Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 11
bernix spune:
Si-acu sunt io singura pe aici...
Luy, Erina, fetele voastre ce mai fac?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
ANDREEA11 spune:
Sunt si eu !!! Salut.
Sunt epuizata. Toata ziua gatesc, ca e si mama la mine si are mereu pofta de ceva si incerc sa mai stau si cu Cris.
Azi a fost mai linistit cu exceptia momentelor cand i-am pus picaturi si l-am aspirat, in schimb nu prea a vrut sa pape
. Asa suntem noi cand nu e una e alta, dar el tot comoara mea ramane
.
ANDREEA11 spune:
Rox cum ai reusit sa-l pacalesti pe Andrei sa-i pui picaturi??? La Marimer sta??? Al meu face ca toate minunatiile cand vine momentul torturi. Abia reusesc sa-l tin cu tati...a tras azi un picior la aspirator de am zis ca l-a terminat.
Picaturi eu folosesc Oftalmezone. Mai foloseste cineva?
moldoveanca spune:
Eu am o mare dilema
.Copilasul meu a dormit pana acum fara nici cea mai mica problema in patut la el.De doua seri se trezeste dupa o ora si plange si nu mai pot sa-l adorm decat in pat.Ce inseamna asta?
teo
moldoveanca spune:
Si e mucios si marait off am crezut ca o iau razna azi.Cand a venit tati acasa m-a prins tare rau si mi-am varsat toti nervii pe el
Acum cica trebuie sa-l impac asa ca nu mai stau mult pe aici![]()
teo
moldoveanca spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori.Ma duc si eu putin langa sotior
Byeee noapte buna
teo
Roxali spune:
Buna fetelor!
La multi ani Sabina Teodora !
Din cate am apucat sa citesc sant multi bolnaviori ,dar m-am speriat cate medicamente le dati copilasilor...aici nurofenul rarrrrrrrrr si doar daca nu scade cu paracetamol(care se da din 6 in 6 ore sau daca febra creste din 4 in 4 ore)...febra se considera de la 38 in sus
Spunea cineva de termometrul in urechiuse ...mare porcarie una da febra,alta nu ...am si cel ptr frunte nu e excelent...tot cel mai sigur e in fundulet
Nana ma bucur ca mai intri si pe aici
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
diciu spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt urarile voastre!!!

desi n-am mai intrat de mult pe la voi, nu ne-ati uitat.
Suntem aici, dar scriu mai rar. Am avut 2 zile superbe in cinstea anisorului fetitei noastre, turta si apoi ziua ei si i le-am dedicat in intregime ei iar ea a jubilat de fericire. A ales un covrig, o carnetel de notite si o cutie cu paracetamol..
.Cred totusi ca i-am pus cam multe pe tava...![]()
E f sociabila si ii place sa fie inconjurata de multa lume,copii,jucarii.
Din pacate nu pot pune poze...
Va pup pe toate cu tot cu pananasi si dulceturi

Sa va faceti bine!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
isabeluta spune:
Bernix multam fain de informatii. Era chiar aiurea sa ajung la Paris si sa vad doar peretii salii de curs si turnul Eiffel. Am plecat. Mi-e groaza de drumul pana la Aeroport!!!!
Sa scrieti muuult!

Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)