Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 19
Erina spune:
Am facut ceva greseli pentru ca scriu cu Daria in brate. Ea se uita la tv... dar din cind in cind striga sa i-l arat pe tati de pe desktop.
Marta!!!! Ce bine ca nu esti suparata!!!!
Sanatate Mirunei! 
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Roxana_G spune:
Aandreea,
hai ca m-ai amuzat copios cu cititul in alergat. Nu iti face griji ca nu asculta toata povestea, nici fiica-mea de aproape 5 ani nu are atata rabdare. Eu nu i-am dat miere, insa am incercat si o formula cu miere.
Erina, si la noi e mare scandal la medicamente. Eurespal nu am reusit nici eu sa ii dau lui Bubu, nici Alex nu vrea sa il ia. Si cat l-am cautat prin farmacii. Multa sanatate!
Vad ca tu tot ai dor de duca.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Erina spune:
Roxana, mai rau e ca ramin numai cu dorul...Stiu ca daca as pleca din nou mi-ar fi dor de parinti... De aceea ne-am si intors, pentru ca nu sunt vesnici.
Pe de alta parte cu avionul faci vreo doua ore si daca ai zbor pina in Bacau sau Iasi aproape e mai scurt decit cu masina...
Nu se stie unde ne vor purta pasii...vom face ce e mai bine pentru Daria.
Erina spune:
Vroiam sa spun ca e mai scurt decit drumul de la Bucuresti.
Fina ta a facut o alegere buna cu rochia de la White Lady. E casa din Piatra Neamt ca si Black and White dealtfel.
Bafta sa gasesti si tu rochia pe care ti-o doresti!
Erina spune:
Adimercedes o chemase pe Magda...
Noapte buna si linistita tuturor!
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, imi ziceti si mie cum papa puii vostri ouale? Ca Lisa nu accepta asa ceva. Si pt ca nu papa din lingurita decat dimineata (de obocei e cereale cu lapte si banana, gris cu lapte, etc), nu stiu cum sa i le dau, ca asa simple, bucatele nu le mananca. Am incercat sa ii dau si paine cu ou, dar plange tare daca painea nu e simpla si are orice pe ea (!). Pireul nu il mananca, asa ca nu pot "ascunde" oul acolo... Merci de orice idee ."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Lisa Povestea obtinerii sarcinii |
Nici a mea nu-l prea vrea..nici galbenusul,nici piureul,dar am gasit formula magica: cartof zdrobit cu furculita,unt,galbenus si smantana...de fapt la ea,tot ce contine smantana,e buuun
aandreea27 spune:
ROX daca iti spun ca tati de ibu este un handralau de 1.75 si 95 kg iti dai seama cum arata el gonond dupa un pitic de 78 cm?!
.sau cantandu-i?sau leganandu-l in brate?sau facand ca toate visele cand andrei este mofturos la papa?hihiihhhhhhhhhiiiiiiii este un spectacol.ma bucur ca te-am veselit nitel.
erina nici andrei nu suporta pompita sau alte chestii de astea asa ca tot apa de mare plus serveteleala la greu prestam.
intrebam de miere ptr ca nestle are si nan junior cu miere si nu stiu daca sa ii iau sau nu.deocamdata papam doar junior 1 plus,simplu.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Mamici, care v-ati confruntat la bebelushi, sau stiti de tratamente pentru eritem fesier , va rog sa-mi spuneti si mie. mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni |
Crema Petrini sau Reviken...prima mi se pare cea mai buna

aandreea27 spune:
CECILIA acum am citit si din urma chiar ca ai un baietel foarte cuminte(sta la aspirat,se joaca lamga tine linistit)
pe papanashul cumintel.ar trebui sa ne intalnim sa sufle si pe bibu ca el nici in somn nu sta linistit cat despre aspirat,ajunge doar sa spun ca noi stam la etajul 3 si vecina de la 7 ma intreba daca iar ii curat nasul lui andrei,ea stiind in prima faza de la mine ca plange la aspirat.apoi a prins o reprezentatie live si s-a crucit.
.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Celia spune:
Ancasilv, Roxana, Aandreea, Erina,Dana , multumesc mult.
Erina , multumesc de intentie, e vorba de o jucarie trenulet vagoane cu litere pe care mi-a cumparat-o Cecilia.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni