Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mav - apropo' de placinta cu mere..si alte soiuri, dar azi-noapte cand am citit, deja ma si vedeam cum dadeam merele prin robot...dar norocul meu cu pateurile congelate de la 7days...acu de dimi am si halit juma' de tava...saracu' copil se uita la mine - o fi zis in sinea lui - si eu care credeam ca le face pt mine

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alexutza lasa-le incolo de babe cu comentariile lor! Si eu am o burtica mica, si am depasit deja 38 de saptamani...si ce daca! Bebe e in grafice, asa am fost si la prima sarcina...alta mai mare n-am de unde sa scot, mai ales ca e uterul mic
Cat priveste faptul ca nu s-a intors, vad ca esti in 32 de saptamani..asa ca stai linistita ca timp are bebelina suficient sa se intoarca. Nasha lui David avea fetita inca neintoarsa la 35 de saptamani si pana la 40 cand a nascut, s-a intors cu capul in jus si a nascut normal o fetita de 4,08 kg!

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Amalia - sar'na de intrebare ...burtik sa zicem ca e bine, desi toata lumea, toate babele de prin cartier cand le zic ca am intrat in luna a 8-a, se inchina si cica vaaaaiii ce burtik mica, sigur se cunoaste ca e fata!!!imi vine asa cateodata cand ies cu cateaua la plimbare si dau cu ochii de ele sa le

In rest, pe 29 ma duc la control sa vedem daca s-a intors bebik...desi la cum o simt eu, tot transvers e...dar ramanem optimisti, nu de alta dar gandul unei cezariene chiar nu ma incanta deloc, tinand cont ca voi ajunge acasa unde va trebui sa-i fac fatza lui fi-miu

PRINTZUL

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alexutza, chiar adineauri mi-a zis sebi (e acasa, mucos si tusitor) ca el nu e egoist... imparte cu mine (&antonio) toate bunatatile.... numa' sa aiba si el parte...

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mai fetelor, sunteti mortale!!! Copiii astia s-au vorbit intre ei sau ce? David ma intreba ieri cand am gatit ceva (nu mai zic ce..).."mami asta ai facut ca-ti era pofta tie sau lui bebe?..Pot sa pap si eu, nu?" Bietii copii!

Citat:
citat din mesajul lui mav

alexutza, chiar adineauri mi-a zis sebi (e acasa, mucos si tusitor) ca el nu e egoist... imparte cu mine (&antonio) toate bunatatile.... numa' sa aiba si el parte...

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Mav - saracii copii....si noi tot asa mucosi si cu o tuse seaca...ieri era bine si azi-noapte a inceput show-ul

Amalia - ce ma oftic ca pana acum 2 sapt cand a sarit grasu pe burta mea de era sa faca pooocc, bebik era ff bine cu capu in jos...si acum stau si ma rog de ea sa se intoarca

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna dimineata burtici si mamici!Eu iar am avut o noapte de nesomn!off,sper sa treaca starea asta cand vine bebe.
Felicitari BEBECRISsa-ti traiasca puiutul,si tu sa te refaci cat mai repede.
Cand ma gandesc ca avea doar 36 de sapt.si ca eu maine implinesc 35....brrr..ma apuca emotiile,(daca nasc?)Dar bebelusul meu nu este asa mare,vineri avea 2.700kg.
Ma intreba cineva unde voi naste,la Elias si sper sa fie ok.(mai este cineva care naste la Elias?am mai intrebat eu dar nu mi s-a raspuns)
Ma duc sa citesc ca am ramas in urma putin.
pupicei

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Cristina - eu voi naste la Elias (sper sa ajung pana in Buc, tinand cont ca-i a doua nastere ) cu dr Tutunaru, si stiu sigur ca Hera si Loren tot cu el si tot acolo vor naste!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Cristina_ph pentru noaptea de nesomn! Trec ele si insomniile astea dupa ce vine bebe! Sa fie ei sanatosi si noi pe langa ei!

si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetelor!

Eu abia dimineata reusesc sa reupere tot ce ati scris seara. Eu nu prea intru seara ca stau cu sotiorul meu. Macar seara sa ne vedem...

Bebe al meu e fff activ. Am impresia ca o sa fie biciclist sau fotbalist, asa tare da din picioruse toata noaptea si jumatete din zi .
Ma intreb oare copilul asta cand doarme?

Azi am programat sa spal cuptorul, nu imi place deloc , dar asta e...

Va pup!

Mada 30+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

da,si eu tot cu dr.Tutunaru
Si prima sarcina tot cu el ai nascut?Mie vineri mi-a dat nr. de nasteri si in momnetul ala am constientizat ca GATA.....se apropie...ufff,am niste emotii,si teama si de toate.
Oricum am incredere in DR.T.,si stiu ca nu ne lasa la greu.Sti,cand am fost vineri la control,m-am speriat cata lume era acolo si ma gandeam eu in sinea mea"doamne sa reziste domnu'doctor ca prea e solicitat"Eu nu cred ca as rezista in locul lui,sincer!
Poate ma ajuti si pe mine cu ce ne trebuie la spital(la bagajul meu si al lui bebe ma refer)

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Cristina - eu voi naste la Elias (sper sa ajung pana in Buc, tinand cont ca-i a doua nastere ) cu dr Tutunaru, si stiu sigur ca Hera si Loren tot cu el si tot acolo vor naste!!!

PRINTZUL

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput