Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Magdaz, la apel!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Crishtina, ce mai ziceti? Cum e cu lapticul???

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alinus,nu ne arati si tu niste poze de la party?Ce face Teutzu dragutzu?Sper ca pe el l-au ocolit mucisorii

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Roxule,te asteptam cu vesti, ce fac puiutii?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Moldoveanca am apus doar ser.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Adimercedes chiar voiam sa iti raspund cu oul. La fel si Robert nu mananca sub nici o forma simplu...se vede ca nu ii place. Si i'l ascund in ciorba. Stii cum...zbatut si turnat la sfarsit.Cand o fac de legume...si nu e cu carne. La fel si el...mananca mai mult bucati si putin cu lingurita, pireul nu ii mai place...ma ingrijorez putin ca de o bucata de vreme nu ii mai place pestele...scuipa cand ii dau...si el manca asa frumos.
Cu lapticul...l'am intrerupt atunci total...si i'am dat doar iaurt...dimineata si seara. S'a reparat bine la burtica si am reinceput cu laptele de crestere. Bea putintel deocamdata...cam 150ml dimineata. Sper sa bea mai mult incet incet. Si seara un iaurt. Rar branzica...nu toate ii plac. U ce zici? e ok?

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna!Sanatate multa bolnaviorilor!Noua aerul de munte ne-a facut tare bine, speram sa ne ocoleasca virozele. Elisa a fost racita vara (chiar de ziua ei) si in iunie mai nasol, poate ca iarna e mai rezistenta (sper eu).Va multumesc mult pentru incurajarile voastre. Sabina si pe mine m-a crescut bunica, de fapt eu si sora mea am fost norocoase ca bunica mea a locuit cu noi am avut-o si pe ea aproape si parintii.Ma simt o lasa ca nici de data asta nu te-am sunat, dar vom mai avea ocazii ca noi de obicei la busteni mergem.Ah, si am fost f impresionati de culorile toamnei, nu am mai fost pana acum toamna la munte.Elisa s-a comportat la fel in deplasare adica ff smiorcaita si tipatoare, mai ales la restaurant cand luam masa, macar de data asta a mancat mai bine. Suge in continuare noaptea f des, in unele nopti ma trezesc fara probleme, in altele pic de somn.Oare cand va dormi si ea toata noaptea, sau macar cu doar o trezire doua????Sper ca nu atunci cand o intarc ca deocamdata nu intentionez.Am incercat sa nu-i dau noaptea sa suga, doar sa o plimb, uneori merge dar musai sa o plimb eu nu tati si e mai obositor asa decat sa-i dau tzatza.Si eu ca si alte fete am timp tot mai putin de forum, de citit mai reusesc dar de scris mai rar, eu nu am curaj sa o las singura in camera asa ca eu dupa ea si ea dupa mine, cu treburile casnice greu ma descurc ma obisnuisem cu cea mare in vacanta, acum e ff ocupata cu scoala, grea clasa a cincea. Si ca o paranteza ma bucur ca nu e a patra ca am inteles ca vor vaccina fetele contra cancerului de col, eu una nu sunt de acord.Am scris cam mult cu ea la tzatza binenteles altfel nu e chip, asa doarme ea ziua, deci nu pot face nimic doar sa citesc pe forum de fapt.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Adi a mea nu mananca oul decat simplu bucatele, nu il vrea in piure de nici un fel, eu am incercat si in iaurt sa i-l dau ca mie mi s-a parut ca ar merge.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Pai si de ce te sperie vaccinul ala Myral?

E obligatoriu? Ma gandesc ca n-ar trebui sa fie...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

adi mercedes eu i-l dau cu piure de cartof.la fel si pestele.una din finele mele i-l dadea baitelului ei cu branza sau......banane.la fel ca lisa nu papa piure.
myral suntem in aceeasi barca si andrei se trezeste noaptea de multe ori si vrea lapte musai,ceai sau altceva nu vrea neam.cand se trezeste de 2ori pe noapte sunt number one.in general se trezeste de vreo4 ori asa,de la 9 seara,cu aproximatie,pana la 7,7.30 cand se trezeste definitiv.am intrebat doctorita si mi-a zis ca nu am ce sa ii fac,asta e ritmul lui.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput