Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai ca.. dupa aproape o luna.. am reusit si eu cu pozele..

http://picasaweb.google.com/carpatina.be/1An#

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutari mucioase de la noi. Nu am reusit pana acum sa postez mai nimic, am fost la doctor de urgenta cu copiii, apoi la carrefour si acum sunt acasa cu ei, singurica. Bona era si ea cobza, avea mari dureri de cap si abia se tinea pe picioare, asa ca i-am dat liber 2 zile. Si asa am primit medical pana vineri ca sa imi pot trata bolnavii.

Povestea cu bolnavii mei este cam asa. Alex a tusit toata noaptea, magareste, abia a reusit sa doarma. Am culcat-o cu mine, mai ridicata, si asa a reusit sa doarma cat de cat. Asa ca am decis sa o duc la urgenta la Medicover. Nu va mai povestesc ce nervi mi-am facut, ca aveau un loc liber pentru programari si nu puteau primi ambii copii. Evident dupa scandalul meu mi i-a primit pe amandoi la urgente. Bine ca l-am luat si pe Bubu, de aseara tusea destul de rau. Insa azi dimineata era mult mai rau, tusea infundat, se inneca, si raguseala se agravase. Pe drum in masina am observat ca se sufoca, se chinuia sa traga aer.

Pana la urma bietul Bubu era destul de rau. Febra nu are, dar are o viroza tare pacatoasa. Nasul curgator rau, tuse, laringita severa, de abia respira, ochi injectati si otita usoara. Nu se justifica antibiotic, insa avem o tone de siropuri pe care nu stiu cum voi reusi sa i le dau: Eurespal, Nurofen, Zyrtec. Pentru ca se sufoca i-au facut pe loc injectie cu dexametazona, urmand sa incerc sa ii mai dau inca 2-3 zile pe cale orala daca nu reusesc sa ii fac aerosolii. Pentru laringita aerosolii sunt vitali, nu stiu cum il fac sa stea. Cica nu e bine sa il las sa planga ca nu respira cum trebuie aerosolii aia si ii fac degeaba. La astea se adauga ser si picaturi de nas.

Alex este ok, in sensul in care are o forma mai usoara. Gatul este usor iritat, are o tuse iritativa. Nasul e mai rau, dar nu are alte complicatii. Pentru ea picaturi de nas, tantum verde, eurespal si ketof.

Nici ea si nici Andrei nu au febra si nici nu se aude nimic in piept.

Intrucat trebuie date de 3 ori pe zi am decis sa stau eu cu ei si am luat medical. Apoi am vazut ca desi ii era rau bona nu zicea nimic, si m-am gandit sa o intreb daca nu e mai bine sa stea acasa. Cred ca a luat de la Bubu, are aceeasi forma cu el, tuse si laringita. Si nu ea a fost prima.

Cam asta. Deci sunt casnica vreo 3 zile, aveam diverse de rezolvat, a picat tot. Imi gasisem cu greu azi o programare la Badiu si nu am putut merge. Ce sa mai zic, macar sa ii vad sanatosi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Myral, bine ca sunteti bine. Cred ca trenuletul Tomy cu care se joaca Bubu e de la voi, asa e?

Moldoveanca, iaca puiutii nu sunt tocmai bine. Am lipsit motivat.

Carpatina, vaaai ce sarbatorite dragute! Dar tot mai frumoasa si mai dulce e cea mica.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

carpatina - wow...ce trandafiras scump....ce motz a avut!
rox - hhmmm...cunoastem povesta cu laringita!pacatoasa rau.multa sanatate puilor.
noi suntem bine, asteptam cu nerabdare party-ul de duminica.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sanatate multa, multa bolnaviorilor mici si mari.

Petru imunizare noua ne-a recomandat medicul, siropul septilin pe perioada indelungata , pana la 6 luni.

Carpatina, multumim de foto , scumpica foc Ioana si ce delicioase a faurit mami... felicitari.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Luy, multa sanatate Mariei, vad ca impartasim aceeasi viroza.

Adi, nici Andrei nu mananca oul, nu il suporta. Si il simte in orice. In piure nici nu a vrut sa guste, numai in ceva cu sos mai mult il mai accepta.

Yaia, succes la shopping. Pup baiatul, sa scape odata de otita asta. Si sper sa nu aiba nimic la ochisori.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mamici, care v-ati confruntat la bebelushi, sau stiti de tratamente pentru eritem fesier , va rog sa-mi spuneti si mie.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Mai ce de bebici bolnaviori!!! Ii pupam pe toti si le uram mamicilor multa rabdare (si tutun pt cine serveste). Cine imi zice si mie cu Nurofenul , il pot da mai mult de 5 zile?
In alta oridine de idei, imi vand masina. Estet un Renault Megane II. Pt cine e interesat ofer mai multe informatii pe PM.
Pupici

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Mamici, care v-ati confruntat la bebelushi, sau stiti de tratamente pentru eritem fesier , va rog sa-mi spuneti si mie.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

eu pt eritem fesier folosesc cutaden, face minuni la vladut. aa, si nu il mai sterg cu servetele, ci doar il spal dupa ce face caca. sper sa fie ede ajutor.

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Nu reusesc deloc sa scriu, e mare agitatie aici si nu se inteleg deloc bolnavii intre ei. Iar mie imi crapa capul.

Asa ca revin mai pe seara.

Prisi, ma bucur ca ai revenit printre noi si nu mai esti suparata.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput