie haioasa, iar Seb e minunat.
Rox ,
Poze