Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ph spune:
hmmmm.....nu merge cu nimic,nici cu ceai,nici cu frig.....nu se lipeste somnul de mine,.....nu stiu daca adunate am dormit 2 ore.
NU MAI POTTTTT!!!!!!
CE-O FI FACAND BEBECRIS?O FI NASCUT?
34+
Andrei Alexandru
alexutza_26 spune:
Neata burticute
Nu stiu daca ne mai tineti minte, noi va citim zilnic de n-shpe ori pe zi ca sa tinem pasul cu evenimentele ![]()
Mi-am luat inima in dinti si am zis sa va scriu si eu, ca oricum de vreo 2 ore somn nu mai am 
Bebecris -
suntem cu gandul la tine, asteptam vesti!!! si fii barbata Zoe!!!!!

Ireen -
bafta multa !!!!
Brie -
tinem pumnii si asteptam vestile caldee!!!

Mirtha - welcome back mamico!!! asteptam pozici
Cristina - vad ca nu ai PM activat, stai linistita cu insomniile cred ca fiecare dintre noi a experimentat mai devreme sau mai tarziu in sarcina astfel de momente, cauzate din te miri ce...unde vei naste?
Anes - am admirat bebe Remus
- cum doarme el ca un ingeras, si mi-am adus aminte de momentul aducerii acasa al grasanului meu...oooff cata melancolie...sa va traiasca, sa ii dea Dzeu sanatate, noroc si fericire in viata!!!!
Ginye - ce as putea sa iti spun, decat ca se va rezolva, poate asta acum in momentul asta nu te incalzeste cu nimic, imi dau seama (sau incerc cel putin) ce-i in inima ta, dar ai incredere in Dzeu !!!
Otilia - mai poti mamico de una singura??sincer ai toata admiratia mea cum te descurci singurica...
- P.S. - am admirat micuta norvegiana in poze..ee superbaaa!!!
Alra - si eu am de cand ma stiu tahicardie..acum in sarcina m-a terminat efectiv, mai ales cu efortul depus cu grasanul meu de 2 ani
...astept sa scap de burtoi ca sa imi revin cat de cat la normal!!
Loren, Hera - sa inteleg ca bebeii vostri au de gand sa stea pana la 40+??? Lasa ca e de bine!!!!
Cherie - ce bebeloi mareeee, bravoo mamico!!! sa fie sanatos!!!
Dandusa - arsuri am avut si inca mai am la greu!!! si la prima sarcina la fel...nu am gasit remediu, dar still looking!!!
Nu mai stiu ce si cum vroiam sa zic....dar revin!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Miky-ea spune:
A nascut Bebecris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"La 23:05 s-a nascut David Andrei, 3200 gr prin cezariana"
Bebecris,felicitari pt minunea voastra,sa fie sanatos,voios,mancacios si sa va bucurati de el,sa va aduca numai fericire si implinire!Iar tu,mamico,sa te recuperezi cat mai repede si sa te simti f bine!

Acum sunt si mai emotionata,burtici....
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 4 SAPTAMANI
loren@ spune:
Felicitari Bebecris
...sa-ti traisaca feciorul si sa va aduca numai bucurii
...Chiar ca sunt grabiti baietii!![]()
Alexutza_26 si eu si Hera, daca ar fi dupa noi, am vrea sa nastem ieri!
Deja sunt la termen ce sa mai tot stea in burta...sa mai iasa si pe afara
Dar cum amindoua suntem cu col beton, prevad ca mai avem de mers ca rata cracanata!
Asta e..la prima sarcina nasteam la 37+2 zile, acum cred ca ma prinde noiembrie cu burta!
Eu tot cu insomnii
...cica e semn de nastere...eu le am de peste 10 zile!
In rest ma simt binisor...pe cit se poate in perioada asta, inca sofez si am impresia ca nasc in masina!![]()
Astept alti bebei mumosi!
Bianca Andreea
Larisa Elena
37+ 4 zile
A M R numai 2 saptamini si 3 zile
alexutza_26 spune:
Wooww -
felicitari Bebecris!!!
sa-ti traiasca minunea, sa va bucurati de ea, refacere rapida tie si laptic cat mai muult si cat mai repede!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Z_IULIA spune:
Felicitari Bebecris sa fi sanatoasa, si sa-ti traiasca feciorul! Sa fie sanatos si mancacios ! 

Ireen -

Brie -

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
oceanborn spune:
Felicitari Bebecris!!!!Bine ai venit pe lume bebe David Andrei!!!sa fii sanatos, cuminte si sa-i faci fericiti pe parinti!!!!

Ce chestie! ieri ii tineam pumnii pentru control in legatura cu formatiunea de pe placenta si azi e cu bebele in brate.. Cate saptamani avea bebecris? in jur de 36, sau mai mult? bebele e mare... ce frumos!!!!!!!!!!
Asa ma apuca niste emotii cand citesc ca a mai nascut cate o fata
..ieri graviduta..azi mamica..(mi se pare asa de ciudat)
Mirtha bine ai revenit!Asteptam detalii si poze, poze, poze
!!! si cand te gandeai ca poate vei naste saptamana asta joi , vineri...e marti si deja esti acasa cu printesa!!

Cherie ai un grasan! felicitari pt vestile bune!!!!!
Carmendu felicitari pt vestile bune de la eco!
Otilia Ana e o frumusete!zici ca e desenata!
Eu pot spune ca am dormit bine azi-noapte, un singur drum la baie..ma mir ca dorm asa de bine...
Andy bafta azi la eco!
O zi frumoasa va doresc!
34+
Thomas 
BraveGirl spune:
Am primit mesaj de la Diana: A nascut Bebecris. David Andrei, 3200g, cezariana, asearala 23.15.
FELICITAri BEBECRIS!!!!
==========
Corina
33+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Olivia26 spune:
Neata!
Bebecris, felicitari!!! Bun venit pe lume, David Andrei! Sa fiti sanatosi amandoi! Refacere rapida, mami si mult laptic!
Mirtha, bine ai revenit! 

Ireen, nastere usoara!

Olivia
37+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe