poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Alina, merci

sinteti curajosi tare, eu n-as fi indraznit, oricum bravo lui Sebi, ce baiat mare si responsabil

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pentru cazul in care nu va ajung banii pentru cadourile copiilor, iata sugestia Alexandrei: sa mergem cu totii sa sapam in mina si sa gasim acolo bani de aur si diamante. La noi a ramas deja stabilit, i-am zis ca numai in Africa sunt diamante si acum vrea sa il puna pe tati sa organizeze o excursie in mina in Africa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

banui ca tu n-ai avut nici un interes personal (cum ar veni un safari) in sugestia pe care i-ai dat-o

Mergi la inceput

Sincera sa fiu nu ma gandisem. De fapt am vrut sa merg in Kenya acum 2 ani si am avut asa o retinere din pricina raspandirii SIDA si a afurisitelor de vaccinuri care se faceau inainte. In plus inteleg ca tratamentul preventiv pentru malarie nu e eficient 100%, nu e ca un vaccin, si am decis ca mai bine raman pe destinatii mai putin riscante. Acuma sa ajung sa mai sap si in mine ar fi culmea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

atunci o fi subconstientul meu de vina

pt ca tot visez la un safari (si) cu balonul si sa vaz cascada victoria
cica e bine sa ai vise din astea mai greu de indeplinit pt ca nu ramii fara teluri - se pare ca eu sint asigurata pe ani buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Pentru cazul in care nu va ajung banii pentru cadourile copiilor, iata sugestia Alexandrei: sa mergem cu totii sa sapam in mina si sa gasim acolo bani de aur si diamante. La noi a ramas deja stabilit, i-am zis ca numai in Africa sunt diamante si acum vrea sa il puna pe tati sa organizeze o excursie in mina in Africa.

Rox ,

Poze

Ei, pe mine ma trimite Vivi la bancomat. Ma si ajuta sa scot banii, in cazul in care nu ma descurc.

Mergi la inceput

Noi am lamurit-o pe asta cu bancomatul. Si Alex zicea ca nu e nevoie sa muncesc ca nu am nevoie de bani de la serviciu daca exista bancomate. Insa de cand a aflat ca si in bancomat tot seful pune banii s-a lamurit. Numai mina ne mai salveaza!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Am pus niste poze mai recente in albumul de noiembrie. Nu va lasati pacaliti ca nu se iubesc mereu asa. Am actualizat si expozitia Alexandrei, prima pagina din album e nou nouta.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, ce mare s-a facut si Andrei...nu mi vine sa cred ce repede, parca ieri am vazut pozele de bebelus. Cred ca e tare frumos acum cu 2 copii.Si desenele sunt f frumoase !
Albert imi face in fiecare zi la gradinita cate o felicitare si seara cand il iau o scoate din sertar si mi-o da "mami, ti-am facut o felicitare ". Dar el imi deseneaza mai mult roboti, pistoale,tancuri , mai nou pe Wall-e si Eve . Mai baga si cate o floare, un curcubeu si se semneaza "bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata si de la noi!

Roxi, am vazut si eu pozele cele noi cu copiii si operele Alexandrei. Minunate toate! Ce mult s-a schimbat Andrei! Are fata de copilas, nu mai e bebelus. Uite, mi-ai dat si mie o idee cu lucrarile lui Rares pentru ca si lui ii place tare mult sa picteze, sa deseneze... Noi avem o maaaaaaare expozitie in bucatarie pe care o schimbam periodic. Un perete intreg este plin de lucrarile lui. Toata lumea care vine in vizita se minuneaza de ce iese din manutele lui.
La el temele preferate sunt balenele si rechinii, masinile, rachetele, tractoarele, florile. Mai nou are o obsesie cu desenatul familiei. Ne face pe toti la fel de mari (relatii democratice, nu gluma), el intre mine si tati (deci se simte ocrotit), pe mine de regula cu codite (cica asa ii place lui) si cam fara maini (intr-o zi mi-a zis ca le tinem la spate). Cu totii insa suntem zambitori si fericiti!

De joi l-am tinut acasa pentru ca a racit. Nu febra, dar tuse incarcata rau, mucisori, nas infundat... Azi l-a dus tati la gradi, dar nu pot spune ca era refacut 100%. Sper sa nu vina si mai si acasa.

Va pup si va doresc o saptamana buna!

Mergi la inceput