Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Isabeluta, drum bun, ai grija ca-s scumpe taxiurile, imi pare rau ca n-am retinut cand ai intrebat despre paris, sper sa fie bine.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

In mai 2007 io am platit din Berceni pana pe Otopeni un pic peste 1 milion la taxi, deci aprox. 30 euro, iar la Pris pe acelasi traseu ca isabeluta, charlles deGaulle-Arcul de Triumf, pe un trafic infernal, 45 de euro.
Deci diferenta nu-i chiar asa mare.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

pai se stie ca ai nostri sunt cei mai jecmanitori
dar din aeroport este RER care are acelasi traseu cu taxiul pana in oras, nu mai stiu exact pretul dar daca ia bilet dus-intors parca-i 12 eur. si apoi din oras cu metroul ajunge la fix oriunde vrea.
noi am ajuns in Orly, parca-i mai departe de oras decat charles de gaulle.
mi-aduci aminte de chestii foarte placute care s-au intamplat parca acum o mie de ani noi am prins si un revelion acolo, de exceptie !

ce face Degetica ? eu am reusit sa-l adorm pe ghighi, l-am aspirat, i-am pus picaturi in nas si i-am pus si sinupret in lapte. iar frigea dimineata

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Sabina,eu am ramas cu gandul la menajera ta, ce femeie domnule, eu n-am avut parte de nici una care sa-mi faca si ordine, nu numai curatenie, si am mare nevoie ca-s cam dezordonata de fel, acum mai mult ca niciodata. tanti actuala nici nu vrea sa calce, geamurile nu le spala decat pe dinauntru, e foarte superficiala, nici n-am mai chemat-o de vreo luna.
ce mi-ar placea una sa calce, sa aseze prin sifoniere, sa aiba initiativa nu sa ma intrebe la orice pas ce sa mai faca.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Cecilia, si eu am intrebat de ceva naturist pt. imunizare si sunt interesata. In afara de oua de prepelita, pe care nu i le-as da acum, ca nu mananca oua decat de 2 ori/saptamana.
tu cum mai esti, ai scapat de virusi ?

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Inca nu am intrat in posesia tuturor pozelor, deocamdata doar acestea

Ce cumintica a stat sa i se taie motul...o scumpa!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

lol.... vin si eu la curte la tine cu Ioana.. ne primesti?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Of course, mami de trandafiras.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

buna,
eu nu sunt suparata, am fost doar deranjata...

Prisilica frumusica, bine ca e timpul trecut! bine ai revenit si sa stapneasca Miru sanatoasa noile achizitii!

Poze

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, Tudor inca are infectie in urechea dreapta. Urechea stanga e ok, dar dreapta inca are "irritation, some redness", asa ca am primit un antibiotic pt. 3 zile, dar care sta in organism timp de 10 zile si isi face treaba..cica. Iar scandal seara.
Si ieri l-am luat de la gradinita si cu ochii rosii. Cica un alt copil avea deja infectie la ochi si de-a dat si noua doctorul picaturi pt. ochi, cica e ceva acolo, dar inca nu am inceput sa-i pun, ca la ochil drept clar era zgariat, are pleoapa si sub ochi urma clara de zgarietura, asa ca m-am decis sa astept si sa nu-l chinuiesc degeaba.
Dar, in rest, e ok la gradinita, inca zambeste toata ziua acolo, la fel ca Stefan de Sim. Acasa rade de-a dreptul!

Eu as vrea sa fug pana in centru la un mic shopping, dar plaua si n-am umbrela...ma duc sa caut una de imprumut...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata la prinz si de la noi! Am prins putin timp liber si am zis sa va mai povestim cite ceva despre noi. Vladut e tot cu muci, tusea si raguseala au trecut, sper sa scapam si de mucii astia ca ma omoara. La aspirat nu mai sta, doar cu pompita mia scot grosul. Apropos, cite zile se poate da Nurofen? Stiam ca 5, dar el e tot racit, oare sa ii mai dau? Voi ce ziceti? In rest e super activ, vesel, fara noi achizitii de dinti si maselute nici atit. Pupam bebicii bolnaviori si pe cei sanatosi (ca sa nu strige nimeni discriminare!) si sper sa auzim si vesti bune despre copii, nu doar raceli si alte d-astea.

anca si Bb Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

P.S Am incarcat citeva poze de la ziua lui Vlad. Sintem la Contactspe flickr

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna ziua si de la noi.
zilele astea am avut treabane-am invartit intre casa,spital shopping si parc.intre timp mama a iesit din spital asa ca acum sunt si infirmiera si sofer ptr ca trebuie dusa la recuperare dar ma bucur ca se simte bine si doctorii sunt optimisti in privinta recuperarii.in sfarsit am terminat cu mucii nu imi vine sa cred ca respira si el bine dupa aproape o luna.ieri iar am avut zi de gatit de abia pe la 12 am reusit sa evadez din bucatarie.si am evadat direct la cora ptr o sesiune de shopping care mi-a ridicat moralul obosit de atatea crapelnite..
azi m-a amuzat foarte mult andrei care si-a dat seama ca mamaia lui nu merge bine si ii da manuta lui sa o ajute.m-a emotionat gestul ce baiat altruist am.acum este langa mamaie cu o carte cu animalute si ii arata ce a invatat el intre timp.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput