Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 16
Amalia spune:
Felicitari BEBECRIS!!!
Sa-ti traiasca David Andrei, sa fie un copil sanatos, mancacios si sa nu stiti de colici! Multa sanatate si tie si refacere cat mai rapida! Ma bucur din suflet ca ai un copil mare si sanatos si ai scapat de stresul cu placenta mai repede
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Mirtha bine ai revenit!

. Abia astept pozele cu micuta Eva! Felicitari pentru nota de zece data de doctorul de familie!
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Ramo multa sanatate sotului si refacere cat mai rapida!
Catalina MULTA BAFTA!!!
Sa te intorci cu vesti bune! O sa ma rog pentru tine sa te ajute Dumnezeu sa obtii ceea ce-ti doresti atat de mult!
Multa sanatate!
Cherieactiv felicitari pentru bebele mare!
Acu' ca tot e bebicul atat de bine, de fericire, mai reduce si mamica din tigari, nu?
Hai ca noi stim ca suntem niste pisaloage, dar tu esti fata buna!
Alexa1983 ma bucur ca te-a mai lasat raceala aia.
Si eu am mai incetat cu tusea..dar ce-i drept m-a tinut vreo 2 saptamani
. Ne facem noi mari!
Otilia super pozele facute langa lac cu lebedele! Ai o papusica de fetita, frumoasa foc si bucalata, imi vine sa-i pap obrajorii aia frumosi!
Iti multumesc pentru mesajul legat de Leeloo!
O asteptam cu drag! Sa fie sanatosi si sa vina cat mai curand acasa!
Dandusa 
Ce-ti va veni mama cu placinta aia? Azi vroiam sa stau si eu, sa nu fac mare lucru...acum de ce credeti ca ma apuc...evident..de placinta de mere
! Uff!
Maria_K foarte dragut numele ales pentru fetita!
Sa fiti sanatoase amandoua si sa ai o sarcina cat mai usoara si-n continuare! Deja ai depasit jumatatea ei!
Ireen 

multa bafta astazi! Abia asteptam vestile!
Mav imi pare rau ca te simti asa!
Am eu impresia ca noi o sa ne tinem de urat pe aici dupa 40 de saptamani si o sa tinem inventarul la fetele astea care nasc fara sa intrebe si pe noi astea care eram inainte..
Pup dulce, multa sanatate!
si
38+
Luca Gabriel
mav spune:
Neatza!
Felicitari bebecris si refacere rapida! Bine ai venit pe lume David-Andrei! Sa fii sanatos, norocos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
...Chiar ca ai scapat de stresul cu placenta.... si uite ca si bb este maricel, bravo!
Va trec in lista, astept completarile....
Mirtha, bine ati ajuns acasa si.... vrem detalii si pozeeeee cu bebelina dolofana!!!!!!
O zi frumoasa tuturor!

39+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Amalia spune:
Alexutza_26 ma bucur ca ai mai scris!
Ce face burticuta?
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutza_26 Neata burticute Nu stiu daca ne mai tineti minte, noi va citim zilnic de n-shpe ori pe zi ca sa tinem pasul cu evenimentele Mi-am luat inima in dinti si am zis sa va scriu si eu, ca oricum de vreo 2 ore somn nu mai am ![]() Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ TheodoraPRINTZUL Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
si
38+
Luca Gabriel
vrabiuta spune:
buna dimineata
felicitari bebecris, sa-ti traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii!
amalia - o sa va tin si eu de urat, ca daca bebelina mica face ca sora-sa, se naste la 42 de saptamani...
o zi frumoasa tuturor!
mami de
si graviduta 
Amalia spune:
Loren@ eu ma ofer sa-ti tin companie la nascut in noiembrie, chit ca sunt itnr-o saptamana mai mare
. Sa fim noi sanatoase!
| citat din mesajul lui loren@ Felicitari Bebecris ...sa-ti traisaca feciorul si sa va aduca numai bucurii ...Chiar ca sunt grabiti baietii!Alexutza_26 si eu si Hera, daca ar fi dupa noi, am vrea sa nastem ieri! Asta e..la prima sarcina nasteam la 37+2 zile, acum cred ca ma prinde noiembrie cu burta!Eu tot cu insomnii ...cica e semn de nastere...eu le am de peste 10 zile!Astept alti bebei mumosi! ![]() Bianca Andreea Larisa Elena 37+ 4 zile A M R numai 2 saptamini si 3 zile![]() |
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Vrabiutape asta ma bazez si eu..ca David a stat pana aproape de 42 de saptamani in burtica si i-a fost tare bine...nu dadea semne ca ar fi vrut afara
..inca putin si-l scotea de urechi
.
Puup!
| citat din mesajul lui vrabiuta buna dimineata felicitari bebecris, sa-ti traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii! amalia - o sa va tin si eu de urat, ca daca bebelina mica face ca sora-sa, se naste la 42 de saptamani... o zi frumoasa tuturor! mami de si graviduta ![]() |
si
38+
Luca Gabriel
mav spune:
Ami
pai cred ca de prea mult rasfat se simte si bb grozav in burta.
Ca de cateva zile o tin tot in bunataturi... Nu v-am zis nimic tocmai sa nu va fac pofte, dar am inceput cu o placinta de branza dulce cu stafide, am continuat cu una de dovleac... in ziua urmatoare mi-a trimis colega mea de birou o tava plinaaa cu tarta de mere delicioasa (am mancat-o calda, pe nerasuflate si noaptea de sambata spre duminica, cine dadea la ratze?!
), iar ieri mi-a facut mama o prajitura rapida.... Dupa ce ca-s deja rotunda, o sa ma fac si mai si... 
Sunt curioasa cat o fi crescut bb, sa vedem ce/daca imi zice dr ceva in sensul asta azi... ca daca o fi mare... ma apuca tremuratul.... pe unde-o fi sa iasa din burta?![]()

39+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alexutza_26 spune:
Amalia - sar'na de intrebare
...burtik sa zicem ca e bine, desi toata lumea, toate babele de prin cartier cand le zic ca am intrat in luna a 8-a, se inchina si cica vaaaaiii ce burtik mica, sigur se cunoaste ca e fata!!!imi vine asa cateodata cand ies cu cateaua la plimbare si dau cu ochii de ele sa le 
In rest, pe 29 ma duc la control sa vedem daca s-a intors bebik...desi la cum o simt eu, tot transvers e
...dar ramanem optimisti
, nu de alta dar gandul unei cezariene chiar nu ma incanta deloc, tinand cont ca voi ajunge acasa unde va trebui sa-i fac fatza lui fi-miu![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

A M R numai 2 saptamini si 3 zile