Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

tot in brate adoarme, am pauza un pic si va salut, revin.

eu am cantat azi 'ma iubeste femeile'- n-am avut alta inspiratie

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vad ca v-a speriat Carpatina pe toate ca brusc ati trecut la odihna.

Dar nu pot sta prea mult, desi imi propusesem sa termin capitolul. Pentru ca Alex alearga prin casa, e plictisita, si are niste accese de tuse gata sa dea in varsaturi. Se loveste cu forta de usa, Bubu se amuza si o imita. Dragul de el, vine si isi pune capul pe mine. E asa haios. A zis si el "maaaa". Alex ii striga "te iubesc"si el spune "tssssc". Se joaca haios dar trebuie sa intervin ca e cu alergatura si behaie amandoi.

Oricum odihna nu a fost azi, am vazut desene, am citit povesti, am construit, am batut la tobe. Si am pus masina de spalat vase la treaba, am spalat deja 3/4 din vesela, ca sa le am pe toate lucitoare in dulap. Mai am de prin pahare si gata.

PS Luy, "gropa cu furnici"imi mai lipsea la cocoasa mea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

roxana imi pare rau ptr atomica si ptr micutul bubu.multa sanatate va dorim.cred ca iti trebuie multa rabdare. de la noi.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aandreea, nu prea au ei rabdare la varsta asta, au de explorat. Dar macar 5 min ar trebui sa ii captezi atentia.

Apropos de animale, Cecilia, cartile acelea se numesc Prieteni fara grai.

Ma duc la citit ca e scandal.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

roxana cel mai tare este tati care este foarte stresat ca nu are rabdare puiutul lui sa ii asculte vocea melodioasa asa ca ii citeste din mers sa il vezi urmarindu-l pe andrei prin casa zici ca este truli ruli.normal ca andrei are impresia ca tati lui se joaca de-a urmarirea cu el asa ca fuge si mai repede si radeeeeeee......ASA CA ADIO POVESTI.
mai nou andrei are si conversatii la telefon(caruia el ii zice aoooo)
aoooo
daaaa
tataaaa
pa.
si cam atat.mama nexam nu exista.

Mergi la inceput

asa 5-10 minute are rabdare sa ma asculte dar eu as vrea toata povestea stiu ca....poate cer prea mult dinr-o data de la un baietel de un an.acum am liber ii da tati papa de seara.azi in meniu branzica fagaras cu banana si putina paine(nu prea se pupa ingredientele dar lui ii place combinatia).din ce aud eu masa se desfasoara linistit,fara mofturi.

Mergi la inceput

fetelor cum este cu mierea?voi le dati miere copilasilor?unii zic da,altii zic ba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Offf, am citit din urma. Tot bolnaviori copilasii. Luy si Maria???

Daria tuseste la fel de rar dar productiv. Se aude cum se desprind secretiile apoi le inghite, mititica...O doare clar in git pentru ca duce mina si se vede ca are disconfort cind inghite. Ii pun in continuare apa de mare si o sterg cu servetelul. La pompita face super scandal. La pompa pentru aspiratot nici nu ma gindesc pentru ca Daria plinge cind aude aspiratorul.

Mucii au devenit de ieri lichizi si uneori mai face si balonase.

Avem mare scandal la medicamente, cum ma vede cu seringa in mina incepe sa plinga si isi ascunde fata.

E in continuare ragusita iar noaptea se tot foieste si se trezeste. Aseara inainte de 12 s-a trezit di nou plingind dar asa de ragusita era si cu gitul uscat ca ziceai ca era un pisic lesinat. Abia avea glas. I-am facut cataplasma cu tarite (am pus tarite in tigaie si le-am parjit in ulei de masline, le-am pus intr-un saculet de bumbac si i l-eam pus pe piept). S-a mai calmat.

De simbata i-am dat Augumentinul. Pentru ca a refuzat categoric Eurespaul ii dau Rinathiol si Zinat.

Astazi am fost la control. La plamini e bine, dar mai are gitul inflamat, mai ales amigdala dreapta.

Am luat un exudat (desi poate parea tardiv daca e ceva bacterian poate totusi iesi-Daria mincase cu 1,5 ora inainte-sper totusi sa fie relevant) si o coprocultura. Stiti ca avea scaune moi acum o luna-atunci nu a iesit nimic la parazitologic si nici la coprocultura) dar de cind i-am dat Panadol si Nurofern reincepusera sa fie destul de moi asa ca am repetat-o azi.

Dispozitia ei e plinagcioasa si alintata.
Azi am facut un PAG numai lasind-o sa se uite la www.babytvchannel.com/programs.aspx?l=4&i=19&si=114" target="_blank">Baby TV.

In rest incercam sa iesim numai pentru perioade scurte, bichi ne-a adus tot felul de bunatati si stam la caldurica.

Ne e dor de tati. Daria s-a inregistrat butonind fix-ul cum zice tati, tati , da, da, da.

A inceput sa isi dea drumul la mers pe ditante scurte.

A inceput sa spuna NU. Matei a replicat : "Nu imi vine sa cred? Daria a crescut mult? E mare ca mine?" Dupa ce i-am spus ca ea are un an si el patru a zos: "Dar a spus nu!!!"

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Mamici, rabdare multa cu viroza asta nesuferita. Cecilia merg in urma sa imi notez ce ai scris ca e bun la imunizare. Ce cuminte e Cristi, sta si la aerosoli si la pompa!!! Pupam cumintelul mamei!!!

Roxana, bafta mare cu piticii zilele aceastea. Sper sa se faca repede bine.

Luy, tare e greu cu statul in casa. Pupama sa treaca repede mariei.

Sabina, fii tare. Nu e febra mare 37.7. Daria nu a mai facut deloc de simbata dar tot imi pare rau ca i-am dat antibiotic.
Azi am chetionat-o pe doctorita si tocmai de ceea mi-a dat exudatul ala. Am tendinta de a intimida dar uneori e cu folos.

Unde ati vazut poze cu Ioana? tare as vrea sa le vad si eu mai ales ca mami Carpatina e destul de misterioasa.
Mami cum ati ajuns sa locuiti in Belgia??? Nu vrea sotul sa emigreze (vede mare potential in Romania si are un proiect in derulare ) ca tare l-as bate la cap sa aplice la comisia europeana . Daca nu Bruxelles macar Ispra (Italia) linga Lago Maggiore!!! Offffff....

Magda, Carpatina te-a strigat la apel pentru ca ne era dor de tine.

Mergi la inceput

Andreea, eu nu ii dau Dariei miere. Parerile sunt impartite. Am ales sa nu risc pina la doi ani!

Adimercedes, inainte de raceala daria papa galbenusul bucatele, gol. Acum nu prea maninca nimic.
Multumesc entru sfaturi si incurajari!!! Fetele noastre au aceleasi...culori si conformatie.

Celia, eu ii dau cu B-panten. Chiar azi s-a inrosit un pic. Ma tot gindeam sa nu fie de la laptele schimbat dar cred ca e doar de la aciditatea urinei.
Jucaria de la Cecilia era cea cu cilindri? Daca prindeam discutia iti luam eu si fie veneam la Iasi fie trimiteam pe maxi-taxi.

Annnisia, ce norocoasa esti!!! Eu am fost joi la Cridi Kids in plaza si pentru ca ii cautam papucei nu am cercetat hainutele. Dar nu cred ca era ceva atunci...Inainte de petrecere am luat sarafanul si bluza Dariei de acolo si am dat destul de mult...

Sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti pina la adinci batrineti. Intradevar are gusturi deosebite la haine.

Mergi la inceput