Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 12
papanash spune:
buna dimineata si o cafea buna de la mine !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Isabeluta, drum bun, ai grija ca-s scumpe taxiurile, imi pare rau ca n-am retinut cand ai intrebat despre paris, sper sa fie bine.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Ghighi s-a trezit tot mucios, cu ochiul tare umflat , n-am reusit sa-i pun nimic la ochi fiindca se freaca cu mana si cand a adormit ( asta pe la 1.30 azi-noapte) era pe burta. In orice caz, are o energie fantastica. aseara a fost plangacios, nu voia nimic, numai in brate. ei, cand a venit tati a inceput distractia, cateva ore a dansat, a cantat, s-a jucat cu toate jucariile pe care le scotea din cosuri si vorbea cu ele, era de nerecunoscut. Cred ca s-a prins ca eu sunt aia care-l chinuie cu aspirari si ser in nas, schimbat de pampers si medicamente, si cand vine tati incepe distractia.c
filme Ghighi
gabitz78 spune:
neatza.
papanash - pupici si sa va faceti bine mai repede.
sabina - dar cum tuseste gh?sec si "latrator"?ca aceleas simptome le avea si eliza cand a facut laringita!
si insanatosire grabnica copiilor.
isabeluta - drum bun si distractie mare, cat se poate.
noi suntem bine.azi iesim afara...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria stai ca mi-am amintit ,ne-ai aratat o poza in capitolul trecut de la mirese ,a cui crezi ca este ?cumva a Maruntikai? |
Acum nu mai cred.. acum stiu
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian ieri a adormit musiu pe la 4 dupa-amiaza, obosit nevoie mare dupa cat a misunat pe la curte. Ei bine, s-a trezit pe la 10 si ceva seara si a halit ceva rapid si inapoi la somn pana azi dimineata la 6 juma . Si a mai dormit si la gradi azi 2 ore juma, iar in seara asta a picat de la 8 juma. LOL, il duc mai des la curte, vad ca ii prinde bine. |
lol.... vin si eu la curte la tine cu Ioana.. ne primesti?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Morgano spune:
Mamici dragi, imi cer scuze de pauza imensa pe aici, dar avem o perioada full.
In primul rand doresc LA MULTI ANI!
tuturor dulceturilor si papanasilor sarbatoriti, mamicilor sarbatorite, si va multumesc din suflet pentru urarile de ziua Irisucai.
Ana a inceput gradi de la 1 sept, de atunci 10 zile la gradi 5, acasa racita bocna, gripa asta a dat-o cu generozitate mie, mamei, bonei, si evident Irisucai care muceste de aproape 1 luna.
Bona care era de 1 an la noi si care a preluat-o pe Iris de la 1 sept ne-a facut o faza oribila de ziua Irisucai si am dat-o afara in suturi, asa ca am reinceput epopeea cautarilor de bona, suntem deja la a4a in nici 3 ani. Asta noua e draguta, are recomandari fte bune de la familia anterioara, are ceva pb cu spatele, dar e totusi tanara (48 de ani) si nu are de ridicat copila prea mult, sper sa nu dea bir cu fugitii.
Eu am enorm de lucru pentru birou, tati ajunge sprem 9 seara acasa, deci de la 4 cand merg dupa Ana la gradi si pana le culc sunt mama de 2 mandre pline de energie, ba' mai si gospodaresc pe langa ele, apoi fie ca lucrez iar, fie nu pot dormi de oboseala.
Oricum e greu dar minunat, sper sa faceti bb2, sau chiar 3 pentru ca se poate, si nimic nu e mai frumos decat o seara in familie de tavaleala si rasete pe covor toti 4, baite cu jucarii, giugileli la culcare. Dimineata uit ce grea a fost ziua anterioara, si o iau de la capat.
Am trimis in contul comun un invite la pozele de la ziua floricicai, sper sa va placa. Am fost la noi acasa 16 adulti si 9 copii, m-am spetit cu gatitul 2 zile - si cu bona si figura ei, deci singura si cu fetele pe langa mine, dar a meritat din plin, a iesit fte frumos.
Citesc zilnic la topicul Nanei, asteptam vesti bune despre fluturas.
Va pup si sper sa intru ceva mai des, sa nu ma dati de tot disparuta, insa sincer, timpul meu e asa fractionat si limitat incat nu apuc sa fac nici 10% din cat as dori.
tuturor.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
bernix spune:
| citat din mesajul lui papanash Isabeluta, drum bun, ai grija ca-s scumpe taxiurile, imi pare rau ca n-am retinut cand ai intrebat despre paris, sper sa fie bine. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
In mai 2007 io am platit din Berceni pana pe Otopeni un pic peste 1 milion la taxi, deci aprox. 30 euro, iar la Pris pe acelasi traseu ca isabeluta, charlles deGaulle-Arcul de Triumf, pe un trafic infernal, 45 de euro.
Deci diferenta nu-i chiar asa mare.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
cecilia L spune:
Eu nu mai rusesc sa tin pasul cu voi....de cand cu raceala luim Cristi parca timpul nu-mi mai ajunge.
Am reusit sa-i fac si dimineata aerosoli lui Cristi, cam 8 minute, nu stiu daca e suficient, ideea este ca a dormit bine azi noapte , adica nu a mai tusit deloc peste noapte, azi insa a inceput cu tusea si mucisorii,ma gndesc sa merg la dr sa-mi dea un tratament de imunizare(numai siropuri si med naturiste), am vb cu o prietene care are baietelul c 4 luni mai mare si mi-a zis ca ea i-a facut un astfel de taratament in primavara(era racit copilul si cate 2 luni)si a fost multumita, voi ce parere aveti despre asta?????
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
prisi spune:
buna,
eu nu sunt suparata, am fost doar deranjata...
noi suntem bine ,Miru mai tuseste putin, dar avem 2 masele noi noute
vad ca sunt multi bolnaviori , le doresc multa sanatate si insanatosire grabnica
eu stau cam prost cu timpul liber, asa ca nu stiu cum mai apuc sa scriu
o zi buna
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)

. Si a mai dormit si la gradi azi 2 ore juma, iar in seara asta a picat de la 8 juma. LOL, il duc mai des la curte, vad ca ii prinde bine.