poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
buli spune:
Matei a cerut un fulger cu telecomanda - dar noi deja ii luasem pt ziua lui.
asa ca asteptam sa treaca ziua de duminica si sa vedem ce mai solicita
chiar acum mi-a venit o idee: sa-l trimit cu tati la patinoar inainte de si daca ii place sa-i luam patine de craciun
pt fetite am vazut casute de papusi din lemn - cu de toate in ele.
mai dati si voi idei
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ad_risnov spune:
Rares mai nou este prins de febra "Roary - bolidul de curse", un desen animat de pe Minimax. Am vazut ca deja au impanzit piata masinutele din filmul asta. Asa ca nu ne va fi f. greu sa-i satisfacem dorinta. Asta va fi de Mos Nicolae...
De Craciun vedem ce isi doreste atunci, mai aproape.
Ideea cu patinele mi se pare super ok.
Roxana, ia uita-te la http://www.jucariidejucarii.ro/locomotiva-thomas/accesorii-trenulet/aeroportul-sodor/
Am mai vazut un set de la Lego, dar cred ca este f greud e asamblat pt. ca are 700 de piese...
anda141 spune:
Adriana despre ce lego ziceai ? Ca Albert e pasionat de lego...
Roxana, ai putea sa-i iei avion cu telecomanda, daca ii plac avioanele.. lui Albert i-am luat de anul trecut, e super fain, mai aveti ca aveti si curte ..mai rau e cand ramane agatat in cate un pom...ce ne-am mai chinuit in Herastrau sa-l dam jos intr-o zi...
buli spune:
tot despre jucarii
am vazut la carrefour masinile din cars din lego.
eu ii luasem doar pe fulger dintr-o delegatie lui Matei si tare i-a placut. acum i-am mai luat si ceva prieteni.
Roxana_G spune:
Multumesc mult de ajutor. O sa vad care din variante i le voi lua. Avion simplu mai avem, ea vrea aeroportul in sine. Lego aeroport este super, cam multe piese insa. Ea nu se inghesuie cu lego, nu are rabdare si pierde piesele. Tot eu il voi face si probabil in scurt timp vom pierde piesele.
Alex a fost fascinata de Cars, cu Roary vad ca inca nu se omoara. Poate din pricina ca a facut pasiune pentru Cartoon, si desi eu insist sa nu se uite tot acolo isi da mereu TV. Noi avem si Fulger cu telecomanda, si simplu, si din cele micute. Mai degraba au intrat in proprietatea lui Andrei, Alex le-a abandonat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Tocmai am vazut reclamele pentru jucariile Roary, sunt aduse de Noriel. Ghiciti ce a cerut Alex? Pista de curse Roary!!!
Rox ,
Poze
anda141 spune:
Roxana, inseamna ca ai rezolvat. Eu inca nu l-am intrebat, ca dupa aia ma toaca la cap cand vine craciunul, cat mai e... nu neaprat de cadouri, dar de brad, de globuri ...ii plac f. mult globurile si toate accesoriile astea de carciun.
Insa pasiunea lui sunt pistoale, tancuri , numai de-astea cere. Si eu care le-am urat cel mai mult in viata, jucariile arme.
La capitolul desne la noi acum e sezon de wall-y. E fascinat, nici nu clipeste.
Roxana_G spune:
Alex a fost la cinema cu tati si a vazut Wall-e, dar nu prea se omoara cu el. Oricum legat de cadou, nu a renuntat la aeroport, Roary e pe deasupra. Ba in plus a cerut o printesa, un castel, si inca o chestie pe care am si uitat-o.
Si ea adora atmosfera de Craciun, ii place sa impodobim bradul, sa ornam casa. Imi tot spune ca anul acesta va punea ea steaua in varful bradului. Ma rog, o sa fie cam greu cu bradul si cu Andrei, sper sa nu il darame in cap.
Aaa, sa nu uit, cica azi se sarbatoresc cei cu numele Matei, asa ca...
Matei sa fii sanatos si norocos!
Rox ,
Poze
buli spune:
eu ma declar absolut depasita de catralioanele de cadouri pe care le-a primit Matei, sint curioasa ce si-ar mai putea dori
oricum, si el e un pic perplex - dar fericit la culme